Pluspunten

makkelijkheid site en snelle levering en leuke, hedendaagse lay out kaarten

Pluspunten

Supersnelle levering. Prachtig eindresultaat, goede kwaliteit.

Pluspunten

Mooi produkten, goede kwaliteit, snelle afhandeling,

Traagheid van het bewerken van foto's en dergelijke op de site

Pluspunten

Vlotte levering. Mooie,kwalitatieve kaarten! Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaartjes en chipswikkel daarvan ben ik heel tevreden. Mooie kleuren zoals ook op het scherm te zien was.

De kleuren van de muismat en van de koekjesdoos zijn wel anders in het echt. Er ligt precies een gele waas op. Ik vermoed doordat dit andere materialen zijn waarop de foto's zijn gedrukt. (Geen papier bedoel ik dan). Ik was wel wat teleurgesteld door de kleur omdat het op de voorbeelden op de site niet zo geel ziet van kleur en omdat ik alles van hetzelfde thema had genomen met de bedoeling om alles hetzelfde te hebben.

Pluspunten

Snelle levering en tip top in orde

Pluspunten

Makkelijk om te ontwerpen Vlotte betaalmogelijkheid Snelle levering En een toffe boodschap op de doos

Geen, heel tevreden keer op keer

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Mooie Lay-out. Leuke moderne kaartjes

Eigenlijk, schandalig duur. Voor 16 kaartjes €50....is echt wel veel! Op de website staat een prijs onder een kaartje, bij mij was dit €1,25 maar als je dan wil afrekenen is het plots €2,... het zal waarschijnlijk met het aantal kaartjes te maken hebben dat je besteld maar ik vind dit toch mensen misleiden. Jammer

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, mooie lay out.

Pluspunten

Zeer tevreden en snelle levering.

Pluspunten

Zeer goede klantenservice, snelle levering en prachtige resultaten.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Er was een drukfout bij enkele boekjes van mijn bestelling . Na contact met de klantendienst heb ik efficiënt de volledig bestelling terug ontvangen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle levering

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Rendu le même que sur ordi comme nous créons. Carton de qualité. Livraison rapide

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod, voldoende keuze

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200