Pluspunten

Heel aangenaam om mee te werken!

Pluspunten

We hebben een sticker laten ontwerpen voor de doopsuiker en wij vonden deze super mooi. We hebben deze ook besteld maar hij viel wel groter uit dan we verwacht hadden. Misschien een tip om de afmetingen duidelijker te vermelden. Ook een super goede en snelle service.

Duidelijker de afmetingen vermelden.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

snelle levering heel mooie druk

verzendingskosten boven bepaald bedrag laten wegvallen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie ontwerpen

Geen standaardenveloppen meegeleverd (bij concurrent vistaprint betaal je de helft minder én worden er wel enveloppen meegerekend). Ook om het ontwerp te laden werkt vistaprint vlotter.

Pluspunten

kwaliteits producten orginineel goede levering

geen!!!!!!!

Pluspunten

Mooie afwerking. Net zoals voorbeeld op de site. Snelle levering!

Bij 1 van de kaartjes was er 1 exemplaar te weinig, ondanks dat het aantal foto's wel juist was.

Pluspunten

Mooi resultaat

Pluspunten

Goeie bereikbaarheid en service, snelle levering. Een aanrader!

Pluspunten

makkelijke grafische tool voor eigen tekst op modelontwerp, ruim keuze van modellen, transparant

aanbod uitbreiden met mogelijkheid tot online mail uitnodigingen in dezelfde lijn van design van het drukwerk, adresstickers aanbevelen, eventueel in zelfde kleur van enveloppes

Pluspunten

snelle service perfecte levering

Pluspunten

Mooie kwaliteit. Goede prijs. Snelle levering.

Nooit antwoord gekregen op verstuurde mail (aanvraag 10333) van 12 juli. Normaal gezien zou ik uit principe de bestelling niet meer geplaatst hebben maar omdat ik toch fan ben van het polaroidformaat toch gedaan. Een klein antwoord was leuk geweest maar heb mijn plan getrokken.

Pluspunten

tip top in orde

Pluspunten

Ik zou zeker opnieuw weer bestellen als ik iets nodig heb ! Hele mooie producten, heel makkelijk en snel in elkaar te zetten, hele goede prijs/kwaliteit verhouding en een zeer snelle levering !

Geen verbeterpunten of tips, alles voldeed helemaal aan mijn verwachting !

Pluspunten

Goede kwaliteit, zeer tevreden over onze eerste bestelling.

Pluspunten

super blij dat we samen mijn idee hebben kunnen waarmaken. ondanks dat ik geheel van jullie ontwerp heb afgeweken.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling. Mooie ontwerpen

Pluspunten

- hele mooie huwelijksuitnodigingen - snelle levering in nette verpakking - goede verhouding prijs-kwaliteit - aanrader!

Omdat de uitnodigingen een aparte vorm hadden, moesten we ze zelf nog uitscheuren wat soms voor scheurtjes in het papier zorgde. Zou handig zijn als dat niet meer moest gebeuren.

Pluspunten

Vlotte bezrging, gemakkelijk een concept te maken.

Wat meer keuze bieden betreft de omslagen.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200