Pluspunten

Snelle levering. Correcte en mooie afwerking. Originele wenskaarten

geen

Pluspunten

Top kwaliteit! Top leveringstijd! Veel leuke reacties op Mathis zijn Lentefeest-uitnodiging! Top!

Graag wat meer keuze in kleuren om de tekst te schrijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk Snelle levering

Pluspunten

Alles perfect in orde

Pluspunten

Leuke ontwerpen, leuke producten. Makkelijk in gebruik. Ontwerpen worden makkelijk bewaard op je account om later af te werken.De ontwerpen op de computer zijn en de resultaten op papier stemmen overeen. Zeer vlotte productie en levering !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten! Snelle service.

Pluspunten

Heel mooi kaartje , super snelle service

Pluspunten

Super ontwerpen en super service! Een echte aanrader!

Pluspunten

goede papierkwaliteit en perfecte kleuren

Pluspunten

Alles goed en snel gekregen!

Als de kaarten niet in standaard enveloppen passen hier een melding van te geven..

Pluspunten

SUPER service.....!!!je word steeds vlot geholpen met vragen.... Dikke pluim! Prachtig materiaal!!!@

Pluspunten

Snelle levering, mooi resultaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte service

De afmetingen van de kaartjes kloppen niet met de werkelijkheid waardoor de enveloppes niet klopten en de kaartjes wel heel klein uitvielen. We kregen snel andere enveloppes, maar die bleken dan te klein om op de post te doen...

Pluspunten

Duidelijke site met tal van mogelijkheden. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en de kwaliteit van de uitnodigingen. We gaan er in de toekomst zeker nog gebruik van maken.

Pluspunten

Makkelijk zelf topkaartjes maken aan superprijzen !

Pluspunten

Als het werkt, gaat het makkelijk en snel. Ook snelle levering

Op mijn gewone laptop werkte het programma niet, waarschijnlijk werd de software niet ondersteund door mijn laptop. Ik heb het dan op een Apple geprobeerd en dat lukte wel. Mss ervoor zorgen dat iedereen deze site kan benutten, zonder extra's te moeten downloaden . Ik denk dat het om Flash player ging.

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.Ruime keuze in het aanbod en een snelle levering.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200