Vlot besteld, de volgende dag geleverd. Heel mooi resultaat. Persoonlijke aanpassing laten doen en ook dat verliep vlot en eenvoudig. Programma voor kaartjes te bewerken was soms traag (foto veranderd maar dit zag je niet op het voorbeeld).

Super tevreden over de snelle service en het schitterende resultaat zo blij met onze suikers en kaartjes van bij jullie !!!

de bestelde goederen mooi en perfect op tijd geleverd

de bestelde goederen mooi en perfect op tijd geleverd

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling en levering

Uitstekend . Snelle service en geleverd

Superbe

Superbe faire-part avec possibilité d échantillons Seul bémol : par Internet c'est difficile de se faire une opinion mais c'est un choix Et le prix reste élevé pour un faire-part classique

Mooie stickers, goed ontvangen

Kon het gemaakte ontwerp niet opslaan. Bij het aantikken van de knop 'aanmelden via facebook' herlaadde de pagina en was je niet aangemeld. Hierdoor het ontwerp versch keren terug moeten maken.

Slechte kwaliteit

De stickers waren ronduit ondermaats. 3 jaar geleden ook hier besteld en toen was de kwaliteit top. Nu korrelige foto’s en stickers die niet hechten! Teleurgesteld want prijzig!

Mercikes voor de perfecte service!

Fijne ervaring bij het gebruik van de website.

Alles was in orde.

Geen opmerkingen

perfect

voldoet aan al mijn verwachtingen, alles is uitstekend dankje

een snelle levering van een mooi produkt!

De mooie gepersonaliseerde muismatjes zijn snel geleverd! We werden aangenaam verrast met een toffe attentie , hartelijk dank en veel succes!

Houten dominodoosjes

Het blijft een leuk gadget, maar hout is van mindere kwaliteit. Waardoor hout soms gebarsten is of er zelfs een stuk hout af is.

super mooi en super snelle levering!

super mooi en super snelle levering!

Goede service !

Mooie kwaliteit en goede service ! Ik raad Tadaaz aan :-)

Kwaliteitsvolle stickers, geen automatische e-mails

Vlot werken met de editor voor gepersonaliseerde stickers naar keuze. Bestelling goed verwerkt met kwaliteitsvolle stickers als eind resultaat. Maar! geen automatische bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling. Ook de track&trace e-mail van Tadaaz en/of Bpost nooit aangekregen. Gelukkig heb ik deze via de chatfunctie van Tadaaz kunnen opvragen, de respons hierop was zeer vriendelijk en snel.

Mooie kaartjes van degelijke kwaliteit. Gemakkelijk te personaliseren Goede helpdesk Jammer dat niet alle doopsuiker voorradig is bij alle kaartjes Site is wel erg traag

Parfait,rien à redire

Parfait rien à redire

Dommage que le site a eue un problème j'ai du recommencer 4fois mes faires part de naissance et je me suis trompé dans la mesure.. Et deuxième commande j'ai du attendre 5jours pour les avoir.. Sinon bonne qualité de produit

Top kaartjes

De eerste bestelling is nooit goed doorgekomen, na de betaling werd er geen bestelling opgemaakt. Na contact met de support dienst heb ik besloten om nog eens de bestelling te doen, maar via een ander betaalmiddel, deze is wel doorgekomen. De bestelling is op tijd geleverd en zag er fantastisch uit!

topie

snel , en bij problemen is jasmin om ze helpen op een vriendelijke manier op te lossen

Commande reçue rapidement et impeccable

Le site est facile d'utilisation, la livraison est rapide et le résultat est impeccable. Très très bonne expérience

Heel goede service. Maken tijd voor vragen en snel antwoord. Kwaliteit is heel goed.

Mooi kaartje maar slechte druk

Alles was zoals ik gevraagd had maar op elk kaartje stonden 1 of 2 strepen niet door de foto maar door de tekst.

Vlotte bestelling en snelle levering

De website werkt erg gemakkelijk. Bestellen en betalen gaat heel vlot en het order werd snel afgeleverd. De personalisatietool zou nog wel verder verbeterd kunnen worden, maar werkt wel relatief gemakkelijk.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200