Vlotte en goede service

De kaartjes werden snel bezorgd en waren in het echt nog mooier dan verwacht.

goeie kwaliteit en snelle levering

goeie kwaliteit en snelle levering

Mooi en kwaliteitsvol drukwerk. Jammer dat het logo over onze namen werd gedrukt.

Snelle levering, kwaliteitsvol drukwerk. Mooie producten! Onze teleurstelling was groot toen het logo over onze namen heen gedrukt stond. In de opmaak was dat niet te zien.

Mooi kwalitatief resultaat maar moeizame communicatie.

Ideaal dat het kaartje kan aangepast worden naar eigen wens maar veel tijd verloren om dit in orde te brengen. Tijd verloren vooral door slechte communicatie tussen klant en klantendienst Tadaaz - op geen enkel ogenblik wist je als klant of de gevraagde wijziging al was doorgevoerd, of de proefdruk al werd gemaakt, of die klaar lag, of die kon opgehaald worden..... waardoor je als klant afwacht - en nog wat wacht om uiteindelijk 2 dagen later zelf eens te bellen en te horen hoe verder. Dan als antwoord te krijgen dat ze er net mee bezig waren en zouden terugbellen... om dan uiteindelijk zelf te moeten terugbellen gezien er geen telefoon kwam... Gelukkig wel een goed en zoals gewenst eindresultaat - en dat is toch het belangrijkste!

Perfecte mooie kaartjes goede kwaliteit en op tijd geleverd

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Het was via iPhone even zoeken hoe de foto te uploaden voor een eigen ontwerp, alsook deze dan precies zoals gewenst in het vakje te krijgen was moeilijker. Eenmaal gelukt werd de bestelling snel geleverd en was het kaartje zeker van mooie kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering

De levering gebeurde een stuk vroeger dan verwacht in de drukke tijd voor Kerstmis. Mooie tool online, goed zichtbare richtprijzen... perfect

Qualité excellente et traitement très rapide

Nous sommes ravis de la qualité des cartes de vœux commandées. De plus, nous les avons reçues le lendemain de la commande.

Top service.

Dag na bestelling geleverd. Top service.

Eindresultaat was naar wens!

De kaartjes waren goed gedrukt. De service was goed. Levering snel en correct. De enige opmerking die ik had is dat ik een nieuw account aangemaakt hebt nadat mijn ontwerp af was om het te kunnen bewaren. Op dat moment was ik mijn ontwerp kwijt en kon ik opnieuw beginnen....

Zo snel en efficiënt! Perfect.

Zo snel en efficiënt! Perfect.

Perfecte service

Heel mooi en snelle service

Snelle levering, mooi drukwerk, betaalbaar

Snelle service, goeie kwaliteit

Ondanks de feestdagen tijdens de Corona-periode, werd er sneller geleverd dan verwacht. De kwaliteit is perfect. Zeer tevreden! Ik bestel volgende opnieuw bij Tadaaz.

Snel en kwaliteit

Top dat jullie lokaal zijn, en goede doelen promoten. Heel snel geleverd. Love this!

Op zondag 20/12 nog kerstkaartjes en andere geschenkjes besteld. Ik dacht dat het door de drukte wel wat vertraging ging hebben. Dus als nieuwjaar kado ging het ook nog. Maar wat een snelle levering. Dinsdag 22/12 was alles er al. Blijkbaar de optie enveloppe ergens uitgevinkt, want die waren er niet bij. Die kochten we dan nog zelf. Super tevreden.

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service met ruime keuze

Ik vind dat jullie een ruim aanbod hebben, mooie kaarten, snelle service en eigenlijk kwalitatief mooie kaarten. Leuk is dat je het ook kan komen afhalen in Brugge. Wat ik iets minder vond, is dat je steeds een bepaald aantal moet bestellen, zo wou ik een paar kaartjes met aangepaste tekst naar één persoon ipv meedere, maar zou er dan direct tien van moeten bestellen... En ik had op bepaalde kaartjes van mijn bestelling een streep in de foto, die voor mij toch te goed te zien was... Maar al bij al echt wel positief over jullie diensten.

Handige tool om zelf creatief aan de slag te gaan!

Heel snelle verwerking net voor de feestdagen: ‘s avonds doorgestuurd en volgende middag al ter beschikking. Super! Prima afwerking!

Uitstekend!

Stijlvolle producten Perfecte uitvoering Erg snelle levering Wauw!!

Alles top!

Snel en goed!

Easy, quality, reliable!

Verrast door de goede kwaliteit, hoe snel de bestelling klaar stond en communicatie. Dikke proficiat!

Pakket niet gekregen - opnieuw verzonden door Tadaaz !

Bpost stuurt me mail dat pakketis afgeleverd. We waren aanwezig, er is niet geleverd, niet gebeld...dus geen kerstkado voor oma...

Excellent

Parfait