Zeer klantvriendelijk

Vlotte en vriendelijke afhandeling van mijn vraag

Mooie en verzorgd

Vlotte en correcte service, mooie kwaliteit.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Eigen ontwerp makkelijk op te laden. Snel besteld en vlot geleverd.

Eenvoudig en snel

De kaartjes waren precies zoals we ze gemaakt hadden en het is eenvoudig in gebruik. Alsook snelle levering

Kwalitatief mooi product met snelle levering

Veel ontwerpmogelijkheden, gemakkelijk te bestellen, vlotte en snelle levering, alles mooi en goed verpakt.

Mooi, sneller levering!

Kwaliteit en goede snelle service!

Kwaliteit en goede snelle service!

Snelle levering, topkwaliteit!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De kaarten werden zeer snel geleverd en ook de kwaliteit was goed. Minpunt is wel dat er tekeningen op de kaart stonden die niet te zien waren tijdens het ontwerpen van de kaart. Gelukkig kwamen deze tekening nog goed uit met de foto's.

Slechte kwaliteit afdruk

De kleuren op de afgedrukte kaarten wijken erg af van wat we op computerscherm te zien kregen bij het bestellen. Veel roder. Spijtig, vorige jaren waren de afdrukken van veel hogere kwaliteit. Volgend jaar zullen we een andere leverancier van wenskaarten overwegen.

Lange levertijd door kerstdrukte

Je betaalt meer dan gemiddeld maar er wordt een mooi resultaat geleverd. Alleen jammer dat mijn bestelling 4 dagen later klaar was dan beloofd. Ik begrijp dat sommige periodes drukker zijn, maar probeer dan eerlijk te communiceren door de informatie up to date te houden. Dat zou klanten heel wat frustraties besparen.

Snelle levering maar onhandig in opmaak van de kerstkaart

Onduidelijke en geringe informatie over hoe de kaart op te maken. Onze tekst viel véél te klein uit en door de fade kleur die ik niet veranderd kreeg was onze tekst al helemaal niet duidelijk te lezen. Er was geen duidelijk voorbeeld van hoe het er zou uitzien.

Snel geleverd in een uitstekende afdruk kwaliteit

Snelle levering en uitstekende afdruk kwaliteit

Zeer goeie kwaliteit en super snelle levering !

Heel erg tevreden

Snel en kwaliteitsvol geleverd

Heel snelle levering van mooie kwaliteitsvolle wenskaarten Leuk om te versturen

Prachtige service!

Zeer mooi materiaal voor een mooie prijs!

Vlotte levering, vriendelijk aan de telefoon. Kortom ik ben héél tevreden. Ik heb nu voor het 3de jaar onze eindejaarskaarten bij jullie besteld. Hiermede wil ik jullie ook een gezond 2021 toewensen en doe zo verder

Je krijgt wat je verwacht

Je krijgt precies wat je verwacht! De vrijheid om een kaartje aan te passen naar wens is perfect! Kwaliteit is top! Service is prima! Levering super snel! Ik ben fan!

Zeer snel en goeie kwaliteit

Behalve de snelle levering en goede kwaliteit vond ik het een voordeel dat er nergens een logo van tadaaz op het kaartje zelf stond, wat het toch net iets professioneler laat overkomen

Heel goede en snelle service

snelle service, mooi kwaliteit

We waren nogal laat met onze kerstkaarten. Tadaaz zorgde er voor dat deze toch nog voor kerst aankwamen, iets wat bij andere niet zou lukken. mooi kwaliteit!

Leuke kaartjes, snel geleverd, goede kwaliteit

Leuke kaartjes, snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle service!

Ik zou tadaaz zeker aanraden aan anderen!

Heel correct

Fantastisch mooie kwaliteitsvolle kaarten

Super mooie kwaliteit van kaarten. Service was uiterst uitstekend!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200