Service très rapide et correspondant à mes attentes !

Service très rapide et correspondant à mes attentes !

Een vlotte levering en een prachtig afgewerkt persoonlijk geschenk. Ik bestel zeker nog eens.

Perfecte service.

Exact wat je samenstelt. Mooie en uitgebreide collectie.

Super goed!

Goede kwaliteit, goede klanten service

Zéér positief

Ik vind Tadaaz.be een zeer aangename website met creatieve ontwerpideeën. Mijn smaak wordt er telkens weergegeven. Zo is het maken van een origineel kaartje - waar je dan leuke reacties op krijgt - heel gemakkelijk!

Altijd leuke ontwerpen en een goede kwaliteit!

Ik heb Tadaaz al verschillende keren gebruikt voor uitnodigingen van feestjes, bedankkaartjes en zelfs voor het doopfeest van ons jongste. Altijd leuke ontwerpen in goede kwaliteit en tegen goede prijs. Heel tevreden!

Joli !

Le faire part est classe et joli. Je trouve que l'impression de la photo n'est pas terrible par contre.

Vlotte en correcte service!

Vlotte en correcte service

Super service!

Heel snelle service en super vlot geholpen bij vragen!!

Parfait

Service parfait, les collaborateurs répondent très vite aux questions posées. La qualité des articles est très bonne. Livraison très rapide. Je recommande la société les yeux fermés !

Super beau

Excellent choix sur le site, tout est très beau ! On a eu du mal à choisir... Livraison rapide et article conforme.

Kwalitatieve snelle service

Mooie designs, passende doopsuiker en bedankjes, snelle vlotte en verzorgde service!

Mooi en snel

Prachtige kaartjes en top service

Onze uitnodigingen zijn prachtig. Bedankt ook voor de hulp in de zoektocht ernaar nadat Bpost ze helemaal op een verkeerd adres bezorgde.

Hyper satisfait

Livraison hyper rapide, qualité du faire part excellente.

Super !

Heel correcte en snelle service. Mooie kwaliteit van het kaartje, drukwerk en de enveloppe. We gaan nog meer bij jullie bestellen. Dankjewel !

Mooi ontwerp

Heel mooie ontwerpen, maar beetje ontgoocheld in de uitvoering. Spijtig dat je niet de keuze hebt om alle layouts mat(ter) te laten afdrukken. Die glanzende fotoafdrukken geeft naar mijn mening een ‘goedkoop’ self-made resultaat, wat wel zonde is voor de toch wel dure prijs. Maar blijkbaar ligt dat aan het door mij gekozen ontwerp, en zijn er wel andere kaartjes die wel matter zijn qua uitvoering, vb. de eigen ontwerp kaarten.

Naamstickers en labels besteld, alsook een voorbeeld van ons geboortekaartje. En netjes verpakt toegekomen. Helemaal zoals we wilden. Toppie !!!

Goed advies gekregen Mooie afdruk Snel geleverd

Perfect...!!!

Effe gesukkeld met de tekstvakken, maar al de rest à piece of cake...zeer tevreden...ook snelle levering!

Heel tevreden!

Tot in de puntjes naar wens!

zeer tevreden

altijd op tijd geleverd

Toffe originele kaartjes maar duidelijkere omschrijving nodig op website!

Had het kaartje met goudfolie besteld, net zoals vorig jaar voor de communie van mijn oudste zoon. Was vorig jaar super goed gelukt, dit jaar blijkt dit opeens een mat kaartje te zijn, wat een heel ander resultaat geeft. Dit wordt best vermeld bij de details van het kaartje op de site. Had een grote bestelling gedaan en blijf nu toch achter met een wrang gevoel...

Uitstekend !!!!!!!!

Met onze kleine kroost die geboren werd hadden wij kaartjes nodig . Deze op de website al een tijdje aangemaakt toen het zover was . In de ochtend bestelde ik de kaartjes en de zelfde dag kreeg ik nog een mailtje dat ik onze kaartjes mocht gaan afhalen .

Al enkele keren besteld en blij met de resultaten.

Zeker tevreden al is het niet altijd even makkelijk om te maken. Het lettertype kiezen, de juiste kleur. Het heeft wel wat tijd gekost maar tevreden over het resultaat.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200