Perfect en betaalbaar

Gepersonaliseerde geboorte kaartjes besteld, de volgende dag geleverd!!

Snelle en perfecte verwerking!

Snelle en perfecte verwerking.

10/10

Zoals verwacht. Mooi gedrukt, verzorgd postpakket en op tijd geleverd. Prima!

Snelle levering en mooie producten

Correcte en snelle levering. Producten zijn zoals we verwacht en gehoopt hadden.

Top - mooi, snel, gemakkelijk!

Save the date kaartjes voor onze trouw gemaakt. Twee keer een proefdruk besteld, vlot en heel mooi verpakt aangekregen. Daarna echte bestelling geplaatst van 200 kaartjes - opnieuw snel geleverd, stevig verpakt, kwalitatief goed!

Vriendelijk, doen wat ze beloven, snelle levering,

Wanneer de bestelde kaarten toekwamen, waren ze niet naar wens gedrukt. (namen niet volledig leesbaar na het insteken van 3D kaart) Na telefonische melding en het sturen van een foto per mail werden de kaarten gratis opnieuw gedrukt. Eveneens kreeg ik de tweede druk opnieuw super snel. Een aanrader. Hier zien ze mij nog terug. Ook de vriendelijkheid van mevrouw mag zeker eens in de verf gezet worden. Dus een tevreden klant.

Top :)

Facile, rapide et efficace, je recommande

Correcte en behulpzame dienstverlening

Keuze uit mooie geboortekaartjes, makkelijk bereikbaar bij vragen of nood aan hulp, correcte afhandeling en mogelijkheid om bijkomende ontwerpen te maken.

Top zoals altijd!

Mooie kaartjes, goede kwaliteit, makkelijk zelf te ontwerpen. Wij zijn telkens zeer tevreden van Tadaaz!

Onze bestelling is vlot toegekomen. De proefdruk van ons geboortekaartje was ook naar wens. Fijne site om mee te werken.

Schitterende producten mooi op tijd geleverd

We bestelden de houten kaarten voor kerst 2020. Heel mooi product. Heel goed gepersonaliseerd. Mooi op de afgesproken tijd geleverd.

Zeer mooie artikelen voor zeer scherpe prijs!

Onze stickers voor geboorte cadeau besteld,zeer aangename ervaring. Geboortekaartjes zullen wij ook bij tadaaz bestellen

Mooie ontwerpen en goede levertijd

Ruime keuze uit kaartjes en aanverwanten. Levering was tijdig. Goede kwaliteit drukwerk en papier.

Snelle levering, mooi resultaat!

Heel tevreden

Besteld dinsdag en woensdag geleverd. Website heel duidelijk.

Kwalitatieve foto's

Kwalitatieve mooie foto's. Service is heel goed. Zeker een aanrader!!!

Vlotte goede service

Ik bestelde al communiekaartjes in verschillende vormen, onderleggers en bedrukte tassen. Alles werd heel vlot en met goede kwaliteit geleverd. Top!

Minder goed dan verwacht

De kwaliteit van de foto op het kaartje valt tegen hoewel het origineel wel goed is. Ook staat er een veertje verkeerd (over de foto - dit heb ik zelf per ongeluk geplaatst maar had wel moeten opvallen bij diegene die print)

Tout à fait conforme à nos attentes

Réalisation facile, livraison rapide, produit conforme à nos attentes

Sipet

Top ervaring

Kwaliteit, snelheid , inhoud en verpakking zeer top !

Alles vlot verlopen volgens afspraak

Foto's uploaden, goed zetten, tekst erbij, bestellen, betalen en enkele dagen later in de bus. Heel mooi resultaat! Zoals we wilden! Topservice!!

Zeer netjes en snel!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de extra's die ik kreeg. Het knuffeltje Olly is nu al geliefd bij ons kleintje. We kregen ook erg leuke reacties over de keuze van ons geboortekaartje. Dikke dankjewel!

Ok

Plek om kortingscode in te geven niet duidelijk. Afwerking en verzending waren goed en snel.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200