Geweldig snelle en goede service

Last minute communiekaartjes laten drukken en bij de bestelling nog snel wat gifts Voor de gasten toegevoegd. Zoals de website aangeeft werd alles de dag nadien geleverd!!

Correcte service en goede kwaliteit

Goede service: goed opgelost ivm potten die niet voorradig waren.

Zeer snelle service

Na 1 dag beschikbaar in de winkel

Heel mooie kaartjes (zoals altijd :-))

De gebruiksvriendelijke website maakte het creëren van kaartjes en geschenkjes heel eenvoudig. De bestelling werd snel geleverd en voldeed volledig aan onze verwachtingen!

Positief

Goede site

top

zeer snelle en goede service. mooie kwaliteit

Top top top!

Snelle levering!

mooie glazen

mooie gegraveerde glazen, wel even afwassen voor gebruik, er zitten nog veel glasschilfertjes op. het gratis kaartje dat je kon maken, was niet duidelijk dat dit 1 kaartje per glas was. ik had maar 1 kaart verwacht. indien ik dit geweten had, had ik mijn tekst anders gemaakt, maar we hebben het toch nog kunnen gebruiken

Altijd zeer tevreden

Altijd zeer tevreden over de service en de prachtige kwaliteit

Bon rapport qualité prix

Livraison très rapide, produits qualitatifs!

Zeer tevreden over de bestelde goederen.

Levering kon misschien nog wat vlotter.

Geen idee

Best pas een enquête versturen nadat jullie de bestelling verstuurd hebben. Het is moeilijk te oordelen als je het resultaat nog niet gezien hebt :-/

Déçue à ce prix là de ne pas avoir les enveloppes fournies avec lzs cartess

Cartes invitations commandees émet très déçue à la réception de ne pas avoir les enveloppes fournies comme sur d autres sites de développement photos

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zoals gehoopt

Geen opmerkingen

Goede prijs/kwaliteit.

Veel keuze in kaartjes, zeer snelle service

Ik voerde een licht gevecht in de editor, maar dit is misschien meer te wijten aan mijn technische onkunde. Een snellere service kan je volgens mij niet vinden. Tevreden van het resultaat.

Mooi en moderne ontwerpen

Snelle service en goede kwaliteit

Modern, mooi, kwaliteit!

Mooi maar ook prijzig genoeg

Super!! Heel snelle levering, mooie kwaliteit!

Bedankt voor de mooie en snelle levering!

Topservice!

Ik bestelde gepersonaliseerde zeeppompjes maar bij 2 ervan bleek het pompsysteem niet te werken. Maar dit werd na een mail, onmiddelllijk opgelost. De dag nadien ontving ik reeds 2 nieuwe pompjes. Topservice! Ook heel tevreden over de mooi kwaliteitsvolle kaartjes die ik bestelde. Ook de bedrukking op de zeeppompjes was perfect.

Mooi, snel geleverd

Dankzij de Corona werd mijn dochter haar communie steeds uitgesteld. Bij jullie kon ik kort op de bal kaartjes bestellen, deze werden snel geleverd. Nu zondag is het zover, een beetje anders dan normaal maar toch een bijzondere dag en dankzij jullie kaartje, toch een (niet-echt-) uitnodiging Het is niet omdat er Corona is dat mijn dochter geen kaartje wou... Alleen jammer dat er geen enveloppen bij zaten ( kan ook wel aan mij liggen, mss moest ik ze apart bestellen en heb ik het over het hoofd gezien)

Snelle correcte levering, bestelling was helemaal in orde!

Prima service!

Super service

Mooie bedankkaartjes

Topservice!

Super service!

TOP!!!

Super bedankt voor de snelle reactie en fantastische hulp. Jullie hebben er voor gezorgd dat mijn comuniekantje zijn bubbelfeest toch nog helemaal top was!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200