Pluspunten

De geboorte doosjes waren super Mooi en super handig in elkaar te steken

Ik vond de wacht tijd nog al Lang heb ze zaterdag avond bestelt en waren woendag pas hier , de doos was ook heel Beschadigt waar door ik bang had dat de binnen kant ook beschadigt was gelukkig was dat wel Niet zo

Pluspunten

Makkelijk Snel Prijs-kwaliteit

Pluspunten

Mooie kwaliteit, verzorgd verpakt!

Pluspunten

Kaartje is van kwaliteit perfect. Jullie hebben heel wat sjablonen.

Adres ingave kon niet correct gebeuren, wij hebben 2B geen bus en dat kon ik niet ingeven waardoor de post het pakket terugstuurt. Sjablonen zijn heel mooi maar bv fiets retro model mooi maar iets anders dan fiets .... Niet elk kind is even sportief.

Pluspunten

snelle service mooie afwerking

Pluspunten

Onze bestelling was eerst niet ontvangen omwille van systeemfout bij jullie waardoor we het risico liepen op een latere levering van onze geboortekaartjes. Maar door een zeer bekwame en vriendelijke bediende werd dit uiterst professioneel opgelost waardoor wij onze bestelling alsnog daags nadien om 8u al mochten ontvangen. Deze klant is dus uiterst tevreden. Top kwaliteit.

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt en zeer goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden van het resultaat.

Pluspunten

Snelle levering, mooie drukkwaliteit. Top

Pluspunten

Mooie ontwerpen, betaalbare, hippe kaarten en snelle verzending

Meer opties in lettertype

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

vlugge servies

Pluspunten

Veel voorgemaakte kaartjes, formaten van kaartjes beschikbaar.

Meer opties in de editor bv. achtergrondkleuren zelf te beslissen. Voor mij persoonlijk zou ik graag het tadaaz logo weg willen op het kaartje omdat dit me stoort. Desnoods met een extra bij te betalen, dan zou ik dit zeker doen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie en moderne kaartjes snelle levering

als laatste punt voor je besteld misschien best afchecken of klant geen enveloppen nodig heeft

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Goed verpakt, goeie kwaliteit en snel

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Vlot en eenvoudig. Mooi resultaat.

Pluspunten

Perfecte druk! Snelle levering!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Très belles cartes (motifs cuivrés) et boîtes de dragées assorties. Service client facilement joignable et serviable. Livraison très rapide et complète. Vraiment rien à redire.

Suggestions

Un peu dommage que pour certaines cartes on soit obligé d'en commander 65, même si je comprends que l'impression est plus chère. Peut-être mieux de mettre un coût dégressif en fonction du nombre commandé?

Pluspunten

snelle levering, mooi resultaat

kleurvoorbeeld voor achtergrond op site niet helemaal identiek als effectief kleur op de kaart

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200