Mooie kaartjes maar lastige website

Ik vond de kaartjes heel mooi en wilde graag een van deze website. Wel jammer dat de website zo traag was en regelmatig vastliep. Ik heb mij, kaartje meerdere keren opnieuw moeten aanpassen omdat de website blokkeerde.

Produit commandé impeccable

Le produit en lui même est impeccable, ainsi que la rapidité et la qualité de la livraison. Le prix n'est pas des plus concurentiels mais soit, là n'est pas le plus important. Le plus gênant, c'est de ne pas avoir les produits / accessoires correspondant à l'achat. ex: j'ai acheté des faire part de 9,5/9,5 et les enveloppes correspondantes font 17/17...

Heel content, goede kwaliteit en service.

Goed! Had wel wat problemen eens ik foto geplaatst had ik hem precies niet vlot kon veranderen door een andere. Dit was zo bij het aanmaken van de vlaggenlijn. Maar mss ligt het ook aan mij... Ik moest dan telkens opnieuw beginnen als ik bijvoorbeeld 2 foto's wilde omwisselen. Soit, het is uiteindelijk gelukt hoor. Maar zeer tevreden van jullie originele kaartjes en ideeën en goede kwaliteit.

Heel vriendelijk en gemakkelijk besteld

Bij ons was per ongeluk het verkeerde kaartje aangekomen en met 1 chat naar de klantendienst werd onmiddellijk het juiste kaartje opgestuurd. Top, dat zaken ook vlot, vriendelijk en snel opgepakt worden als het even mis gaat.

Topproduct

Afgeleverd netjes binnen termijn

Zowel voorbereiding als levering verlopen heel vlot!

Het was aangenaam en eenvoudig om zelf je kaart samen te stellen. Het resultaat voldoet heel erg aan de verwachtingen. De levertijd is klein en beantwoordt aan de verwachtingen die gecreëerd worden. Veel dank! Kristien

kaartjes niet zuiver van foto

de foto kaartjes zijn naar mijn mening niet zuiver, er hangt een 'korrel' 'waas' over de foto waardoor ze niet haarscherp zijn. Ik ben dus niet tevreden over prijs/kwaliteit. Voor een bestelling van meer dan 200 euro had ik geen verzendkosten verwacht.

Steeds tevreden met het resultaat.

Très bonne expérience

Le site est génial et propose un choix très important. Le seul bémol est la modification de la carte sur smartphone qui était beaucoup trop compliqué. Pour l'achat final, j'ai du prendre mon ordinateur. L'expérience était très agréable et très content de nos achats.

Zeer tevreden.

Snelle service. Zeer tevreden.

Génial

Super qualité , livraison rapide

Kleuren kwamen niet goed uit

Kleuren waren niet goed om de kaartjes. Er werd ook geen foutmelding gegeven bij het opmaken van het ontwerp. Positief: snelle levering

Super snelle service en mooie kaartjes

Communiekaartjes besteld en die werden de dag erna al geleverd. Super snelle service en de kwaliteit van de kaartjes is ook heel goed. Veel keuze ook qua lettertype om je eigen ontwerp te maken/aan te passen. Wel niet goedkoop.

Heel mooi

Heel mooi resultaat en snelle service.

Simple et efficace

Faire-part de naissance facile à réaliser, vous avez répondu aux questions lorsque j’en avais ! La réalisation reste lente aux chargements et changements d’écriture ! Malgré ce désagrément je recommande votre site! Faire-part conforme au projet !

Fantastisch!

Snelle en goede service! Mijn geboorteproefkaartje zag er zo mooi uit, ik kan niet wachten tot de tweeling er is om de kaartjes te bestellen.

Perfecte service.

Perfecte service, ontwerpen was wat prutswerk, maar dat kan ook aan mijn pc-onhandigheid liggen.

Zeer tevreden over de gepersonaliseerde snoepdoosjes en communiekaarten Enkel jammer de hoekjes van de kaartjes Beschadigd waren als ik ze met de post thuis kreeg.

Vlotte mooie bestelling!

Voor de communie van onze zoon hadden we originele en leuke ideetjes op de site van Tadaaz. Handig in gebruik en super snelle ontvangst! Hele erg tevreden over de mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Echt mooie uitnodigingen! Super snel verzend.

Mooie kwaliteit, waanzinnig snelle levering.

Super snelle service en top kwaliteit!

Super snelle service en top kwaliteit!

Super en op tijd

Ik hebt 5 besteld maar 10 gekregen bedankt. En alles op tijd

Duidelijke website, snelle levering

Dik in orde m.b.t. website en levertijd. Op de website zijn de foto's minder goed gelukt (vervormingen), dan in werkelijkheid op het kaartje.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200