Zeer snelle levering!

Mooie kaartjes, veel keuze en snelle levering!

Mooie kaartjes!!

Precies zoals ik het verwacht had! Top

Site très intuitif, service rapide et efficace. Rien à dire c’est top!

Tout est dit dans le titre

?

Ik krijg een kortingskaart met als omschrijving feest er staat duidelijk op communie, verjaardag,.... Ik wil het gebruiken, krijg ik als antwoord communie hoort er niet bij? Dat vind ik een afknapper? Dat is rare reclame? Dit is reeds de tweede keer dat ik zoiets aan de Hand heb bij jullie? Dit vind ik een spijtig voorval, ik kaartte dit aan en ik kreeg als antwoord dat geld niet op de communie collectie? Dan moet men niet zulk een misleidende reclame maken.

Prachtig

Zeer tevreden alles zoals verwacht!

Mooi en makkelijk in elkaar te steken

Heel mooi resultaat. heel ordelijk en verzorgd ingepakt.

hele mooie kaarten en snelle levering

Mooi drukwerk,snelle levering,mooie layout

Alles netjes en snel geleverd. Mooi afgewerkt

Mooie tas

Ik heb een tas/mok laten maken met mijn naam erop. Heel blij met het resultaat en de levering verliep volledig volgens wens.

Au top !

Rien à redire, livraison rapide, carte sublime ! Au top 😁

Très satisfaite !

Je suis très satisfaite du résultat , bcp de choix , livraison rapide et bien emballée . Seul bémol la personnalisation n’est pas tjs facile selon le modèle choisit . Je recommande +++

Kwaliteit goed, maar levering BPost ondermaats

De kwaliteit van het geleverde materiaal was correct. Ik had een levering gevraagd via een Postpunt, maar daar weigerde me mij het pakket af te geven met de SMS van BPost alleen. Naar verluidt doen ook andere postpunten hier moeilijk over. Suggestie voor Tadaaz: ofwel de scanbare barcode per mail bezorgen aan de klant, ofwel een andere verzender kiezen.

Heel mooi product!!

Super goede klantenservice en mooie producten

Ik heb stickers besteld voor op de doopsuikerdoosjes te kleven. Er was uitstekende support van de klantendienst. Ze keken echt om te voldoen aan al onze wensen. Ook had ik iets verkeerd besteld (geheel mijn fout) en zonder problemen kon ik dit retouren. Een hele grote aanrader!!

Commande de faire part de naissance top, très bon sav, je recommande +++

Commande de faire part de naissance top, très bon sav, je recommande +++

Prachtige kaartjes en producten - heel snel geleverd.

Wij bestelden onze geboortekaartjes en verpakkingen voor de suikerbonen bij Tadaaz. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Vragen werden telkens snel beantwoord. De kaartjes werden heel snel geleverd. Als ik één puntje van kritiek mag geven: de website en dan vooral de editor is niet altijd even snel/ gebruiksvriendelijk.

Er is een grote keuze aan ontwerpen, het kaartje is gemakkelijk te maken en het resultaat was prachtig. De levering was op tijd en netjes verpakt. Top service

Super snelle service

Ik bestelde in de namiddag een uitnodiging voor de communie van mijn dochter, met foto van haar . De volgende dag werden ze al geleverd. Heel goede kwaliteit, ruime keuze aan kaartjes.

PRIMA

Goede kwaliteit ,groot assortiment en vlotte levering

Tevreden

Zeer mooie afwerking. Vlotte afhandeling. De prijs kan iets beter.

Snelle en vlotte service. Zeker een aanrader. Onze zoon is tevreden met zijn uitnodigingen en stickers.

Super te vreden

Zeer vlugge levering En mooie uitnodigingen

Rapide, facile, professionnel

Interface facile à utiliser pour la personnalisation Super de pouvoir recevoir des échantillons .... et quel sympathique envoi... Rapide à la commande et à la livraison. Dommage d’avoir reçu les offres jointes à l’envoi en néerlandais... En un mot très satisfait du service

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200