TIJDIGE EN VLUGGE LEVERING, GOED VERZORGD

ZEER TEVREDEN

Schitterend

Bestelling geplaatst en rap verzonden supper goede kwaliteit

Superbe

Rien a re dire

Makkelijk en correct

Alles vlot verlopen, van creatie tot levering.

Super mooie foto's en snelle levering

Mooie kwaliteit

Super !!

Super service, mooie kaartjes ! Echt een aanrader

tevreden

Niet altijd even makkelijk om het kaartje aan te passen. Mooie afwerking. Tevreden over snelheid van levering.

Supersnelle levering en prima kwaliteit 8

Veel keuze en goede dienstverlening

Voor het vormsel van onze dochter waren we op zoek naar leuke dingen. Die hebben we op Tadaaz zeker gevonden. Er is een grote keuze uit uitnodigingen, bedankingskaartjes, attenties en versiering. Dit alles met een correcte en vlotte dienstverlening is top!!

2x dezelfde bestelling geplaatst , 2 x tevreden!!

Uiterst tevreden

Snelle levering. Enig minpuntje, geen enveloppes bij de bedankkaartjes.

Positief

Snelle levering. Levering voldoet aan alle afspraken

Gebruiksvriendelijke website, prima kwaliteit en snelle levering!

Heel snelle en perfecte service

Bestelling worden steeds snel verwerkt

Mooi aanbod en zeer goede service

Altijd een klein feestje

De items die je bestelt mogen dan al wel voor een feestje zijn, het wachten op en het ontvangen van je pakketje zijn dat zeker ook. Producten verder prima in orde, helemaal volgens de verwachtingen.

Vlugge en correcte service

De bestelling van onze geboortekaartje s verliep vlot en correct!

Foutje bij de bestelling

Leuke spullen, vlotte levering maar helaas was ons product niet gedrukt in de kleur die we bestelde . ( opdruk) Het was gewoon in de neutrale kleur en dit resultaat was niet wat ik verwacht had. Jammer!

kwaliteit van de foto's niet zo goed

ondanks goede kwaliteit van doorgestuurde foto's niet zo goed afgdrukt

Waaaaauw wat een service!!!

Top!!

Woensdag besteld, donderdag klaar. Eén woord, sterk, super service. Plus de luxe dat het op 500m van mijn deur is. Raad ik zeker aan

Mooie kwaliteit, snelle levering en veel keuze in ontwerpen. Top. Ideaal om je feest helemaal af te maken!

Bestelling pas na een week ontvangen.

Op de website staat dat als je “gewone” bestellingen plaatst voor 14.00u, je ze de dag erna in huis hebt. Jammer genoeg was dat bij ons niet het geval. We kregen pas een week later onze bestelling. Dat geeft extra stress en zorgen als je een feest aan het organiseren bent.

Voor 14u besteld de volgende dag kunnen afhalen

Perfecte service. Alleen jammer dat het mailtje ter bevestiging dat de goederen klaar lagen niet toegekomen is

zeer goed en mooi

perfect !