Supermooi kaartje en supersnel geleverd!

Ruime keuze in kaartjes, allerlei genres, met 1 of meerdere foto’s. Echt voor iedereen wat wils! Ik bestelde pas kaartjes met bijhorende enveloppes op 21 december. De hele bestelling lag al in m’n brievenbus op 23 december! Ik kreeg al veel complimentjes! Ik vind het fijn om op deze manier je kaartje een persoonlijke touch te knn geven door foto(‘s) met tekst. Ook het feit dat je een goed doel kan koppelen aan je bestelling is een pluspunt!

heel goed!

heel goed, perfect op tijd!

Uitstekend!

Snelle levering, Uitstekende service!

Snel geleverd, heel mooie kwaliteit!

Wat een super service

Super goed, hoogstaand kwalitatief, snel.

Gebruiksvriendelijk maar printkwaliteit kan iets beter

Advies over frankering kan handig zijn

Kerstkaartjes

Mooi kaartjes. Snelle levering. Wij zijn heel content van.

Snel, correct, mooie ontwerpen

Tof om online zo kaartjes te maken

Het was aangenaam en eenvoudig om mijn kerstkaartjes te maken op de website. Aangezien ik iemand ben die altijd aan de late kant aan kaartjes denk is de snelle levering die ze bieden een ware troef.

Supersnelle levering

Ik had zelf heel laattijdig kerstkaarten besteld, maar bij Tadaaz ontving ik ze in 2 dagen, dus nog op tijd. Correcte info over de levering ontvangen en de bestelling zelf was ook helemaal in orde.

Leuke cadeautjes en een goede service

Gepersonaliseerde kerstkaartjes besteld op vrijdagavond laat en op maandag correct geleverd. Ook de doos met koekjes was mooi en verzorgd. Top service

Supervlotte service: uitermate snel&vriendelijke klantendienst. Producten perfect zoals beschreven

Mooie kaartjes, snel online aangemaakt en geleverd!

Zoals de titel zegt ... we konden vrij eenvoudig een mooi kaartje maken aan de hand van één van de templates (ondanks enkele probleempjes met de wizard). Dit werd vervolgens snel geleverd en zag er uit zoals verwacht. :-) Enig minpuntje is dat er geen envelop inbegrepen was ... In de wizard konden we ook geen envelop selecteren.

Top service!

Alles is verlopen zoals medegedeeld op de site! Een echte aanrader!

Op tijd, en mooie kwaliteit

Alles zoals verwacht.

Iets meer goud

Ik had gehoopt dat het goud iets meer goud zou zijn

Mijn kussen was top

Alles verliep wel goed tot er een klein probleem opdook. Spijtig genoeg viel het juist onder het weekend en uiteindelijk lang gewacht maar kreeg geen antwoord op mijn mail. Maandag teruggemaild en toen ging het vrij vlot. Bestelling uiteindelijk zag en was zoals gevraagd, piccobello in orde, goed verpakt voor verzending. Een goede keuze gedaan. Ben blij met mijn bestelde stukken. Jo

Top sevice snel en correct

Snel geleverd Hadige website Mooi resultaat

Snel, vriendelijk en correct!!

Heel tevreden over de kwaliteit van de kaartjes en de snelle levering! Ook het telefoonteam was zeer vriendelijk en behulpzaam!

Alles was perfect

Tadaaz super, post deed z'n werk iets minder

Snel en mooi werk geleverd!

Gemakkelijk, snelle service

snel en mooi van kwaliteit

Randjes waren niet 100%, maar is enkel een detail.

Top kwailiteit en service

Altijd goede en snelle service .Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie ontwerpen. Leuk dat er aan goed doel kan geschonken worden.

Zeer snelle service en goede kwaliteit!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200