Snel en mooi afgewerkt. Altijd tevreden.

Prachtig

Ik kocht doosjes pralines met fotowikkel en houten wijndoosjes met foto’s. Supersnelle levering, prachtig resultaat en heel lekkere pralines!

Snelle levering en fantastische kwaliteit!

De kerstkaartjes die ik bestelde, werden ontzettend snel geleverd. De kwaliteit was erg goed: stevig papier, mooie glans, ... Ik heb Tadaaz meteen aangeraden aan een vriendin.

Rapidité, bons conseils, belle exécution

Mon échantillon est arrivé en un jour. Ma commande globale (80 exemplaires) aussi ! Le modèle est exactement celui que je voulais et que je n’avais trouvé nulle part chez vos concurrents. Les couleurs sont parfaites. Le tout est très bien réalisé. Quelques petites fonctions pour personnaliser les réalisations pourraient être ajoutées dans le programme. C’est une très belle découverte ! Belle année. Muriel

In orde

Mooie kwaliteit van foto's, maar kaders zijn niet sterk. In 1 kader zat al kleine barst maar pas gezien nadat het was afgegeven als cadeau.

Super snelle levering!

Heel tevreden van onze mooie kaartjes. Het was heel gebruiksvriendelijk. We bestelde onze kaartjes op de drukste periode van het jaar, op 22 december 'savonds. 24 december zaten ze al in onze brievenbus. Waw!

Leuke kaarten, niet te duur. Zeer snelle levering.

Makkelijk, mooi, snel

Leuk ontwerp gevonden op jullie site dat ik makkelijk kon personaliseren. Tot mijn verbazing kreeg ik de nieuwjaarskaarten de dag erop al geleverd. Super! En hele toffe reacties gekregen van mensen op onze kaartjes. Prijs-kwaliteit prima! Top

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Vlotte bediening op alle vlak!

Goede bediening op alle vlak!

Vlotte service in de drukke eindejaarsperiode!

De dag na mijn bestelling lagen de kaartjes klaar om af te halen! Top!

Goede kwaliteit en spoedige service

De afdrukken zijn van een goede kwaliteit en hebben een snelle bezorgservice. De editor om foto's te uploaden en met effecten te bewerken mag nog uitgebreid worden.

Vlot!

Tevreden!

Kwaliteit goed Tijdige levering

Heel mooi kaarten !

Kaarten werden ondanks de drukte op tijd geleverd. Vrienden en familie vinden ze prachtig en in deze moeilijke periode wel gekomen.

Vlotte levering, exact wat gevraagd, super tevreden!

De afdruk was exact hoe hoe we het hadden ingesteld, heel netjes gedrukt. Leuke ideeën online om te personaliseren naar je eigen voorkeur. We gaan Tadaaz zeker nog gebruiken. Lokale Brugse kwaliteit van wereldniveau!

Snelle levering, mooie kaarten

De levering was heel snel. De kaartjes waren mooi en goed afgewerkt. Prima service

Geweldig!!!!

Maandag besteld en woensdag lagen mijn kaarten al in de bus!!!

Snelle, correcte afhandeling van de bestelling.

Prima en correcte service.

Niet geleverd maar gecompenseerd

Bpost is ons pakje kwijt geraakt. Wij hebben niks ontvangen. Maar Tadaaz heeft alles gedaan om ons te compenseren.

Vlotte service, goede kwaliteit

Over de geleverde kerstkaarten en stickers ben ik heel tevreden. Jammer dat het aantal verandert eens je in het winkelmandje bent. Had dit door vermoeidheid niet gezien, waardoor ik te weinig kaartjes had besteld. Hierdoor moest ik een nieuwe bestelling doorvoeren en dus terug de leveringskosten mocht betalen. Bij de eerste bestelling zaten weliswaar kortingen, maar deze kon ik niet gebruiken aangezien dit enkel voor kadootjes is. Dus met deze kortingen was ik tot 2x toe eigenlijk helemaal niets.

Mooie afwerking & snelle levering!

Ik heb kaartjes besteld bij Tadaaz om deze dan de dag erna al heel snel geleverd te krijgen! Er is niet alleen een snelle levering maar ook een zeer mooie afwerking van de kaartjes! Zeker een aanrader!

De service van Tadaaz is onovertroffen, zeker in deze drukke kerstperiode!

Over de kwaliteit van de kaartjes van Tadaaz ben ik altijd al heel tevreden geweest. Dit jaar was er een missing gebeurd in het afdrukken van het ontwerp dat ik had doorgestuurd, maar de manier waarop dit werd aangepakt en rechtgezet (binnen de 24 uur had ik de juiste kaartjes in mijn brievenbus!) was echt ongelooflijk. Vooral omdat dit de week voor Kerstmis was, en ik ongetwijfeld niet de enige was die op dat ogenblik kaartjes besteld had. Heel erg bedankt voor jullie service!

Gewoon perfect!

Prijs en kwaliteit is ok.

Correct en snel

Je maakt er snel je eigen persoonlijke kaart en de bestelling werd eveneens tijdig geleverd.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200