Pluspunten

De smartphone versie versprong telkens terug naar het vorige scherm maar dan via iPad gedaan en geen enkel probleem meer.

Pluspunten

Leuke, originele kaartjes

Software om kaartjes te personaliseren kan voor mij gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, goede prijs, mooi verpakt, goed gedrukt...

Aanpassen van geboortekaart, niet zo gebruiksvriendelijk vond ik, niet zo duidelijk, heeft me veel tijd gekost Jammer er geen bedankt kaartjes zijn in zelfde ontwerp Bijpassende enveloppen, waren er ook niet van mijn ontwerp, heb dit wel opgelost met witte enveloppen + sluitsticker

Pluspunten

Snelle service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jullie hebben echt leuke kaartjes! ‘t is daarom dat ik kaartjes ed steeds op tadaaz bestel.

Het samenstellen van een kaartje is hel. Op allerhande toestellen geprobeerd: op iPad heb ik het helemaal opgegeven. Pas een nieuwe pc, maar ook daar blijft laden, tekst ingeven een opdracht van enkel uren (en ik bedoel echt uren). Sorry, maar klantenbeleving op site is ondermaats.

Pluspunten

De kaarten zijn super mooi

Pluspunten

Heel tevreden van mijn bestelde kaartjes en toebehoren. Alles zuiver afgeleverd. En netjes verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel en efficient

weinig keuze om kaartjes aan te passen en niet duidelijk hoe de geprinte versie er effectief zal uitzien. De achterkant had ik foto gekozen maar vooraf geprogrammeerde "ruitjes" bleven er standaard op staan waardoor ze door elkaar geprint zijn :-(

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

excellent service clientèle qui propose spontanément un remboursement partiel comme geste commercial en cas de retard (et non une remise sur le prochain achat!)

Suggestions

Donner la possibilité de sélectionner une quantité de faire parts libres (ne pas imposer le nombre)

Pluspunten

zeer positief over jullie service

niets op aan temerken .

Pluspunten

Superservice en topkwaliteit

Pluspunten

Alles! Voor al mijn kaartjes! Super blij met alles!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi, Geen vermelding 'Tadaaz' op sticker.

Snellere levering in afhaalpunt. Zondagavond besteld. Pas vrijdagmiddag kunnen ophalen.

Pluspunten

Heel mooie kaartjes, snelle levering en voldoende keuze. Zeer goede klantenservice

Pluspunten

Heel goede kwaliteit en originele designs, een aanrader!

Pluspunten

Heel tevreden, snelle levering en topkwaliteit! Als de communiefoto’s gemaakt zijn plaatsen we opnieuw een bestelling voor decoratie en bedankjes.

Pluspunten

Aangename en makkelijke website. Snelle reactie wanneer er om hulp gevraagd wordt. Zeer goede en mooie kwaliteit. Top bedrijf!

Levering door BPost of zelf gaan halen. Er zou een bijkomende optie moeten komen zoals DHL, zelfs indien duurder. Ik heb voor 14u besteld en pas 3 dagen later mijn bestelling ontvangen. Hier is duidelijk Bpost verantwoordelijk voor...volgende keer betaal ik liever meer transportkosten om zeker te zijn dat ik mijn bestelling tijdelijk ontvang.

Pluspunten

Goede afwerking + communicatie, snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering en kaartjes van een goede kwaliteit!

Pluspunten

Foto's komen mooi tot hun recht. Ze zien eruit zoals op de site. Vlotte service!

Het veranderen van de tekst van ik minder handig.

4 étoiles: bon service, bien traité

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, kortom top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, mooie ontwerpen

Ik denk dat de inkt nog niet goed droog was en deze hebben een beetje afgegeven op de kaartjes

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200