Kwalitatief, snel en correct!

Perfect, zoals gewoonlijk! Prima service!

Zeer professioneel!!

De kaarten waren dik in orde! - Mooie kwaliteit. - Snel geleverd. - Extra korting op een volgende bestelling. - Zeer professioneel. - Goed verpakt

Correcte druk met snelle levering

Een prachtige reeks kaarten, snel in huis geleverd. Goede kwaliteit ook.

Top kwaliteit en super leuk dat je alles kan maken wat je maar wil ! De levering daarop is ook nog super snel.

Super mooi kaartje

Heb veel complimentjes gekregen over het Tadaaz kaartje dat ik koos. Het resultaat was zelfs nog beter dan verwacht. Ook heel positief dat ze een envelop aanraden die als genormaliseerde zending wordt aanzien door Bpost. Dat bespaarde mij een hoop verzendkosten :-)

Veel complimentjes gekregen over het kaartje

Veel complimentjes gekregen over het kaartje

Snelle en correcte service

De blikken doos die ik last minute besteld had werd de volgende dag al geleverd. Deze was bij het transport beschadigd geraakt en werd meteen vervangen. Top service! En snel

Zoals altijd perfecte service

Snelle en perfecte service voor ons jaarlijkse kerstkaartje. Ik vraag zelfs al geen proefdruk meer, want het is precies zoals op jet scherm, en snel geleverd. Pico bello werk!

Snelle en vlotte ervaring

Redelijk last minute besteld, een proefdruk snel aangekregen en de bestelling nog vlotter. Nog bij besteld en ook dit verliep vlekkeloos.

Kerstkaartjes last minute besteld en 2 dagen later in de bus. Zeer goede kwaliteit. Was zeer gemakkelijk op de site ook aan te maken. Echt niets op aan te zeggen.

Superbe cartes de vœux

Magnifiques layouts et très bonne qualité de cartes, parfait rendu. Je ne peux pas juger sur les couleurs car ma photo était en noir et blanc. Réception éclair, je les avais le lendemain !!! Possibilité de commander moins d'enveloppes que de cartes ce qui est un gros avantage pour moi.

Snelle levering, afdruk niet als verwacht

De kleuren worden opgezet naar een andere formaat. Hierdoor kan er kleurafwijking optreden, na telefonisch contact voor doorsturen afdruk gingen ze er naar kijken. Foto's zijn donkerder uitgevallen dan verwacht ☹️

Duur, kwaliteit foto niet ok, geen enveloppen

Leuke concepten voor de kaartjes. Foto lijkt op het voorbeeld echt ok maar wordt dan veel lichter afgedrukt dan foto oorspronkelijk was. Bij levering geen enveloppen. Wel duur als je dit er niet bij is.

Snelle service, leuke layout, gebruiksvriendelijk

Ik was, zoals gewoonlijk weer veel te laat begonnen aan mijn nieuwjaarskaartjes. Gelukkig weet ik dat Tadaaz snel en efficiënt werkt.zo kon ik toch op 3 dagen tijd middenin de kerstrush mijn kaartjes ontwerpen, bestellen en posten

Snelle levering en mooie kwaliteit!

De prijs is niet zo laag als anderen maar de kwaliteit & leversnelheid zijn top. Dat heeft wellicht zijn prijs :-)

Tof ontwerp, mooi kaartje, wel redelijk prijzig.

Steeds snelle service. Tevreden over het kaartje waarop 4 foto's stonden. Zelfs de foto waarvan het programma aangaf dat het geen optimale kwaliteit was, zag er toch goed uit op het kaartje. Ik nam het risico, want die foto was net zo tof met onze 2 kinderen op. Voor 50 kaartjes betaalde ik iets van 64 euro en dan had ik nog een kortingsbon van 5 euro. Persoonlijk vind ik dat redelijk veel om daaraan uit te geven. Is hier maar om af en toe eens te doen.

Snelle service en prima resultaat!

Wij waren wat laat om een kaartje te ontwerpen, maar dankzij de snelle print en service konden wij onze kaartjes toch tijdig versturen.

Snel en vlot, maar opletten met saturatie

Aanmaken van de kaartjes verliep vlot. Ondanks drukke eindejaarsperiode werden de kaartjes snel gedrukt en konden we ze nog op de 24e afhalen bij Tadaaz. (na een bevestigingsmail) De kwaliteit van de kaartjes en enveloppen is goed. Voor het eerst viel nu wel op dat de foto overgesatureerd was (vooral te veel rood in huidskleur). Ik weet niet wat daar aan te doen is of hoe dit kan gecontroleerd worden. Gebruik een gekalibreerde monitor, RAW foto was in Photoshop bewerkt en naar jpg omgezet, zonder dat dit op mijn monitor een afwijking gaf in de saturatie, maar op de kaartjes lijken we dus net vanonder de zonnebank te komen.

Mooie keuze, stipte levering, prima service!

200 kaartjes besteld, gekregen zonder tekst

De kaartjes waren er snel, zoals beloofd op de site, echter de kaartjes waren maar voor de helft bedrukt, alle tekst ontbrak. Na melden van de fout, heb ik wel nieuwe gekregen, maar had ik mijn kaartjes natuurlijk later

Foutieve kleurweergave

Foto kwam niet overeen met de geüpload foto. Deze werd vanuit Lightroom in raw formaat geconverteerd naar jpeg en gechecked op mijn gecalibreerde monitor. De kleuren van het gedrukte kaartje waren veel te gesatureerd. Levering was wel snel en correct. Kwaliteit papier ook

Snelle service, makkelijk ontworpen!

Mooie kaartjes

Altijd heel mooi drukwerk en tijdig geleverd. De prijs is misschien iets hoger dan op andere websites maar bij Tadaaz uit zich dat in heel mooie kaartjes met ronde hoekjes of met een speciale folie. Je ziet dat deze kaartjes kwaliteit en dat tikkeltje (in feite meer dan een tikkeltje :-) ) mooier zijn.

Prijs-kwaliteit

Prijs kwaliteit! Ondanks kerstperiode, snelle levering van geboortekaartjes. Zeer tevreden van het resultaat! Snelle respons bij vragen.

Alles tip top in orde!!

We hebben al verschillende keren iets besteld en steeds was alles tip top in orde...….een echte aanrader voor mensen die nog twijfelen!!!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200