Duur voor de kwaliteit

Vorige keer waren mijn kaartjes heel goed, deze keer was de kwaliteit minder en de afwerking was ook niet zo goed, alhoewel ik wel voor een duurder kaartje heb gekozen.

Opmaak kaart zou nog iets eenvoudiger moeten zijn

Zeer goed, in alle opzichten. de opmaak van een kaartje - de eerste keer - is niet zo eenvoudig

ik ben en blijf fan!

altijd mooi, altijd op tijd!

Mooi

Vlotte service voor een puik eindresultaat

Mooi afgewerkt product

Het product was nog mooier afgewerkt dan ik verwacht had.

Leuk dat Tadaaz de mogelijkheid biedt om kaarten tot iets persoonlijks te maken.

Ondertussen heb ik wat ervaring en weet ik hoe de site werkt om onze kerstkaart tot iets te maken wat bij ons past als gezin. Voor het eerst dit jaar stootte ik op een probleempje maar werd ik vlot en hartelijk geholpen door het Tadaazteam. Ook voor jullie prettige feesten !

Perfectie !

Ik heb al een aantal keer via Tadaaz besteld en steeds met het mooiste resultaat. Ik had laatst een kapot zeeppompje, was altijd kan gebeuren door het transport. Ik belde naar de klantendienst van Tadaaz en zij bezorgden mij de volgende dag al een nieuw exemplaar !! Niks dan positief over Tadaaz !

envoi rapide et beau resultat

Juste un défaut sur deux des dix cadres reçus mais beau résultat dans l'ensemble et envoi très rapide

Sticker niet de kleur zoals op het scherm

De kleuren die ik gekozen heb, zijn niet mooi als het gedrukt is. Ik moet nu andere stickers bestellen want het is niet duidelijk. Ik zoek een andere oplossing die mooiere stickers kan maken.

ontgoocheld in kwaliteit foto

mooi ontwerp maar niet volledig tevreden van de kleuren

Goede en snelle service, maar ondermaatse kwaliteit

Ik had een kerstkaart met eigen foto’s besteld. Deze foto’s waren van hoge kwaliteit, genomen in voldoende daglicht en met een hoge resolutie (genomen met een spiegelreflexcamera), maar toch waren de foto’s op de kaart veel te donker, veel te rood (geen idee hoe ze dit gedaan hebben??) en heel korrelig. Toen ik de klantenservice hierover contacteerde, werd direct voorgesteld om nieuwe prints te maken. Deze bereikten me snel. De rode schijn op de foto’s was inderdaad minder, maar de foto’s waren nog donkerder dan daarvoor en nog steeds korrelig! Ik ben dus echt teleurgesteld, want ik had 140 kerstkaarten besteld. Dit is te veel om die opnieuw te laten printen door een ander bedrijf, dus ik moet ze jammer genoeg opsturen zoals ze zijn. Vorig jaar had ik kaarten besteld bij het kruidvat en die waren perfect van kwaliteit. Volgend jaar wordt het terug kruidvat!

Moeilijke bestelling maar eindproduct zo mooi!

👍🏽👍🏽👍🏽

vlot besteld, vlug klaar voor afhaling bij vriendelijk personeel. Proficiat!

zie alles in 1 zin hierboven

De kaartjes zijn altijd heel mooi. Ik begrijp alleen niet waarom ze in zo'n grote doos moeten worden verstuud. Kan dat niet in een grote envelop die in de brievenbus past ?

Alweer een kaartje om van te genieten

Ons kerstkaartje zag er ook dit jaar weer prachtig uit. Vlot om te make en snelle service!

Prima kwaliteit, snelle levering!

Mooie uitnodigingen. Snelle service

Mooie uitnodigingen. Snelle service

Telkens tevreden

Snelle verwerking en steeds in orde

Snelle service en mooie graad van afwerking!

Snelle service en mooie graad van afwerking!

Super service

Mijn kerstkaarten waren al na 1 dag klaar, andere cadeautjes na twee dagen. Heel mooi afgewerkt

Zeer mooie kerstkaartjes

Extra tip voor Tadaaz: geef klanten de keuze tussen mat of glanzend papier en afgeronde of rechte hoeken.

Mooie kwaliteit, snelle service!

Sneller dan verwacht, mooie afwerking

de uitnodigingen, de bestelling, de levering is perfect verlopen

Ik ben zeer tevreden over Tadaaz.be.

Toffe, eigentijdse layouts ! Top site.

Vlotte dienstverlening. Zou fijn zijn ook te weten op welk papier er gedrukt wordt. Vorige jaren was het een mat papier. Dit jaar glanzend. Zonder dat hier de keuze kan gemaakt worden (tenzij ik iets over het hoofd heb gezien).

positief

Altijd mooie kerstkaarten .

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200