Conforme et livré rapidement

Colis livré rapidement. Produit conforme aux attentes. Un peu cher...

Uitstekende service

Heel tevreden. Mooie kwaliteit en vlotte levering!

Duidelijke website, snelle levering

Een mooie kwaliteit met snelle service.

We hebben al meerdere malen besteld aan Tadaaz. De uitnodigingen van onze bruiloft, de geboortekaartjes voor beide dochters en ook de doopsuikerdoosjes. Het aanpassen van de ontwerpen verliep vlot. De kwaliteit is top en ook de levering verloopt zeer snel. Wij zijn ontzettend teveeden!!

Alles goed en inorde

De kaartjes zijn goed bezorgd , alles netjes! Geen opmerkingen

Duidelijke gemakkelijke site, veel keuzemogelijkheden. Snelle en correcte levering.

originele ideetjes

Zelfs een computerkluns als ik kon overweg met de instructies en een ontwerp maken!

Super: een koekjesdoos met een foto om naar oma te sturen!

Gebruiksvriendelijke toepassing om de koekjesdoos te ontwerpen, snelle aflevering, mooi eindresultaat.

Schitterend

Zeer snelle levering van trouwkaarten 2 dagen na bestelling geleverd top

Vreselijke website

Jullie website is vreselijk. Het heeft mij ruim 3, 5uur gekost om 6gepersonaliseerde Magneten en 4 gepersonaliseerde stickers te maken (personalisatie=naam en kleur van de naam wijzigen). Was een martel gang en ik vrees dat er hierdoor regelmatig klanten afhaken. Ik zou jullie niet aanraden hierdoor. Jullie klantendienst is wel erg vriendelijk en de bestelling kwam snel toe.

Super! Aangekregen wat ik verwachte

Ik heb een muismat samen gesteld op de site. Kreeg de melding van enkele foto's dat de kwaliteit niet goed genoeg is en dit te zien kan zijn bij afdruk. Toch heb ik dit geriskeerd. En bij het resultaat was er geen verschil te merken tussen de foto's. Iemand heeeel gelukkig gemaakt met zijn cadeau! Meteen ook reclame gemaakt bij mijn familie!

Heel tevreden!

Dit was de website waar ik onze trouwkaarten ook had besteld, dus dit was de ideale kans om voor deze zwangerschap ook gebruik te maken van deze website. We hebben hier onmiddellijk onze zin gevonden qua geboortekaartje en doopsuiker! Echt top website, goede levering en goede prijs voor alles!

Super cadeau voor corona verjaardag❤️

Een dienblad met foto's van ons allemaal zorgde ervoor dat mama haar verjaardag in corona tijd toch wat mooier werd! Super service en mooie kwaliteit, zoals steeds! Merci Tadaaz!

Correct

Alles ok

Mooi geschenkje

Goed op tijd. Mooi cadeau

Super snelle service

Zelfs in Corona tijden mijn bestelling netjes op tijd ontvangen!

De artikelen werden perfect afgewerkt. De bezorging gebeurde zeer snel.

Heel mooi!

Eerste keer besteld bij tadaaz. Resultaat was heel mooi! Ben tevreden.

Mooie kaartjes, overzichtelijke website, snelle levering. Alles prima in orde .

Snelle service, snelle verzending & goede kwaliteit!

Meteen hulp na vraag, duurde maar een paar dagen via Bpost en de kwaliteit is super!

Belle impression et service rapide

Notre boite à bouteille de vin est arrivée très rapidement et l'impression était fidèle à ce que nous avions réalisé à l'écran.

Très satisfaite du produit

Je suis Dans l'ensemble très satisfaite du produit, je regrette cependant que les enveloppes ne soient pas fournies avec les invitations commandées

super makkelijk en goede kwaliteit

de design op de mok was makkelijk te maken, alles was duidelijk. Super tof idee voor thuis, of om cadeau te geven. Bezorging van het product was snel en kwam goed ingepakt. Echt tevreden :)

Mooie kaartjes, super snelle levering

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200