super tevreden

Ik ben tevreden echt tevreden stickertjes voor huwelijk bedankjes waren super mooi

goed maar ik had een badge en ik drukte op opslaan en die heeft als in mijn winkelmandje verwijderd,voor de rest ben ik tevrede

Zeer goede service en snelle levering

Makkelijk om te bestellen, goede service en zeer vlotte levering!

Fantastisch!

Veel keuze, goede en snelle service!

Goed materiaal

Wij zijn heel tevreden van de doopsuiker die we hebben besteld. De geboortekaartjes waren wel vrij lang onderweg. We hadden ze vrijdag voor 14u besteld en pas dinsdag aangekomen. Jammer dat ze niet leveren op zaterdag.

snelle levering toch een grootminpunt

Het enige minpunt is dat de gleufjes van de doopsuikerdoosjes te smal waren. Dus telkens met mes nog 1 mm bijsnijden om mooi het doosje te vormen... spijtig . Vrij stresseren ook. Ik zou niet opnieuw bestellen en volgende keer bij winkel langs gaan . Want zoveel bespaar je ook niet... om dan nog maar te spreken over de stress die daarbij kwam. Kwaliteit ... drukwerk was wel goed. Enkel aan te bevelen als je per se zelf wil ontwerpen... en als de gleufjes op maat zijn gesneden... dan ja...

ok

ok

Tevreden met bestelling

Mooie kaartjes en voldeed aan onze verwachtingen. Snelle levering. Tevreden met bestelling

vlotte en snelle service - kwaliteit iets minder

mooie en originele kaartjes de kwaliteit van de foto was minder, jammer dat hier geen waarschuwing voor is ingebouwd hetgeen bij vele andere wel het geval is. Bij het voorbeeld dat je op scherm krijgt was dit niet zichtbaar.

Mooie weergave van het effectief product

Leuk dat we ons kaartje zo konden personaliseren. Het aanbod tweeling kaartjes was wel iets te mager maar hebben het kunnen oplossen. Ook was het online niet zo duidelijk hoe groot ons babyborrel kaartje ging zijn en de stickers. Wel groter dan verwacht, maar ziet er prachtig uit!

Perfecte service

Ruime keuzemogelijkheden op de website, gebruiksvriendelijk en snelle aflevering.

Super werk!

Super werk! Afgewerkt tot in de puntjes. Zeer netjes verpakt. Snelle levering. Top werk!

Supertevreden

Bij het maken van de sticker totaal geen problemen gehad. En ook bij het bestellen ging het heel vlot! De verzending is ook vlot gegaan en toen het pakketje aankwam dadelijk open gedaan en was supertevreden. 😃

Snelle levering; voldeed helemaal aan de verwachtingen: concept, kleuren, lay-out, ...

idem

Prachtig resultaat

Mooi resultaat, perfectie is OK. Vlotte levering

Vlotte bestelling

Ruime keuze. Vlotte bestelling en levering. Enkel mis ik de optie om een 3D voorbeeld te kunnen zien.

Geweldig om je kaarten zelf te maken

- gemakkelijk te hanteren - snelle levering - kwalitatief papier - is soms wat traag maar kan ook aan mijn laptop liggen

De website is goed toegankelijk, met veel keuze van kaartjes met mooie ontwerpen. Voor elk wat wils. Levering was op tijd en zeer verzorgd, kaartjes waren goed ingepakt. Eindresultaat was geslaagd.

Heb het ondertussen al aangeraden aan vrienden

Op het laatste moment een bestelling gedaan. De levering was zoals voorzien de volgende dag en de kwaliteit was beter als verwacht

Tevreden klant!

Goede en correcte service. Ik ben vaste klant 😊

Top service, hulpvaardig !

Voor we ons definitief geboortekaartje op punt stond, een aantal keer een proefkaartje besteld, deze kwamen snel toe. Als je vragen online stelt wordt ze onmiddellijk beantwoord. De geboortekaartjes zelf, waren de dag na bestelling reeds geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar om met Tadaaz iets leuks te doen! Bedankt nog eens, aan het Tadaaz Team!!! Grtjs

Snelle en correcte service

Mooi eindresultaat van alle kaartjes en stickers die we besteld hadden. Ook zeer snelle levering!

Heeeel fijn!

We zijn superblij met het resultaat. Wel even aan moeten puzzelen om het stickertje te krijgen hoe we wilden. Fijn dat je hulp kon vragen via de chat!

ruime keuze, snelle service en goede kwaliteit.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200