Positive

HEEL blij met mijn kaartjes! Mooie kwaliteit en super afgewerkt. ik ben fan!

Pluspunten

- zeer snelle levering - ruim aanbod - mooie afwerking - aangename website

- bij het uploaden van foto's zou het misschien makkelijker zijn om meerdere foto's tegelijkertijd te kunnen uploaden ipv 1 per 1.

Positive

Supersnelle service en fantastisch mooi !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na een eerste positieve ervaring voldeed een stuk van onze bestelling aan diezelfde kwaliteit, maar...

...bij het afsnijden van de 'uitnodingingskaarten' is er een fout gebeurd, waardoor enerzijds een stuk van het hoofd op de foto is afgeknipt en er anderzijds onderaan een storende witte streep aanwezig is. Nochtans waren er 6 wel goed geknipt?? BETER CONTROLEREN DUS BIJ HET KNIPPEN!!!!!!! Dit zal ons mogelijks weerhouden een volgende poging te wagen...

Pluspunten

Heel vlot en klantvriendelijk, zeer mooie kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service Prima kwaliteit

Ik had de eerste keer wat problemen om de betaling online uit te voeren.

Pluspunten

eenvoudig samen te stellen. vlugge levering kwaliteitspapier

iets aan de dure kant

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering

Bewerking van de foto (vooral tekst erbij zetten ging niet zo vlot). We kregen steeds melding dat we buiten het veld gingen terwijl dat niet zo was.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

- gebruiksvriendelijk - mooi aanbod - goede product- en service kwaliteit

- dat je de mogelijkheid hebt om zelf een tekstvak direct aan te passen of dat je ergens aangeeft dat dit kan door naar klantendienst te bellen. --> daar ik in tijdsnood zat en de gevonden kaart echt ideaal vond, heb naar de klantendienst gebeld om te horen hoe ik dit moest doen. Ze hebben me super geholpen en dit voor mij aangepast. Verliep uiterst vlot, geen commentaar, integendeel een pluim. Maar mocht ik meer tijd hebben gehad, zou ik denken, niet mogelijk en verder hebben gezocht. Misschien ergens vermelden dat de mogelijkheid bestaat ofwel de mogelijkheid geven dat de klant dit zelf kan doen. Want niet iedereen belt om te horen of het al dan niet kan en zoekt misschien zo verder. Dit enkel als tip bedoeld, zeker gn kritiek!

Pluspunten

vlotte service

Pluspunten

Perfect, alles OK, bedankt

Pluspunten

snelle service mooie kwaliteit origineel

Pluspunten

4,5

Positive

-Snelle service -Mogelijkheden samenstellen kaart op de website

Suggestions

-Meer keuze uit kleuren voor achtergronden/tekst

Fast delivery.

Suggestions

Not an easy website to work with.

Positive

- Snel antwoord in mailbox nav een vraag. - De kaarten brengen de foto's van de fotografe naar een nog hoger level.

Positive

Alles perfect afgewerkt en op tijd geleverd. Mijn enveloppes zaten niet bij mijn bestelling maar dat werd heel vriendelijk opgelost en de dag erna had ik ze.

Pluspunten

Alles wat we hebben besteld was dik in orde en was heel snel geleverd. Hartelijk dank daarvoor.

• Would you recommend us? No

17 Gr P de Brieylaan