Tevreden

Wel jammer dat je bij iedere bestelling 4.50€ verzending moet betalen( ik heb kaart met korting voor gratis verzending maar das maar vanaf 50€ ik heb al alles apart besteld voor lentefeest en zo nooit aan dat bedrag) anders heel rappe levering en altijd in orde.

Tevreden

Alles vlot en kwalitatief

Super service

Ondertussen al enkele bestellingen gedaan en telkens opnieu een super service. Goed contact, snelle verwerking/levering en je wordt telkens goed op de hoogte gebracht. Heel tevreden!

Goede kwaliteit van stickers

Ik heb stickers gekocht voor de geboorte van mijn kindje. Deze zijn een week na bestelling thuis geleverd. De kwaliteit is super. De print is zoals getoond op de website. Heel tevreden.

Mooie kaartjes

Kwaliteitsvol drukwerk.

Hoge kwaliteit en snelle service!

Exact geworden zoals ik het in gedachten had.

Mooie stickers

Mooie stickers. Leuk dat je zelf kan ontwerpen. Alleen spijtig van de levering. Had nog voor ik bestelling plaatste en chat let jullie gedaan om er zeker van te zijn dat wat jullie zeggen voor 14u besteld volgende dag ik huis. Dit was spijtig genoeg niet het geval. Voor derest alles din in orde.

Mooie kaartjes, en goede service

Save the date kaartjes besteld voor onze trouw. Kaartjes zijn heel mooi , en goede kwaliteit. Dankjewel !

Doopsuikerzakjes perfect zoals verwacht.

We hebben doopsuikerzakjes eerst via de website aangepast aan onze voorkeuren en vervolgens de bestelling geplaatst. De doopsuikerzakjes zijn 100% in orde. Mooie kwaliteit! Binnen de 3 werkdagen werd de bestelling aan huis geleverd via Bpost. Verzorgd ingepakt.

Goede service en snelle behandeling

Heel correct en snel in verhandeling van je bestelling

Exact wat ik wou

Mijn bestelling verliep zoals gevraagd. Tevreden met het resultaat

Precies wat ik besteld heb en super snel

Ik had zelf een doosje ontworpen op basis van een sjabloon van de website. Fantastisch dat je het zelf Helemaal kan maken hoe jij wil. Het doosje was ook precies wat ik me voorgesteld had. Gewoon perfect! De bestelling daarna ging heel vlot en snel. Het werd ook heel snel geleverd. Had zelfs 2 doosjes meer gekregen dan wat ik besteld had. Top service!

Fantastische service!!

Enorm tevreden over de kwaliteit en de service van de geboortekaartjes van onze dochter. In minder dan 24u. mocht mijn partner ze gaan ophalen! TOP!

Qualité attendue

Belle impression couleur, travail de qualité dans un délai très rapide !

Topkwaliteit

Snelle levering. Resultaat nog beter dan verwacht

Professioneel, stipt

Heel overzichtelijke website, duidelijke communicatie, mooi resultaat, stipte levering

Impression de très bonne qualité et envoi très rapide. Les faire-parts correspondent totalement à notre attente. Merci

Mooi design van de kaartjes snelle levering en enorm vriendelijk

Ondermaatse afdrukkwaliteit geboortekaartjes

Helaas vond ik de geboortekaartjes niet voldoende gedrukt. Thans was de aangeleverde pdf van hoge drukkwaliteit maar was het afgeleverde resultaat ver van kwalitatief.

Proefkaart niet ontvangen, vlug opgelost!

Proefkaart niet ontvangen, contact opgenomen en er werd direct een ander kaartje verstuurd, top!

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie kaartjes, groot aanbod. Gedrukte kaartjes komen overeen met kaartjes zoals afgebeeld op de website. Bestelling proefkaartje, werkelijk kaartje en verzending lopen vlot. Zou nog beter kunnen: eens je je bestelling hebt geplaatst kan je deze niet meer opvolgen. Dus je weet niet hoever je bestelling staat tot ze bij je in de bus valt. Maar verder absoluut aan te raden

Vlotte bestelling en snel geleverd

Snel geleverd m, goede opvolging en heel mooie druk.

Wij zijn heel blij met de uitkomst, ze zijn zelfs mooier dan verwacht.

Mooi gedaan

Mooi masker goed en super

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200