Snel, goed en betaalbaar

Het opmaken van de stickers was eenvoudig en ze werden snel geleverd. Tevreden met resultaat. Enige jammere zijn de hoge verzendkosten. Je betaalt voor pakketpost maar het belande uiteindelijk in de brievenbus.

De bestelde stickers zijn top. Een echte aanrader!

Heel goede service en kwaliteit!

Mooie, leuke stickers. Snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb de ronde stickers besteld met een eigen afbeelding op (in 2 formaten). Ze zijn goed van kwaliteit en snel geleverd.

Faire part naissance

Tout était nickel !

Handig, snel en goede kwaliteit

Kaartjes en stickers ontwerpen gaat in 1 2 3. De website is handig in gebruik en maakt het voor iedereen mogelijk om zelf iets origineels te maken. De levering was bovendien heel snel. Topservice.

Heel erg blij

Heel vlotte verzending en super mooie communiekaartjes en magneten! Had even een probleem om een foto up te loaden, bericht gestuurd en heel vlug antwoord gekregen!

Heel tevreden, snelle levering

Prijs-kwaliteit is goed.

Zeer gemakkelijk te bedienen. Vlugge levering. Vraag om bijhorende enveloppen niet gekregen en daarom ook niet aan gedacht.

Vlot

Mooie ontwerpen Vlotte levering Alleen dacht ik dat de enveloppes er automatisch bij zouden zitten maar zaten er nie bij. Later gezien dat je dat ook moet aanklikken. Mijn fout.

Kwalitatieve afwerking van zeer mooie ontwerpen!

Zeer aangenaam verrast van de zeer kwalitatieve materialen die gebruikt worden. Heel fijn dat de 'standaard' ontwerpen kunnen aangepast worden en dat daar tal van mogelijkheden voor zijn. Zo creeer je een volledig eigen kaartje/bedankje...

Snel en kwalitatief

Mooi kwalitatief afgewerkte kaartjes. Zeer snel klaar.

Faire part de naissance au top

Très beau faire part, très bonne qualité et finition. Grande rapidité de livraison. Les retours reçus sur le faire part sont tous positifs. Rien à redire.

Altijd schitterende service, ook in noodgevallen!

Tadaaz helpt steeds in noodgevallen. Toen mijn pakketje vastzat bij B-Post en er niet tijdig zou geraken, printten zij een nieuw pakket, en zorgde voor een express zaterdag-levering. Producten zijn steeds van prima kwaliteit en tiptop in orde!

10 op 10 voor klantvriendelijkheid

Ik werd heel goed geholpen via mail met mijn vele vragen. Yasmine van Tadaaz dacht mee met mij en hielp me de oplossing vinden voor mijn probleempje. Het was de eerste keer op Tadaaz voor mij maar zeker niet de laatste!

mooie kaartjes

Vlug en snel geleverd. Zeer mooie kaartjes en mooi afgewerkt. Wij hadden zeepjes besteld maar er waren twee pakketjes tekort . Dit gemeld via een mailtje en de dag erna werden die al geleverd!

Handig, snel en kwaliteitsvol

Heel gemakkelijk om iets te personaliseren, handige website en snelle levering!

Leuke geschenkjes

Mooi afgewerkt, snelle levering

Hyper efficace et superbe faire-part

J’ai fait appel à tadaaz pour les faire-parts de naissance de mon fils! J’ai commandé le lundi matin, je les ai reçu mardi matin! Hyper efficace et produit de très bonne qualité! Merci Tadaaz

Volledig naar al onze wensen!

De naamstickertjes voor ons dochtertje haar doopsuikers besteld bij jullie en dit is volledig naar onze wensen! Zelfs nog mooier dan we hadden kunnen bedenken!! Wij bestellen hier zeker nog! Ook een super snelle levering. Kortom, een super ervaring!!!

Heel tevreden

Donderdag besteld en vrijdags al in huis super gewoon zo een snelle servies Doe zo verder

Super service

Woensdag besteld en vrijdag mijn bestelling in huis. En wat een mooi resultaat! Dank je wel!

Goede kwaliteit, goede service

Product voldeed volledig aan de verwachtingen. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit. Levering ging ook vlot.

Vlot geleverd

Leuke website, veel keuze