3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk om mee te werken Leuke ontwerpen Snel geleverd

Tekst Kan je momenteel niet verticaal plaatsen , ombuigen enz..... Jammer van de verzendingskosten

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Rapide

Suggestions

Les photos sont verdâtres

Pluspunten

Snelle service. Ook klantendienst zeer behulpzaam bij problemen.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Snelle levering Tekst was niet duidelijk op sticker. Hebben ze eerst contact opgenomen voordat ze drukte , vond dit zeer fijn !

Pluspunten

Mooie qualiteit! Zoals op de computer en leuk gedaan! Leuke ontwerpen

meer VerschillendeTransparante versieringen,

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Alles prima in orde en heel snel geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Kortingcodes werken 50% van de keren niet

Pluspunten

snelheid en kwaliteit

verpakking te groot

Pluspunten

* super snelle afhandeling van bestellingen * een deel van mijn bestelling werd vergeten, maar na een zeer vlot contact (via mail) met de klantendienst, werd dit volledig kosteloos achterna gestuurd * zeer mooie uitnodigingen voor ons huwelijk gevonden met veel mogelijkheden om deze te personaliseren * voor we de finale versie bestelden enkele proefversies laten leveren met verschillende tekstjes, lettertypes, symbolen. Dit geeft meteen een veel beter beeld van hoe het er echt uitziet. Eerst experimenteren en uitproberen wat mogelijk is, is dus wel de boodschap!

* editor is zeer traag, het is aangeraden om dit op geen te oude pc te openen * bij het plooien van de kaartjes waren er enkele ( een 5 tal) waarbij de vouw scheurde, ik had echter voldoende reserve kaartjes, waardoor ik dit niet gemeld heb bij de klantendienst. Ik vermoed dat ze je zeker zouden verder helpen indien alle kaartjes dit zouden hebben.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

- le site est simple et clair - Contact téléphonique très réactif - le service de support via le chat est très pratique

Suggestions

- possibilité d'avoir plus d'échantillons (même si c'est non personnalisé)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de kaartjes , kleur , tekst enz...waren zoals wij graag hadden

de grote foto was te hard vergroot waardoor er van de gezichten , het haar b.v. minder te zien was

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Ik ben zeer goed geholpen geweest! ik wou doosjes in 2 kleuren bestellen voor suikerbonen. ik kwam in het totaal boven de 65 stuks, maar doordat ik 2 kleuren wou rekende de computer dit op 2 verschillende ontwerpen. waardoor ik niet de prijs had vanaf 65 stuks. ik heb hiervoor wel een kortingscode gekregen om het te compenseren. Dit vond ik heel fijn! had ik toch een beetje korting op de doosjes gehad :-) en moest ik in totaal maar 5 euro extra betalen. heel goede service!

Pluspunten

Prima kwaliteit, snelle service

Eventueel een pdf versie van een geboortekaartje beschikbaar maken (kan betalend zijn) nadat de print versie aangekocht is

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200