Snelle verzending, levering

Mooi en snel

De kaartjes waren van goeie kwaliteit en werden zeer snel geleverd! Bedankt voor de snelle service

Top service en mooie keuze aan kaartjes

Op 2 dagen waren mijn kaartjes al geleverd. Goede kwaliteit, gevarieerde keuze en duidelijke overzichtelijke website.

Altijd al goede ervaringen gehad met tadaaz. Leuke producten, mooie afwerking en snelle levering. TOP!

Subliem

Zeer mooie creaties, supersnelle levering.

Efficient en uiterst snel

Verder zeer mooie kaartjes. Eenvoudig en perfect resultaat

Super resultaten!

Snelle verwerking en levering. Super mooie afwerking.

Heel fijn en gemakkelijk

Een makkelijke site, leuke designs en zeer snel geleverd!! Heel tevreden!

Super content.

Zeer tevreden en vlugge levering. Bedankt.

Mooi maar kwaliteit kan beter

Heel mooi, veel keuze qua ontwerp. Zelf goede kwaliteit van foto maar eens gedrukt is deze veel minder...

Schitterend!

Mooie doos en de foto werd prachtig afgedrukt in reële kleuren.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit, snelle levering

ongelooflijk perfect en snel

machtig goed en snel

Heel tevreden

Tevreden van de kwaliteit en levertijd

vlotte service!

De editor is zeer traag waardoor het maken van het kaartje veel tijd in beslag neemt, dit zou vlotter mogen! De kwaliteit van het kaartje en de vlotte levering is prima in orde!

Maandagavond kerstkaartjes besteld. Woensdagmiddag al geleverd. Mooie kwaliteit!

Ongelooflijk

Als zelfstandige in deze rare en bizarre tijden loopt mijn hoofd over van allerlei dingen die moeten worden gedaan. De kerstkaartjes waren dus ook mij even uit het hoofd gegaan net zoals de cadeautjes voor de meters & grootouders. Ik bestelde bij tadaaz op een dinsdag en had nooit verwacht dat de bestelling binnen de 2 dagen hier zou zijn. Zeker niet als je weet dat dit de drukste periode van het jaar is. Bedankt voor deze geweldige en ongelofelijke service!

Slechte kwaliteit

Wij lieten etiketten printen. De foto werd met een goede camera getrokken en rechtstreeks geüpload. Het resultaat laat de wensen over: de kleuren komen niet volledig overeen en het etiket ziet eruit alsof ik het met een printer en fotopapier zelf heb gedaan. Daarnaast werden de etiketten ook scheef op ons product geplakt. Na verdere communicatie zouden ze nieuwe etiketten sturen, zodat ik ze zelf kan vervangen. Benieuwd naar het nieuwe resultaat, want ik heb ze nog steeds niet ontvangen.

vlotte levering, goede kwaliteit

Het ging vlot om de kaartjes te maken. De kwaliteit is goed. Jammer dat ze net een tikje groter zijn dan een standaardkaartje waardoor ze niet in een gewone envelop passen.

Zeer mooi snelle levering en goede prijs

Vlotte service

Vlot en gemakkelijk

Faire part de naissance

350€ de commande en faire-part de naissance. La visualisation de la création suivant les polices de caractère utilisées est souvent compliquée/imprécise. Résultat, ce n’est qu'une fois les faire-parts reçus qu’on s’est aperçu qu’il manquait un espace entre 2 mots. A ce prix là, un simple service de relecture, ne fût-ce que pour la ponctuation, ne serait pas un luxe.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en mooi ! Uitstekend dus !

Snel en mooi ! Uitstekend dus !

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200