Alles tip top in orde!!

We hebben al verschillende keren iets besteld en steeds was alles tip top in orde...….een echte aanrader voor mensen die nog twijfelen!!!

Zeer vlotte afhandeling

Ik maak reeds aantal jaar gebruik van Tadaaz en alles loopt steeds zeer vlot ... ook aangenaam contact telefonisch bij vragen 👌

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit

SUPER!

Snelle levering, top kwaliteit!

Top, vernieuwend, cool !

Ieder jaar super blij met onze mooie kerstkaarten! Blijf vernieuwen, in tegenstelling tot andere websites, blijf uniek! Top!

Vlotte service

Gemakkelijke website om kaart te personaliseren en vlotte levering. Mooi verzorgt product

Mooie afwerking, topproduct

Mooie afwerking, topproduct Zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

Geboortekaartjes perfect

Heel tevreden over de kaartjes en de levering!

Prachtige kaartjes!

Het resultaat van onze kerstkaartjes was weer erg mooi dit jaar! Alleen jammer dat, hoewel er vermeld stond dat ze voor kerst geleverd zouden worden, ik ze later heb ontvangen.

Veel keuze in allerhande stijlen

Soms ingewikkeld om lettertype of kleur toe te passen. Over het algemeen in orde.

gemakkelijke website - vlotte levering

kwalitatief papier. Minpunt - kleur foto op gedrukte kaartje stemt niet overeen met de originele foto. ik zou het Tadaaz logo willen verwijderen op de afdruk.

Bonne qualité

J ai déjà effectué deux commandes dont je suis tres contente. Les dessins sont vraiment jolis et la qualité top. Ce site est plus cher que d autres, j avais hésité mais c est finalement le seul où j ai trouvé un faire part que je trouve vraiment beau Par contre, bien que je fasse tout sur le site en français je reçois les documents chez moi en Neerlandais, ce qui est assez désagréable. (Non pour le néerlandais que je parle couramment, mais pour le respect de mon choix de langue sur ke site)... peut être quelques paramètres à améliorer..

Zeer mooie kalenders maar niet gebruiksvriendelijk.

Veruit de mooiste kalenders maar het programma om deze te maken loopt heel stroef. Op gsm bijna niet mogelijk, op PC enkele keren opnieuw moeten beginnen omdat alles vastliep. Verder zeer tevreden over de service en levertijden.

Gebruiksvriendelijke, correcte en snelle levering.

Gebruiksvriendelijke website, correcte druk en informatie en bovenop een snellere levering in drukke periode dan vooropgesteld. Proficiat!

Superkwaliteit en snelheid!

Snel, mooi en je wordt er vrolijk van

Uitstekende kwaliteit, snelle service, wat moet men nog meer hebben

Geen aanpassingen mogelijk

Hadden kaartjes besteld en na 10 minuten gemerkt dat er een fout in geslopen was. Volgens FAQ zou er mogelijks nog een aanpassing mogelijk zijn. Direct een mail via website en via e-mailadres verzonden. Men doet niet eens moeite om hierop te antwoorden. Fout is fout, alles werkt zogezegd volledig geautomatiseerd. Jammer indien je een bestelling plaatst van > 165 euro. Wel 25% korting gekregen op volgende order 🤷🏻‍♂️

tiptop

super complimenten verzekerd 🤩

Snelle levering, leuke ontwerpen, mooie afwerking, knappe kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit kaartjes, snelle levering voor kerst zoals beloofd

Mooie kerst/Nieuwjaarskaartjes

Snelle levering Goede kwaliteit Mogelijkheid tot steunen goed doel Prijs wel duur in vergelijking met andere online websites.

Zeer blij

Erg mooie fotokaarten, mooie kleuren, leuke ontwerpen. Wel ging het ontwerpen wat moeilijk door de zwaarte v h programma.

Geboortekaartjes snel geleverd

Super ervaring, voor zowel het ontwerp als de bestelling. Beide gingen heel vlot. Kaartjes 's nachts om 1u besteld en deze waren 10u later al klaar! Ideaal dus om snel je geboortekaartjes te krijgen!

Heel goede en snelle service

De uitnodiging voor mijn dochter haar communie was helemaal perfect. Zelfs toen het mij niet lukte om de voorkant aan te passen hebben ze dit, na contact via messenger, voor mij aangepast. Daags nadien staken ze al in de bus!!

Goede kwaliteit, uitstekende service en snelle levering voor zeer goede prijs

Een pluim voor de uitstekende service voor hulp bij het invoegen van logo en aanpassen lettertype e.d.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200