Snelle verzending, heel goede kwaliteit.

Heel erg handig

Handige templates die makkelijk aan te passen zijn. De kaarten zijn mooi afgewerkt en zien er echt professioneel uit. De verzending gebeurt ook snel.

Kaartjes zijn geslaagd, jammer van de levertijd vanwege de staking bij de Post maar toch positieve ervaring

Snelle en vlotte service

Snel en vlot, enkele kaartjes waren beschadigd, maar ik kreeg direct nieuwe kaartjes toegestuurd!

Rapide, comme sur photo!

J’ai été très satisfaite du produit et de la livraison! Je recommande! Le programme pour customiser mon produit pourrait être plus user-friendly mais pour le reste très sympathique comme compagnie!

Heel fijne service en vlotte opvolging!

Mooie kaartjes, zeer mooie afdruk, alles mooi afgewerkt. Super tevreden!

Mooie afwerking van de kaartjes

Prachtig

Alles is heel mooi geprint en alles is erbij zoals je het ziet op foto om te bestellen

Zeer tevreden, heel mooie kaartjes

Keuze uit veel verschillende voorbeelden, eenvoudig aan te passen met eigen foto´s. Kwaliteit is helemaal top!

Fijne ervaring

Fijne ervaring, maar de bewerkings tool vond ik niet handig. Ook was de resolutie niet goed, maar ik kon nergens vinden welke resolutie het had moeten zijn. Ondanks dat de bewerkings tool zei dat de resolutie niet goed was, zijn de kaarten goed gelukt.

Faite part

Magnifique il sont trop beau j ai pas été dessus

Heel veel keuze, gemakkelijk om foto's in te voegen... Heel blij met het resultaat van de kaarten die ik besteld heb voor mijn dochter haar lentefeest!

De kaartjes voldoen aan de verwachtingen

+ vlot programma. + veel keuze. + scherpe foto´s + snelle levering

Super vlot en goede kwaliteit

Duidelijke website die gebruiksvriendelijk is. Snelle service met goede kwaliteit. Een aanrader!

Prachtig foto’s echt leuk

Heel goed snel op tijd maar er ontbreken van die kleine dingen voor het toe te doen en er was een foto beschadigd

Alles goed verlopen

Het was mijn eerste keer bij tadaaz en alles verliep super vlot! Ook de ideeën voor nadien die bij het kaartje passen vond ik super leuk. Wij worden klant!

Door omstandigheden kaartjes naar verkeerd post punt gegaan. Maar tadaaz heeft geholpen om te zien waar ze waren en ons verder te helpen. Bedankt hiervoor

Mooie kwaliteit, snelle service, trouwe partner voor bedrukking!

Snelle, goede service zoals gewoonlijk!

Er liep iets mis met de productie van onze sleutelhangers waardoor we de verkeerde kregen. Na telefonisch contact zijn de correcte sleutelhangers diezelfde dag nog in productie gegaan én verstuurd waardoor we ze op de dag van het feest nog in ontvangst mochten nemen. Dikke dank u wel daarvoor!

Positief!

Mooie, kwaliteitsvolle producten.

Kwaliteitsvolle kaartjes

Van ontwerpen tot ontvangen ging alles duidelijk en vlot. De genodigden vonden allemaal dat het mooie uitnodigingen waren.

Super 7

Goede service!

Er was een productiefout bij de eerste levering. We hebben hiervoor een mailtje gestuurd en kregen meteen een nieuwe levering toegestuurd met de correcte bedrukking. Goede communicatie en service!

Topservice!

Orignele ontwerpen, snelle levering, prima kwaliteit, topservice!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200