MOOIE KAARTEN

SUPERSNEL GELEVERD

très bien organisé

super accueil au téléphone et très bon conseils reçus

Perfect!

Voor de 1ste maal ene bestelling geplaatst. Voor 14u besteld 's anderdaags rond 9u30 bij mij thuis. De kaartjes zijn prachtig, hele mooie kwaliteit. De prijs is iets duurder dan bij andere webshops (smartphoto, kruidvat,..) maar voor de kwaliteit geef ik graag dat ietsje meer uit!

mooi en supersnel

Tevreden

Heel snelle service, prachtig resultaat

Mooie printkwaliteit snelle levering

We waren zeer tevreden met onze kerstkaartjes, leuke online designs en mogelijkheid tot personaliseren met sjablonen en tekst. Snelle levering en mooie printkwaliteit

Heel mooi kerstkaarten

Zeer mooie kaarten en snelle levering

Snelle en zeer verzorgde afwerking van de bestelling

Al enkele jaren mijn kerstkaartjes via tadaaz gemaakt en heel tevreden

Snelle correcte levering en mooi resultaat !

De dag na mijn bestelling alles ontvangen . Ook het kaartje en de foto’s van goeie kwaliteit . Heel tevreden

Mooie kwaliteitsvolle kaarten

Mooie kwaliteit. Veel keuze. Heel vlotte service.

Super snelle levering! Geweldig!

Super snelle levering,mooie kwaliteit!

Een makkelijke en duidelijke site met vlotte en correcte service!

De site is zeer makkelijk in gebruik en is zeer duidelijk. Ik heb mijn kerstaartjes dinsdagavond besteld en zaterdagnamiddag in een afhaalpunt afgehaald, vlotte service dus ondanks de coronadrukte

Bestelling perfect in orde en heel snel geleverd!

Makkelijke website met duidelijke uitleg en mooie ontwerpen. Bestelling was makkelijk te volgen en snelle levering. Tassen zijn heel mooi.

Tof maar met foutje

Er was een accent vergeten op de naam. Ik had hem nogtans erop gezet in mijn voorbeeld. Maar toch mooi zoals afgebeeld

Besteld, dag erna geleverd en in orde!!

PERFECTE SERVICE en afwerking

Duidelijke en handige site. Perfecte service en afwerking. Altijd super tevreden over het afgewerkte product

Origineel en heel mooie kaarten

Alleen het invullen van de tekst was moeilijk maar via jullie hulp is dat dan ook perfect gelukt

top

Excellente

Très belle qualité maix prix un peu trop élevé

Snelle service, maar drukfouten

Supersnelle levering, de dag nadien al. Het resultaat is mooi, maar de tekst die ik voorzien had voor de achterkant van de kaart is helemaal verkeerd doorgekomen. (onleesbaar eigenlijk) Ik heb nogmaals gecheckt in mijn ontwerp en bestelling en daar stond het wel goed in. Heel jammer, want nu zijn mijn kaarten onbruikbaar.

Snelle en goede service.

Handige online tool en mooi resultaat. Snelle en goede service.

Super service!! Snelle levering goeie kwaliteit

Heel correct Snelle levering Goeie kwaliteit Super ervaring

Snel en helemaal ok!

Goeie kwaliteit supersnel geleverd!

Goeie kwaliteit supersnel geleverd!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200