Pluspunten

Snelle levering - gemakkelijk te bestellen - mooie kaartjes

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Très bon service après-vente (réponse rapide à mes questions par mail),. Produits de très belle qualité. Seul point négatif, j'avais pris un lot d'articles de la collection ourson indien (invitation baptême, affiches, marque place, coffret dragées...) et le fond menthe à l'eau n'avait pas exactement la même couleur sur tous les produits

Suggestions

Veiller à garder les mêmes Panton es couleurs pour les mêmes assortiments produits

Pluspunten

Mooie prints, geen opmerkingen

Ik had enveloppen tekort :-(

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Voorbeeld helpdesk: professioneel, vriendelijk, .... Groot aanbod en schappelijke prijzen

Pluspunten

IK ben heel tevreden met mijn kaartjes ! Gemakkelijk om te maken en na 2 dagen had ik ze al ! Heel blij mee !

Pluspunten

Makkelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Traagheid bij het maken van de kaartjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie kaartjes

Wij kregen bij de eerste verzending kaartjes van een andere bestelling toegestuurd. Dat werd nadien wel snel recht gezet

4 étoiles: bon service, bien traité

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles prima inorde! Geweldige kwaliteit, wij zijn FAN!

Pluspunten

Mooi afgewerkt product. Perfect zoals ik verwacht had. Handig dat je het pakketje in het portaal kan laten plaatsen.

Pluspunten

Vlotte service. Uitgebreid aanbod.

Opmaak kaarten iets meer uitleg of duidelijker maken. .

Pluspunten

Opmaakmodule heel gebruiksvriendelijk, steeds perfect drukwerk geleverd.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, vlotte levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi, zoals gevraagd. Makkelijk te plooien. Goed als eenvoudig bedankje.

Eens het doosje geplooid is gaat het moeilijk open, opletten om niet te scheuren bij het openen.

Pluspunten

Goed ingepakt Mooie spullen (ziet eruit zoals verwacht) Goede kwaliteit Ik ben tevreden!

Misschien een klein papiertje toevoegen met instructies voor het plooien van de doosjes. Ik weet dat jullie een instructiefilmpje op youtube hebben staan, maar dat heb ik toevallig gevonden. Je kan eventueel ook een papiertje met de youtube-link erbij steken.

Pluspunten

De kaarten zijn van super kwaliteit! Identiek aan de afbeelding om de website!

Misschien duidelijker vermelden dat de kaarten (wedding pasport) nog zelf in elkaar te steken zijn (wat niet zo is bij de proefdruk) zodat ze de mensen bij levering niet voor verrassingen komen te staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze Originele kaartjes

Niet altijd online hulp beschikbaar Minimum afname van 5 stuks per ontwerp

Pluspunten

Mooie artikelen, super leuke ideeën, snelle levering

Pluspunten

Vlotte website, goede kwaliteit en supersnelle levering. Nog kleine tekstcorrectie aangebracht na contact met de heel vriendelijke klantendienst.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200