Première fois sur Tadaaz

Je connaissais pas le site, je ne suis pas du tout déçu ! Commande de faire-part reçu très rapidement, et exactement comme sur le site. Qualité au top !

Mooi werk geleverd en snelle levering aan huis Super blij met onze kaartjes en prijs kwaliteit zeker waard!

Gebruiksvriendelijk, mooie kwaliteit en snelle levering

Meegedaan aan de “corona-actie”. Super reacties op gekregen van de gelukkige ontvangers. Heel mooi initiatief.

Leuke cadeau’tjes en supersnelle levering aan huis!

Ik had mijn cadeau na 14u besteld en toch al de volgende dag thuis aangekregen, topservice!

Ok

Stickers zijn niet allemaal van even goede kwaliteit sommige hebben zwarte plekjes

Heel goede en snelle service

Tout simplement génial

Possibilité de modifier les faire-part et faire des tests (via l'achat d'un échantillon) ce qui permet de pouvoir corriger ou ajuster avant l'impression finale ! Je recommande vivement.

Rapide et efficace

Large choix de template, service rapide malgré la situation du confinement. Résultat final est exactement ce qui était annoncé. Trés bon rapport qualité/prix :)

Handige goede website om doopkaartjes te maken

Ik maakte samen met mijn partner de geboortekaartjes van onze dochter hier. We konden een proefdruk laten maken en zo het resultaat al eens in het ‘echt’ zien en we waren tevreden. Het is simpel om zelf te maken en er is veel keuze. We kozen ook om bijpassende doopsuikerdoosjes bij te bestellen om zelf te vullen. Dit verliep heel goed. 1 dag later hadden we ze al in huis! We raden het iedereen aan!

échantillon

Super concluant. Qualité. Rapidité. Service client hyper réactif. Prix justes.... Vivement recommandé. Je suis super séduite et attend avec impatience de connaitre la date (faisabilité) de mon mariage pour commander nos faire-parts.

Supersnelle levering! Alles perfect in orde.

Geweldig, correct, duidelijk, snel !

Geweldig, correct, duidelijk, snel !

Impression rapide et service en ligne très réactif

La mise en page peut se faire très facilement et rapidement. Les modèles sont nombreux et pour tout le monde. J'ai un petit soucis avec l'intégration de la photo mais le service en ligne a été excellent et très réactif.

Prachtige kaarten en snelle levering. Top!

De uitnodigingen waren gemakkelijk te ontwerpen. Na enkele dagen kreeg ik een proefdruk. Nog een fout kunnen aanpassen en bestelling geplaatst. Alweer snel ontvangen. Ik ben enorm tevreden over de service!

Faire part de naissance

Très contente du service et du faire part exactement comme je le voulais et je les ai reçu très rapidement

Snelle en goede service

Fijne site, makkelijk om zelf het geboortekaartje te maken. snel verwerkt en thuis ontvangen. Wij zijn heel tevreden!

Simple, efficace, rapide

Commande personnalisée effectuée du Jeudi, réceptionnée du lendemain.

Correcte levering maar enkele zaken onduidelijk

Levering was zeer snel en correct. Ik had nergens zien staan dat er geen enveloppen bij waren en was daardoor teleurgesteld dat ik ze achteraf nog moest bestellen met terug verzendkosten. Kleur van foto was wat anders dan origineel...

Hebben ons super geholpen.

De uitnodigingen waren niet zoals we om de website gezien hadden. Ze hebben na controle met foto’s, ons nieuwe opgestuurd.

Mooie geboortekaartjes, goede website, snelle levering en service

Ik heb 65 gouden metalen potjes + stickers voor doopsuiker besteld op Tadaaz. Nog geen 24u na de bestelling was het pak al geleverd! Dikke pluim voor de snelle service. Nog nooit meegemaakt dat een bestelling zo snel geleverd werd! De potjes zijn van uitstekende kwaliteit! Alles was voorzichtig ingepakt. De stickers zijn gemakkelijk te plakken en de afmeting gaat perfect bij het potje. Een echte aanrader. Uitstekende service. Bravo!

zeer tevreden

Zeer correcte en vlotte service

Très bien

Service simple , rapide , propre

Juste au top

Commande comme je l’avais créé, et j’ai même reçu plus d’étiquette que prévu donc je recommande ce site pour vos impressions.

Rapidité au RDV

Grand choix de faire-parts et impressionnante rapidité d'exécution! Je recommande vivement Tadaaz.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200