Makkelijk

Makkelijk te maken en snelle levering!

Topservice, kaartjes wel groter dan standaard formaat

Snelle levering Kaartje naar wens en goede kwaliteit Alleen geen standaard formaat dus stuk moeten afknippen opdat het in een standaard formaat zou passen

Om op te bouwen

Ze zijn van u woord en dat is geweldig

Originele kaartjes

Elk jaar kan je kiezen uit verschillende kaartjes. De website is gemakkelijk in gebruik.

Mooie kaarten super kwaliteit zeer snel geleverd

Heel tevreden van de kwaliteit en snelle levering

Super snelle levering

Zeer mooie kerstkaartjes en erg snelle levering!

Aanrader

Handige website Mooie design Snelle levering Mooie kwaliteit

Bestelling kerstkaarten

Zeer blij met de vormgeving, kwaliteit foto en druk, snelle levering,.. enige nadeel misschien iets duurder dan anderen.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Het maken met de tool op de site vond ik mobiel niet zo gebruiksvriendelijk, maar uiteindelijk wel een mooi resultaat bekomen. De kwaliteit, afwerking en levering waren onberispelijk.

Topservice en origineel

Resultaat +\_ tevreden

Wat geklungeld maar de volgende keer zal ‘t wel lukken

Kwaliteit en snelle levering

Veel keuze, eenvoudig te maken, mooie fotokwaliteit en snelle levering. Echt top, een aanrader!

Perfecte service

- handig te bestellen - snel geleverd - goede kwaliteit

Très satisfaite des achats

Produits équivalents à ce que nous attendions. Livraison très rapide.

Perfect!

Alles was in orde en super snelle levering

Exact wat ik in gedachten had, heb ik ook gekregen. Prima kwaliteit.

Zeer goed tot ik het kaartje zag

Ik heb bij het ontwerpen een foto te laag gezet, toch had dit niet gezien. Het was ook helemaal niet duidelijk, dus was ik toch wel wat ontgoocheld toen ik het afgewerkte product te zien kreeg. Anderzijds vond ik het programma en de bestelling heel gebruiksvriendelijk.

Livraison rapide et excellent résultat

J'ai commandé des cartes de voeux personnalisées. Elles ont été livrées en un temps record (moins de 48h) et elles sont parfaites! Exactement comme sur les photos. Merci!

Steeds een mooi resultaat !

Perfect product dat aan alle eisen voldoet +snelle levering...kortom een aanrader !

Bestelling keurig geleverd en identiek als op computer.

Persoonlijke aanpassingen op de computer gemakkelijk, snel en duidelijk. Wat je bestelt komt overeen met de levering. Geen afwijkingen gevonden. Interface is duidelijk van begin tot einde.

mindere kwaliteit

Jaarlijks bestel ik mijn kaartjes via Uw website, doch heb ik opgemerkt dat de kwaliteit van mijn kaartje dit jaar niet zo goed is. De foto zelf is mijn inziens van een degelijke kwaliteit en ik heb dan ook geen melding gekregen bij het opmaken van mijn kaartje dat mijn foto van een mindere kwaliteit is. Bij het zien van het kaartje was ik dan ook verbaasd dat de foto niet zuiver oogde, wat natuurlijk heel erg jammer is. Wel een snelle service, waarvoor chapeau!

Altijd in orde

Ik heb al een paar keer bij Tadaaz besteld en zowel de bestelling als de communicatie en support/opvolging waren altijd dik in orde.

snelle service en mooi resultaat

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200