Snelle correcte levering.

Alles netjes en zeer snel geleverd.

Product is top zoals beschreven en verwacht. Alleen een levertijd van meer dan 1 week. Geeft niet echt vertrouwen om geboortekaartjes bij jullie te bestellen.

een heel vlotte levering alles in orde

Het werd geleverd zoals gezegt heel netjes op tijd . prima service.

Goede prijs/kwaliteit

Heel leuk dat je een voorontwerp gratis kan bestellen. Dit heeft mij geholpen de juiste keuze te maken! Snelle levering is ook een pluspunt.

Geweldig om zelf je geboortekaartje samenstellen en hierbij ook nog eens het doopsuiker op af te stemmen.

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Onze geboortestickers werden in 48h geleverd. Ze zijn van goede kwaliteit en zoals we ze verwachtten.

Supermooie afwerking maar geen performantewebsite

Ik ben heel erg tevreden over de afwerking (zoals altijd) maar ik blijf de website heel onhandig vinden. Bij het personaliseren van de kaartjes is de website zeer traag en loopt hij regelmatig vast. Het is dus vaak opnieuw beginnen en geduldig blijven proberen tot je uiteindelijk het eindresultaat hebt dat je wil. Dit zou veel beter en sneller moeten kunnen gaan.

Toffe producten en topservice!

Na een succesvolle bestelling en levering van uitnodigingen voor het vormsel van mijn zoontje, sloeg Corona toe. Gevolg: feest uitgesteld, uitnodigingen voor de vuilbak :-( Maar na een mailtje kregen we het heuglijke nieuws dat we ze mochten laten herdrukken voor de helft van de prijs. Een andere bestelling ging verloren bij Bpost. Tadaaz stuurde ons zonder probleem nogmaals de bestelde goederen. Topservice! Bedankt!

Mooie foto's mogen gezien worden

Communiefoto's vragen een speciaal jasje...en dat jasje vond ik bij jullie! Stickers om mee uit te pakken, placemats om het feestvarken in the picture te zetten, .... Alles in een handomdraai gevonden.

Aan te raden

Alles ging vlug en vlot.Personalistie van mondmaskers was uitstekend.

Résultat parfait et livraison rapide !

Snel en correct

Snel en correct

Commande de faire-parts de naissance

Arrivés extrêmement rapidement et magnifiques !

Uitstekende klantenservice na het uiten van mijn klacht.

Op het computerscherm stond de foto van mijn zoontje beeldig op zijn communie uitnodiging. Echter toen ik de enveloppe van Tadaaz open maakte, zag ik dat de foto veel donkerder en minder mooi was afgeprint dan de originele foto. Ik heb mijn ontevredenheid aangegeven aan Tadaaz en men is onmiddellijk in actie geschoten om dit recht te zetten. Vandaag heb ik een herdruk ontvangen van de uitnodiging en deze ziet er echt zoveel beter uit! Dit bewijst dat hun klantenservice echt uitmuntend is. Ik vind het heel mooi dat men er echt alles aan doet om een goed product af te leveren. Bedankt Tadaaz voor de rechtzetting, de uitnodigingen zijn nu wel zeer mooi. Zijn gezicht is helder op de foto en zo moest het zijn.

Correct, snelle levering, wel aan de dure kant

Abc

Teleurgesteld

Wij hadden een eco-kaart kaart gekozen gedrukt op oa een bruine papiersoort. Wat blijkt dat er een hoogglans papiersoort gebruikt is of een uv-vernis?, wat heel het eco-gegeven een plastieken look geeft en het eco-gegeven teniet doet... Jammer, want onze vorige bestelling van het eco wedding passport voldeed wel volledig.

Zeer tevreden over de snelle service. Ook zeer positief over het gamma, de mogelijkheden, de personalisatie, ... Enkel kleuren vielen iets anders uit op de kaart dan op de pc. Minpuntje: modelkaart moest opnieuw aangemaakt worden en kon niet onmiddellijk bijgesteld worden. Er moest een 2de exemplaar aangemaakt worden.

Snelle mooie levering

Hele vlotte levering. Dinsdagmiddag bestelling geplaatst en woensdag al thuis in de bus.. Mooie kaartjes zoals het hoort.

Correcte levering en levertermijn!

Geen negatieve punten te geven. Alles correct, zoals het zou moeten!

Goeie ervaring

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Parfait !

Envoi rapide, réponse aux mails et au chat directement

Netjes geleverd, alles correct. En extra korting om te laten vermaken met corona

Super service

Les faire part sont superbes et reçus dans les temps annoncés.

Échantillon faire-part de mariage top!

Prima, mooie en vlotte service! Zeer tevreden over het resultaat!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200