Super goed

Hele goede service en levering.

Simple, rapide et efficace

Rien à redire, le site est simple d'utilisation, la présentation est au top et correspond à ce qui est commandé. Livraison super rapide pour des prix tout à fait raisonnables. Enchanté de mon achat

Belge. Site clair. Joli choix. Possibilité de faire des essais. Imprimerie belle et soyeuse, en relief. Service très rapide. Contente

Vlotte en vriendelijke bediening voor geboortekaartjes en stickers

Goede en vlotte service. Indien je met vragen zit worden deze direct dezelfde dag nog beantwoord

Mooie kaartjes van goede kwaliteit

Goede service, deftige kwaliteit

Beaux produits, excellente communication et très bon service aux clients

Beaux produits, excellente communication et très bon service aux clients

Snel, correct en goede kwaliteit

Leuke ontwerpen en veel keuze. Het is een beetje puzzelen om een kaartje goed te ontwerpen, de designer is niet enorm handig. Maar voor deze prijs en kwaliteit is Tadaaz een echte aanrader. Snelle levertijd.

Toujours impeccable

Première commande d’étiquettes personnalisées arrivé en temps et en heure Envoi d’échantillons pour le choix du faire-part, super service Commande des faire-part et de cadeaux pour les grands-mères, super et arrivé dans les temps annoncer

Mooi gedrukt

Mooie print, aangenaam om dragen

Très satisfaite des produits (autocollants)

Service très rapide, bonne qualité.

Mooie kaartjes met een supersnelle levering

Mooie kaartjes met een supersnelle levering

Heel snel geleverd en mooi afgewerkt!

Slechte kwaliteit drukwerk

Ik heb zelfgemaakte gouden bruiloft uitnodigingen laten drukken, en de kwaliteit van het drukwerk is toch wat ondermaats, vind ik. Ten eerste verschilt de kleur tussen het proef/testkaartje, plus overal waar tekst in goudkleur staat, is daar een soort schijn rond, wat bij de tekst in zwart niet het geval is.

Topservice!

Mooie kaartjes en doopsuiker! Top kwaliteit voor een mooie prijs! Ivm een drukkerij... Snelle levering !

Prix très competitifs, livraison rapide navigation aisée, mais masques à éviter

J'ai commandé un masque personnalisé pour tester le service mais je suis assez déçu de la qualité du produit. Le masque n'est que deux rectangles cousus avec deux petits élastiques et la qualité d'impression est très mauvaise malgré une image à haute résolution. En plus les contours seront toujours blancs, pas de choix de couleur en arrière plan, ennuyant quand on veut imprimer une image avec fond. Mais je suis certain que les autres produits imprimés sont de bien meilleure qualité. Suite à mon expérience, je peux déclarer que le service clientèle est de très bonne qualité et est très attentif à la satisfaction du client. Il y a un réel soucis d'amélioration en cas de problème.

Rapide et impeccable

Nous avons commandé nos faire-part personnalisés le soir et le lendemain midi nous étions livrés. Extrêmement rapide et la finition est impeccable !

Envoi rapide et qualité d’impression

Ras

Supermooie kaartjes

Heel mooie kaartjes en doopsuikers. Precies zoals we het wilden.

Tres contente

Tres contente

TOP SERVICE

Wat een service !! Gisteren namiddag besteld en vandaag met post gekregen en de dingen die ik bestelde , allemaal top !! Nog mooier in het echt !! Mij zie je zeker vaker terug een bestelling plaatsen !! SUPERTEVREDEN !!!

Zeer vlot besteld en geleverd

Mooi resultaat. Snelle levering.

Content

Iets besteld voor vriendin die in deze coronatijd trouwde . Zeer content, makkelijk te maken, niet duur, goede levering!

Parfait

Cela fait plusieur fois que je commande sur ce site et je n'ai jamais été déçue! Tout est toujours parfait, fidèle au modèle présent sur le site. Juste super!

Tevreden over de algemene service. Alleen vind ik het jammer dat we de kaartjes nog zelf in elkaar moesten steken. Dat is niet iets waar je veel tijd voor hebt na een geboorte.

Vandaag bestelt, morgen gedrukt in huis!

Super snelle levering.

17 Gr P de Brieylaan