Wel een beetje moeilijk om te maken maar na bestelling een vlotte levering

Super mooie kaartjes

De geboorte kaartjes zijn top en snelle verzending. Alleen soms het aanpassen van het kaartje werkte soms wat tegen en moest je het vaak vernieuwen. Voor de rest TOP!

Dankjewel om het geboortekaartje van mijn dromen mee te realiseren.

Oke8

Alles zoals gevraagd in een mum van tijd.

Leuke doopsuikers en mooie kaartjes

We zijn heel tevreden van de proefdrukken van ons geboortekaartje. Ook de materialen om de doopsuikers te maken zijn goed. We hadden alleen als minpunt dat op de glazen buisjes onderaan een sticker plakte en het was vreselijk moeilijk om deze te verwijderen. Hierdoor zijn ook een aantal buisjes kapot gegaan.

Mooie bedankingskaartjes voor ons huwelijk. Snelle levering!

Voldoet aan de verwachtingen

Snel en correct geleverd. Leuk geschenk

Geweldig mooi

Eigen ontwerp en heel makkelijk zelf te maken de sleutelhangers zijn heel mooi en blijven heel mooi dank jullie wel er voor

Incroyablement surprise

Je ne suis pas déçu. Ma commande était exactement comme je le voulais.

Gebruiksvriendelijk een heel snel geleverd

De kaartjes zijn gemakkelijk te personaliseren. Ze werden reeds twee dagen later geleverd. Top!

Leuke en mooie aankoop van mijn doopsuiker

Goede en mooie levering Op tijd en bij het pakjesafhaalpunt, dat ik wou. Mooie cadeautjes om te geven

Mooie afwerking

Mooie druk. Propere afwerking, snelle levering.

uitstekend

heel goed

Super tevreden.

Bestelling gedaan omdat de levering binnen de 2 werkdagen zou plaatsvinden. Bij bevestiging stond dat het misschien langer kon duren. Dit was voor ons onmogelijk daar de bestelling met een overlijden te maken had. Dus telefonisch contact genomen. Ze waren zo vriendelijk en zouden ervoor zorgen dat dat de bestelling die dag zelf nog zou verzonden worden. En ja hoor, de dag nadien hadden we de buttons en ze waren prachtig. Het was onze eerste bestelling maar het zal er zeker niet onze laatste zijn.

Aankoop is vlot verlopen

De aankoop is vlot verlopen. De producten waren zoals beschreven. Sommige prijzen zijn wel aan de dure kant, zeker als je er nog best wel wat verzendkosten moet bij betalen.

Rapide et efficace !

Facilite pour réaliser nos faire-parts, livraison rapide ! Au top !

Super expérience

Achat super bien passer La livraison à était respecter

Heel cute.

Echt een super leuk kado, de mamatjes zijn er.blij. Goede communicatie van levering, alles aangekomen op verwachte bezorg moment.

Super tevreden

Snelle levering en goed verpakt! De geboortekaarten zijn exact naar wens!!

Alles was gewoon prima

TOP

Top-product gemaakt in TOP-bedrijf, veel keuze in gepersonaliseerde cadeautjes snel geleverd, kwaliteit is ook TOP !

Gemakkelijk.

Opeenvolgende instructies eenvoudig te volgen en mooi resultaat .

mooie kwaliteit

De druk van de foto was te donker, maar via een goeie service, was het snel terug in orde!

Precies wat ik zocht!

Werkelijke producten waren even of zelf mooier dan de foto's tijdens het bestellen. Kwaliteit.

Très bien

Très beau faire-part