Steeds tevreden!

Ik gebruik al meerdere jaren Tadaaz voor kaartjes, cadeautjes. Ik kies, zeker in deze pandemietijd, bewust voor Belgische ondernemers. Het verschil tov andere onlineshops met drukwerk is dat jullie èn een handige online-doe-het-zelf-webshop zijn èn ook bereikbaar zijn. Zo liet ik eens enkele aanpassingen doen uitvoeren op een kalender na een telefonisch overleg.

Levering langer dan voorzien

Omdat we zwanger zijn hebben we al stickers gekocht voor het doopsuiker. Er stond geafficheerd dat indien voor 14u besteld, de volgende dag geleverd zou zijn. Omdat het al na 14u was ging ik er vanuit dat het twee werkdagen ging zijn, maar wou de levertermijn testen voor eventuele geboortekaartjes later te bestellen, ook in Coronatijdperk. Pas 8 dagen later heb ik de stickers ontvangen. Heel mooi! Maar de levertermijn zorgt ervoor dat we voor geboortekaartjes ergens anders gaan. Want de bevalling zal ook in Coronatijden zijn.

Verrassend mooi

Originele kaartjes

Heel tevreden

Alles in orde

Super hulp!!

Wanneer iets niet duidelijk is, werkt de chat functie perfect!! De hulp is professioneel, zeer vriendelijk en doelgericht! Echte aanrader!!

Aanrader!

Heel tevreden over onze bestelling. Mooie kerstkaarten en prachtige adventskalenders als kadootje voor de oma’s en opa. Snelle, correcte en verzorgde levering. We zijn al jaren klant en kunnen Tadaaz zeker aanbevelen!

2de proefdruk niet compleet

Zeepjes als doopsuiker besteld, ruiken lekker. 2de proefdruk van ons kaartje, houten initiaal ontbrak. Gelukkig was de inhoud belangrijker dat de uitstraling deze keer :-) Zeer mooi verpakt & een zeer duidelijke website. Onze keuze is gemaakt; wij kiezen Tadaaz!

TOPservice

Snel onze schitterende houten rendierkerstkaarten ontvangen, evenals perfect afgewerkt dienblad met foto’s en muismatten!!!

super!

J'avais d'abord fait des cartes de Noël sur le site be/nl parce que je suis flamande. Vue que j'habite au Luxembourg, la livraison pouvait pas être réalisé sur se site, mais sur le site be/fr. De la maison, ce n'était pas possible de transférer ce commande. Avec la bonne aide du service client, le transfert était fait par le service informatique. Et le lendemain, tout était livré à Luxembourg. Merci pour ce service!!

Super snelle service! <3

We kregen al heel veel complimenten op onze geboortekaartjes. We konden deze de dag zelf gaan ophalen, wat er voor zorgde dat we ze snel konden rondbrengen. Zeer vriendelijke service, echt een aanrader!

rapide, efficace et sérieux

Je fais appel à Tadaaz chaque année pour les cartes de voeux de fin d'année, et suis toujours satisfaite des résultats. Le site est un peu daté et pourrait être plus convivial, et les cartes sont fort classiques. Les contacts avec l'équipe de Tadaaz sont excellents. L'impression et l'envoi sont très rapides. Pouvoir parrainer Médecins sans Frontières est pour moi un grand plus, même si le montant par carte (10c) est peu important. D'autres sites proposant des voeux solidaires offrent le même montant que celui payé par les clients, ce qui double la somme finale destinée aux associations parrainées.

Super service!

Super service!

Heel tevreden over de snelle service

Leuk dat er een kleine attentie wordt meegegeven

Uiterst tevreden

Mooie ontwerpen, mooie uitwerking van de bestelling en snelle service. Happy happy happy! :-)

alles perfect

ik had enkel een probleempje met de gegevens op mijn factuur en dat was binnen de 3 dagen opgelost en aangepast. Snelle en correcte service!

Waauw mooi .

Super kwaliteit

Uitstekende en heel snelle service!!!

Mooie kaarten besteld, site is wel niet altijd even makkelijk in gebruik.

Mooie kaarten besteld en snelle levering. Maar met de kerstkaarten te bestellen, stond het jaartal niet automatisch op het nieuwe jaar. Wat wel jammer is, want je verwacht je daar niet aan. Ik heb moeten bevestigen dat ik alles gecontroleerd heb voor je je bestelling verstuurd. Dus nog extra stickers moeten bijbestellen om het te camoufleren. Wat voor mij alleen een meer kost was. En eigenlijk niet nodig was geweest. Nu ja,....

Goede service , zeer snelle levering

Mooie producten, alles werd zeer snel geregeld

Kwaliteit ok

De kwaliteit van de kaartjes is goed maar bij aankomst van het pakket waren enkele enveloppen met kreuken.

Goede service, mooie afwerking!

Wij zijn zeer tevreden van de verwerking van onze bestelling tot en met de snelle levering.

Duidelijk, gemakkelijk en correct, helemaal zoals het hoort te zijn.

Très satisfaisante

Commande d’autocollants personnalisé. Je suis ravie de ma commande et n’hésiterais pas à commander à nouveau d’autres produits !

vlot en correct

Kerstkaartjes maken verliep heel goed, geen moeilijke site. Kaartjes lagen in 3 dagen in de brievenbus. Topadresje !

Perfect en betaalbaar

Gepersonaliseerde geboorte kaartjes besteld, de volgende dag geleverd!!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200