Pluspunten

Gebruiksvriendelijk. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Mooie afwerking

Pluspunten

Goede snelle service en goede kwaliteit.

Momenteel geen bemerkingen

Pluspunten

alles was super en zeer snelle levering......gewoon top!!!

Pluspunten

Mooie kwaliteit en heek gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

Na wat dingen die missgelopen zijn bij bpost. Super goede oplossing geboden. Vriendelijk personeel en Zeer hulp aard in.

Ik mis bij de bestelling een opvolgsysteem. Bv pakje is verzonden. Als je dit zou kunnen na kijken bij je bestelling zou ik dat een meer waarde vinden.

Pluspunten

Zeer mooi resultaat

Pluspunten

Kleuren net zoals op de computer! Ook de tekst komt heel mooi op de plaats die je kiest.

Als je het lettertype te groot neemt terwijl je het maakt, krijg je het niet meer kleiner en moet je helemaal opnieuw beginnen. Maar het product zelf kan niet beter!

Pluspunten

mooie kwaliteitsvolle kaartjes, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooie afwerking, leuke ontwerpjes, zeer degelijke kwaliteit ...

Ik vond het wel duur maar voor de kaartjes had ik dat nu wel nog over de verzendkosten dat deed mij wel twijfelen ik denk €4,.. om te verzenden voor iets wat in brievenbus kon vond ik extreem duur

Pluspunten

voldeed perfect aan de verwachtingen snelle service

gratis staaltje bekeken we via buromac. misschien kan tadaaz ook alle kaarten gratis ter beschikking aanbieden?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooi resultaat, makkelijk op te stellen, geen lange wachttijden...

Bedrieglijke info... 1.5 euro per kaartje, tja als je er 60 van bestelt zo blijkt. Bij een 10 tal loopt de prijs wel hoog op! Want wie nodigt nu 60 koppels uit op een communie of lentefeest?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie kaartjes en doosjes

Het programma om kaartjes aan te passen werkt niet goed, blijft vaak haperen, traag, we hadden stukje tekst ingebracht in het programma, maar is niet afgedrukt op het kaartje.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt opgestuurd, mooie afwerking

Pluspunten

Mooie site! Veel keuze! Bij problemen wordt er vlug een oplossing aangeboden!

De snelheid van de website is niet altijd even vlug waardoor het soms vastloopt en er opnieuw moet worden begonnen.

Pluspunten

Prachtige kaarten Mooie kleuren Na twee dagen al klaar en in ons bezit

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Heel mooi, mooie kleur, mooi drukwerk, je kan er zoveel mee doen, we zijn tevreden , een aanrader

misschien wat tekens, zoals een envelopje zou wel handig zijn voor uitnodigingen, cadeautip : envelopje, vond ik nergens terug. en gekleurde enveloppen in de kleur van het kaartje, er zijn er wel maar niet voor mijn kaart

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

origineel ontwerp van communiekaartje de smartphone

nadat ik bestelling geplaatst had kreeg ik 5 min erna een mail dat ik 10% korting kon krijgen, jammer genoeg geen korting gekregen op deze bestelling

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200