Goeie, makkelijke website. Correcte leveringen en ook de dienst na verkoop wordt correct behandeld.

zeer goede service

Zeer vlotte website en een goede klantenservice

We hadden een klein detail vergeten aan te passen op het geboorte kaartje maar pas gezien toen het geleverd was en ze hebben het voor ons aan gepast en gratis opgestuurd

Snelle service, mooi resultaat

Proefdruk wordt heel snel toegestuurd. Goede service en mooie resultaten!

Super service

Heel blij met mijn proefdruk

Optijd ontvangen. Ontwerp zag er mooi en netjes uit!

Super kwaliteit en service

Prachtige keuze, en mooie afgewerkte kaarten, en zeer snel geleverd!

Correct, Op twee dagen mijn bestelling gekregen en precies zoals de omschrijving.Perfect, volgende bestelling is terug bij jullie.

Heb trouwkaartjes besteld en op tijd geleverd en mooi gedrukt.

Mooie kwaliteit

Stickers besteld voor op doopsuiker. Zowel de 3cm als 3,8cm (onder de naam sluitzegels - in praktijk dezelfde, alleen andere afmeting) waren mooi gedrukt. Sommige zijn wat moeilijker om los te maken om nadien te kleven.

Zeer gelukkig mee, vlotjes en goed ontvangen

Jammer achteraan van de "reclame" maar dat wisten we bij het maken. Maar verder heel gelukkig met onze uitnodigingen.

Super service!

Altijd mooie kaarten waar je je volledig mee kan uitleven. Snelle levering en hele vriendelijke klanten dienst!

Vlotte en correcte bestelling

Bestelling geplaatst met bedankjes voor onze trouw. Deze werden heel vlug geleverd met een goede kwaliteit.

Mijn zoon deed zijn plechtige communie, alles was geregeld, maar was de bedankkaartjes vergeten te bestellen, mijn dochter heeft da besteld en heb ze nog juist op tijd ontvangen, was superblij

Goede service. Snel en correct

Mooie uitnodigingen. Snel en correct.

Snelle levering Kaartjes voldeden aan onze verwachting. Enig minpunt is de gebruiksonvriendelijkheid van de ontwerptool

Snel, geen verrassingen & heel mooi

Snel, geen verrassingen & heel mooi

snelle en perfecte uitvoering! Kan niet beter!

snelle en perfecte uitvoering!

Supergoede service en kwaliteit

Alles werd super goed geregeld, ik heb mijn bestelling geplaatst en dezelfde dag mocht ik al gaan afhalen. Ik heb meerdere keren gebeld voor informatie en steeds heel vriendelijke telefonisten. Ik raad Tadaaz zeer aan, het is echt een plezier om iets te bestellen omdat ik weet dat alles tot in de puntjes in orde is!! Een dikke pluim voor het personeel van Tadaaz, ik bestel ee zeker terug opnieuw!!

goede en snelle service

De ene dag besteld, volgende dag geleverd !!! Dit is waarschijnlijk niet de regel maar desalniettemin zeer geapprecieerd. Ik bestelde tafelkaartjes met foto. Niet mijn eerste bestelling, altijd tevreden.

Net wat we nodig moesten hebben

We besloten op 't laatste moment om uitnodigingen te maken en kwamen op jullie site In 't begin was het effe sukkelen maar kaartjes zijn thuis En de enveloppes ook Daarbij komt dat er veel keus is in van alles en voor elke gelegenheid

Snel en mooie kwaliteit!

Ik ontwierp uitnodigingen voor een lentefeest via deze website. De kaartjes werden heel snel geleverd en waren van een prachtige kwaliteit. Enige minpuntje voor mij is dat de editor nogal traag reageert, waardoor het lastig is voor zo'n ongeduldig persoontje als ik om te ontwerpen. Maar: op zich waren de mooie kaartjes dit wel waard.

super tevreden

Ik ben tevreden echt tevreden stickertjes voor huwelijk bedankjes waren super mooi

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200