Pluspunten

Heel mooie kaartjes en goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Heel goede werkmethode om ontwerp te maken en perfecte aflevering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Originele ontwerpen

Soms toch omslachtig om het ontwerp uit te werken/aan te passen.

Pluspunten

Programma loopt vaak vast Het duurt lang voordat de editie opstart Heel moeilijk om zelf de grootte en kleur van het lettertype aan te passen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Correcte levering

Veel te omslachtig bij het maken van onze kaart stond de tekst niet horizontaal maar verticaal dit kan beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie ontwerpen.

Beperkte mogelijkheden qua lettertypes. Ik kreeg trouwens ook een pakje mee dat verkeerd geadresseerd was door Tadaaz. Het was bestemd voor een dame uit Erpe Mere, die het pakje bij haar ouders (die in mijn straat wonen) wilde laten afleveren. Ik heb contact opgenomen met haar via social media en zo is het pakje toch nog snel/tijdig terplaatse geraakt. Had ik het naar de post gebracht, was het pakket te laat geweest (pas na het weekend).

Pluspunten

Duidelijke website, originele kaarten, vlotte communicatie, snelle levering, goede kwaliteit drukwerk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi kaartje, goeie kwaliteit.

Extra symbolen of andere kleuren kunnen toevoegen. Helaas verkeerde kaartjes ontvangen, wel snel opgelost

Pluspunten

Heel mooi kaartje, goed drukwerk, mooi verpakt. Praktische site en gemakkelijk om kaartjes aan te passen.

Pluspunten

Snelle levering Mooi product Goed ingepakt zodat er geen schade is tijdens het vervoer. Héél tevreden!

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. Goede communicatie.

Wanneer ik een product bekijk en daar de aantallen invoer en dan later naar mijn winkelkarretje ga, krijg ik hier andere aantallen te zien. Dit zou ik zeker aanpassen. Ik had bloempotjes besteld en wanneer ik deze ontvangen had dat ik dat er onderaan een gaatje zat. Dat is heel goed, maar ik zou dan ook terracotta schoteltjes willen aankopen.

Pluspunten

Prachtige kwaliteit!!!

Lagere leveringskosten aan huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit en service zéér goed. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Correcte kwaliteit, leuke templates.

Levertermijn langer dan per aangegeven en er kwam geen verwittiging over. Na telefoontje bleek er een technisch probleem te zijn geweest. In zo'n geval beter klant informeren van gewijzigde levertijd.

Pluspunten

Super mooie foto's en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering! Perfecte afwerking en zelfs enkele foto's extra ontvangen

Pluspunten

Mooie grootte van de kaart, veel combinaties van foto's en teksten mogelijk, leuke symbolen om te gebruiken.

Pluspunten

Net en verzorgd Goeie kwaliteit Snelle levering

Pluspunten

Goede klantenservice

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, duidelijk, snelle levering

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200