Topkwaliteit! Zeer tevreden :-)

Je kan de kaartjes helemaal naar je hand zetten. Mooie voorbeelden staan al klaar als je weinig inspiratie hebt. Vlotte bestelling dus en snel geleverd! Zeer tevreden!!

Hele mooie kaartjes

Mooie kaartjes en snelle levering!

Mooie kaartjes

Op zich mooie kaartjes . Wel 2 opmerkingen . 1 kaart in de helft van het pakket was achteraan beschadigt , over de hele lengte das er een stuk papier van 0,5 a 1 cm afgescheurd waardoor de tekst niet meer helemaal leesbaar was . Tweede punt ( mss eerder fout van de post) ik heb geen track code ontvangen waardoor ik 2X naar de post ben moeten gaan en 2x ( post en tadazz) heb moeten bellen om aan een afhaal code te raken. Ik moet wil zeggen dat tadaazz mij hier wel direct en goed geholpen heeft . Binnen de 2 min had ik een mail met code.

mooie kwaliteit kaartjes , vlot geleverd

mooie kwaliteit kaartjes , vlot geleverd

De beste kerstkaartjes

Prima kwaliteit, snelle levering, goeie service

Super service

Ik stelde de vraag wanneer mijn kaartjes verzonden zouden worden en ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werd mij gezegd dat het 1a2dgn zou duren en idd ik kreeg ze zoals beloofd in de bus.

In de namiddag mijn bestelling geplaats, en de dag erop werd her tip top in orde geleverd!

Geweldige lay-out, top kwaliteit, écht een aanrader! Met ook nog eens zo’n snelle levering! Ik was zo onder de indruk! Bravoooo

Wat een vlotte servies! Ook heel veel keuze in het assortiment!

Het was superhandig dat ik mijn trouwuitnodiging kon ontwerpen, bewaren en uittesten met een voorbeeldkaart. Hierdoor kon ik zien of het ontwerp me aanstond. Ook de uiteindelijke bestelling was vlot klaar, mooi gedrukt, goed verpakt. Top!

Superservice

Snelle service. Heel veel keuze op de website. Altijd leuk om ook nog een goed doel te kunnen steunen. Heel tevreden van onze kerstkaartjes. Goede kwaliteit.

Zeer geslaagd

Snelle vlotte service. Ruime keuze. Heel mooi afgewerkte producten. Mooie verzorgde verzending. Echte aanrader.

Super gebruiksvriendelijk

Snelle service en heel leuke mogelijkheden. Echt een mega aanrader.

Snel en mooi !

Top !

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en levertermijn! Enkel de editor werkt wat traag.

Heel mooie kaarten gemaakt voor mijn verjaardag 👌👌

Snelle levering van kwaliteit

Ik bestelde stickers om een adreswijziging kenbaar te maken en deze werden erg snel geleverd. De stickers waren zelf heel mooi, precies zoals op het scherm werd weergegeven.

Veel keuze en heel aanpasbaar

Tadaaz heeft een ruim aanbod aan kaartjes die je kan personaliseren, wat heel tof is. De editor werkt wel aan de trage kant, maar voor de rest geen enkel probleem én snelle levering!

très contente!

très belles cartes de voeux, livraison rapide! emballage +++ rien ne manque (dommage que les enveloppes ne sont pas comprises dans le prix, c'est un supplément...)

Persoonlijk en kwaliteit

De medewerkers van Tadaaz zijn makkelijk te bereiken en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen bij vragen of problemen. Ik heb al een paar keer besteld bij Tadaaz, en alles is steeds in orde en van goede kwaliteit. Heel tevreden van.

Kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijk om te bestellen. Veel keuze en snel geleverd. Het eindresultaat is goed.

Mooi!

Heel mooie kaartjes en supersnel aangekomen.

Top kwaliteit en service

Snelle service en super mooi aanbod!! Bestellen elk jaar onze kerstkaartjes...

mooi afgewerkte kaartjes

Onze kerstkaartjes met goudfolie zijn mooi afgewerkt. De verpakking kan nog geoptimaliseerd worden (kaartjes konden schuiven in de doos waardoor ze licht beschadigd zijn aan de randjes).

Veel keuze maar website nogal traag en blokkeert regelmatig.

Ik ben tot 3 keer toe opnieuw herbegonnen omdat de site blokkeerde. Jammer, want het aanbod is heel ruim en stijlvol. Ik vermoed dat ik tijdens een 'piekuur' wilde bestellen. Ik bestelde al regelmatig maar moet toegeven dat ik ondertussen om die reden al elders besteld heb ook.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200