Kwalitatieve en snelle dienstverlening - zeer praktische website/webstore

Kwalitatieve en snelle dienstverlening Zeer praktische website/webstore

Tevreden vd snelle en goede service maar klantenbinding kan beter.

Tevreden maar: als Tadaaz toch elke klant van vorig jaar een 10% kortingsbon opstuurt voor een volgende bestelling, dan doen ze dat beter op tijd. Nu kwam mijn bon aan net nadat ik mijn kerstkaarten al besteld had. Dat was een beetje zuur...

De levering van de aangevraagde geschenken was snel en perfect!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering. Op basis van de proefdruk was ik helemaal overtuigd.

Snelle goede service op alle vlakken

Perfecte kwaliteit koekjestrommel

Een koekjestrommel besteld met een eigen foto en zeer mooie kwaliteit. Na een week in huis!

Eenvoudig om zelf te maken & goede kwaliteit

Ik vind het zeer aangenaam om via Tadaaz mijn kerstkaartjes op te maken: de website is duidelijk, het samenstellen gemakkelijk en het bestellen loopt ook vlot.

Mooie kwalitatieve kaartjes & snel geleverd

Gemakkelijk om de kaartjes te maken. Ruime keuze. Snel geleverd.

Rapide et résultat au top!

Livraison rapide et résultat au top! Très chouette également de pouvoir commander un échantillon de la création

Kwaliteitsvolle kaarten en snelle levering

Alles vlot verlopen, maar de software om foto’s toe te voegen is niet altijd even handig en voor vernieuwing vatbaar.

top

levering was ruim op tijd

Mooie kaartjes snelle service

Heel mooie kwaliteit

De foto’s op de onderzetters waren heel goed van kwaliteit. Het geschenk viel ik de smaak !

Heel tevreden!

Heel mooie collectie!! Kwaliteit en binnen de aangeboden tijd ontvangen! Goed verpakt.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Grote keuze aan kaartjes en veel mogelijkheden om aan te passen. Gemakkelijk om bij te bestellen.

Snelle levering! Vrijdag besteld en dinsdag binnen. Hele goede service, had geen mailtje gekregen ivm verzending, direct antwoord gekregen van een hele vriendelijke mevrouw! Zeeeeer tevreden.

Kei leuke mok mooi motief en foto is mooi helder ! Een aanrader !

Zeer goede kwaliteit en snelle service.

Heel mooie en originele kerstkaartjes. Mooiere sjablonen dan andere bedrijven die fotoservice aanbieden. Jaar na jaar zijn we zeer tevreden!

Snel goeie service

Zeer mooie kaartjes- snelle service

Super tevreden!

Al 5 jaar op rij bestelde ik onze kerstkaart bij Tadaaz en ze zijn stuk voor stuk schitterend! Eenvoudig te bestellen via de Tadaaz website! Gewoon doen!

Supersnelle en correcte service!

Enkel de prijs kan nog beter :-)

Mooi resultaat

Zeer tevreden van de stickers en kaartjes! Snelle levering!

Aanrader !

Uitstekende kwaliteit van de bestelde producten. Snelle levering ondanks Corona. Over de hele lijn zeer tevreden

Gebruiksvriendelijke site.

Top top top service!