Originele uitnodigingen

Mooie en originele ontwerpen. Prijs-kwaliteit is niet goedkoop

Efficace et très joli

Pas de déception par rapport à l attente par rapport à ce que l on promet sur le site et rapide livraison

Bonne expérience

Commande de faire part pour notre petite fille exactement ce à quoi on s attendait ! Reçus le lendemain matin , juste parfait !

Snelle levering, mooi afgewerkt

Mooie kwaliteit

Bestelde kaarten zijn super van kwaliteit en gemakkelijk te maken, maar ik was zelf niet geïnformeerd dat hoe minder je neemt hoe duurder kaart. Bij invoer bestelling moet je daar dan ook nog eveloppen extra betalen en daarna nog eens 4,5 om het thuis te krijgen. 3,5 als je het op postpunt laat komen. Vond ik wat jammer.

Excellent

Excellent

Alles verliep heel vlot en super snelle levering.

Topservice

Handig in gebruik, prima in orde, leuke concepten

Zeer mooie tassen, was zoals ik het wou.

Contente

La petite couronne du sticker paraissait plus brillante sur le site qu' en réalité. La couleur dorée était limite fade. Sinon le reste ok. Comme souhaité.

Topservice met topresultaat!

Gebruiksvriendelijke site, alles is zeer duidelijk en overzichtelijk! Mogelijkheid tot (gratis) proefdruk. Zeer vlotte afhandeling en levering van de bestelde artikelen! Kaartjes ontwerpen gaat van 1-2-3... Tadaa(z) ! Tevreden klant hier!

Leuke ontwerpen Zelf kaartjes aanpassen naar keuze

Snelle levering.

Vlotte en correcte service, toffe ontwerpen

Toffe ontwerpen, vlotte en correcte service!

Toujours satisfaite !!!

Rapide et magnifique

Service en kwaliteit, supersnel

Enkel en alleen positief

Mooie kaartjes, op tijd geleverd, alles in orde

Super snelle en fantastische service

We zijn ontzettend blij met onze “Save the date” kaartjes! Super mooie kwaliteit en super snelle service!

Topproducten en snelle levering

Snelle levering, kaarten en enveloppen waren helemaal zoals we hadden verwacht.

Perfect afgewerkt en op tijd

Nickel!

3ème fois que nous faisons confiance à tadaaz pour des faire-parts et vraiment pas déçus ! En plus, un service clientèle qui prend nos demandes à cœur!

Heel tof

Mooi

👍👍👍

Gemakkelijk programma om mee te werken, mooi resultaat, bij probleempjes gemakkelijk om te contacteren en snelle reactie, mijn proefkaartjes waren een beetje te rood. Is zichtbaar nog aangepast geweest terwijl ik dacht dat dit niet ging lukken. Tevreden klant

Toppie

Net iets anders dan andere sites. Toffe kaartjes, goede kwaliteit, snelle levering

Impeccable

Si je doit recommencer des faires parts je viendrais d'office sur ce site

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200