Supermooi kerstkaartjes

Heel tevreden over de kerstkaartjes! Supermooie kwaliteit en vlotte levering. Dankuwel!

De kaartjes waren super snel geleverd en waren volledig naar wens

Na ruim een week nog niets gekregen

Geboortekaartje proefdruk besteld maar ruim een week later nog niets ontvangen ons zoontje is geboren op 14/11 en we hebben nog geen geboortekaartje om te versturen

Werkelijkheid klopt niet

Heb koekendoos besteld op site leek die veel groter. Teleurgesteld dat klein was maar mooie foto's wel op doos

Kwaliteit

Volgens verwachting

Le rendu est très joli et de belle qualité, on est très contents :-)

Zeer fijne ervaring

Supervlot mijn bestelling kunnen plaatsen en zeer flexibel naar afspraken qua afhalen

Weeral geslaagd

Elk jaar vind ik wel mijn gading voor kerstkaartjes... Ik hoop wel dat er telkens een paar nieuwe ontwerpen bijkomen want de mooiste heb ik al eens gebruikt.

Super geholpen, waarna een super product

Had iets extra besteld en is makkelijk geregeld om uiteindelijk binnen dezelfde bestelling te krijgen! Echt super blij met het product ook!

Tout est parfait j adore

Service impeccable tout est parfait

Mooie kwalitatieve prints

Mooi resultaat !

Mooi en snelle service

correcte en snelle service

Mooie kaartjes

De designs zijn altijd heel mooi en de service is goed. Bedankt!

Alles ok

Leuk

Perfect!

Snelle levering, super kwaliteit, gemakkelijke website! Top!

Een zeer goede service

Ik ben heel tevreden over Tadaaz. Je ontwerpt je eigen kaartje en vind het super leuk dat je een gratis proefdruk krijgt en het is snel geleverd aan huis.

Goede opvolging.

Zeer goede service en kwaliteit

Répond totalement à mes attentes

Aucune surprise, fidèle au site

Tadaaz heeft hele mooie elegante producten

De producten van tadaaz spreken heel erg aan. De editor vind ik evenwel traag en omslachtig. Draait heel erg traag

Excellent

Livraison rapide et qualité au top

Vlotte service

Snelle en vlotte service. Gebruiksvriendelijke editor.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200