Niet wat ik besteld had

Bestel een gepersonaliseerd cadeautje....blijkt dat de personalisatie er niet was opgezet! Jammer....

uitstekend

mooi, netjes, verzorgd, stipt

Correct

Alles is correct en duidelijk verlopen.

Voir le texte ci dessous

Nous aimons bcp notre carte . 2 petites remarques : Achille s'écrit sans S, alors que sur la carte il est mis un S . Peut être notre faute ??? Je ne peux pas en être sûre... Nous aurions aimé plus de place pour les photos et moins de place donnée au cadre blanc .... Bien à vous et Merci !

Perfecte afwerking, vlotte service en levering ! Bravo

Alleen bij het verwerken van mijn foto’s had ik wat problemen op de website. Misschien dat er die zondag te veel volk zijn / haar kaartjes wilde opmaken. Verder zoals in deed titel ! Perfect !

mooie kaart, goede kwaliteit en vlug geleverd

Altijd mooie producten voor een ok prijs!

Schitterend

Prima kwaliteit, vlugge levering.

Mijn eigen fotokaartjes maken voor kerst! Het is ondertussen een traditie

Gemakkelijk zelf te maken, toffe voorbeelden en top resultaat!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

He

Uitstekende service en mooie producten!!

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van de producten!

Leuke ideeën

Het gamma omvat leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. Ik had bij een probleem gisteren een héél lieve behulpzame dame aan de lijn. Dus de service was impeccable. Nogmaals mijn dank.

Vlotte service en goede kwaliteit

Vlotte service en goede kwaliteit

Cartes de voeux

Service correct et super rapide.

Klassevol

De ontwerpen en materialen stralen één voor één klasse uit. Service is ook top!

Zeer mooi

Zeer tevreden van onze kerstcadeau die we bestelde

Fantastische service!

Zoals steeds het geval is bij Tadaaz werd mijn bestelling super snel geleverd. Contact met de klantendienst is ook altijd super.

top

snel en makkelijk

Super goed en super snel! Heel tevreden.

Zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Snelle en correcte service !

Originele keuze aan kerstkaarten. Het opmaken van de kaarten is niet altijd even gemakkelijk; je moet wel wat zoeken !

zeer tevreden

Heel vlugge levering en handige site, leuk om mee te werken. Wel spijtig dat de kortingscodes niet werken onder de 50€.

Délais exceptionnel et qualité au rendez vous

Délais exceptionnel et qualité au rendez vous

Alles perfect en zeer snelle service

Alles perfect en zeer snelle service

Ideaal

Professioneel, goede afwerking, snelle levering, veel keuze, klantvriendelijk.

Une belle réalisation de produits personnalisés

Plusieurs produits personnalisés m’ont été livré par Tadaaz et j’en suis très satisfait. Le travail sur bois, sur carton ou sur tissu est propre et net. Pas de différence entre ce que l’on commande et ce que l’on reçoit, voilà l’essentiel !

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200