Ik heb deze site op internet gevonden, en ben meer dan tevreden over het resultaat. Ik maak reclame.

top

Alles was tot in de perfectie gemaakt danku

Heel tevreden

Houten flesopener met tekst besteld. Was snel geleverd en mooi gedaan

Schitterend gedaan!

Heel eenvoudig om samen te stellen

Heel mooi

Verzorgd en heel snel bezorgd

Date de livraison tardive

Normalement prévu sous 24h. Nous avons reçu notre commande plusieur jours après. Il s'agissait de la naissance d'un enfant... Dommage,

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel mooi kaartje en snelle levering

Drukwerk ok maar levering niet

Het drukwerk werd aan de deur achtergelaten door Bpost. Er werd tot op heden niet gereageerd door tadaaz op de klachtmail.

Ik heb mijn proefdruk nog altijd niet aangekregen.

Gelukkig heb ik niet gewacht tot mijn proefdruk er was en heb ik mijn bedankkaarten toch al besteld. Die waren er binnen 2 dagen. De proefdruk daar zit ik nog op te wachten.

Beter dan verwacht

De foto's en de druk waren beter dan verwacht. Heel mooie afwerking.

Gebruiksvriendelijk, mooi en snel!

Niets op aan te merken. Ons zoontje is prematuur geboren dus we hadden snel onze kaartjes nodig. Heel gebruiksvriendelijk en tal van ontwerpen! Ik kan het alleen maar aanraden!

Aan te bevelen de

Primma bestelling

top, heel content

top

Rapide et qualité

Facile à utiliser

Alles perfect en snel geleverd

Super gemakkelijk, recht in de roos!

Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te bedienen en heel veel, leuke templates! voor elk gelegenheid zeer mooie designs.

Super vlotte levering van een mooi aanbod.

Een groot gamma om uit te kiezen, proefdruk is heel interessant. Vlotte levering van de bestelling zelfs met droogbloemen.

Fantastische service

Een snelle en mooie levering Top team

Zeer snelle verzending!

Ik gebruikte Tadaaz voor het eerst voor de geboortekaartjes van onze dochter, en nu voor elke gelegenheid dat een kaartje vraagt! Heel fijn dat je je eigen ontwerp kan uploaden, en toch gebruik kan maken van de snelle en verzorgde service om de kaartjes te laten drukken. De ene dag besteld, de volgende dag al in de brievenbus!

Super producten

Snelle levering, mooie kwaliteit

Wij bestelden de houten box met ballonnen voor een collega. heel mooi gedaan en zijn naam stond er héél mooi in verwerkt. Prachtig geschenk !

Niets op aan te merken. Snelle levering. Drukwerk was perfect.

Ging super vlot, na 1 dag geleverd

Fijne ervaring

Een beetje zoeken als je een geboortekaartje wil bewerken maar verder is alees vlot verlopen. De kaartjes waren de dag na bestellen al bij ons thuis.

Goede service, leuke kaartjes.

We kochten onze huwelijksuitnodigingen en bedankt kaartjes via Tadaaz. Mooie, snelle levering met bijpassende envelop. Ook de bedankkaartjes waren een schot in de roos. Aanrader!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200