Pluspunten

Correct en snel

Pluspunten

Makkelijk in gebruik, supersnelle levering!!

Pluspunten

duidelijke site prijs/kwaliteit zeer goed mooie ontwerpen makkelijk snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb bladwijzers aangemaakt en uiteindelijk een gekleurde achterkant gekozen, bewaard en besteld. De kaarten zijn thuis toegekomen met zwarte achterkant. De voorzijde van de kaarten had ik ook meer glanzend verwacht.

Bij de laatste stap in de bestelling een duidelijk beeld van wat je uiteindelijk zal toegestuurd krijgen. Ik kreeg op dat beeld een roze achterkant te zien, maar kreeg een zwarte achterkant toegestuurd...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan mogelijke ontwerpen; Handig dat je een 3D-zicht krijgt op je ontwerp;

duidelijkheid-kleur van de foto's helderder/natuurlijker. Onze fotoshoot in de duinen kreeg een meer gele kleur dan verwacht; Na bestelling korting die je zelf kan gebruiken, dan alleen maar voor kennissen/vrienden/familie;

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site, gemakkelijk bij het afrekenen. Kwaliteitsvolle producten

Vrij duur wanneer je kleine hoeveelheden besteld

5 stars: perfect, definitely recommended

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke ontwerpjes en dergelijke

Vind de kwaliteit van de foto`s niet goed uitkomen op het gebruikte papier. Foto`s van hoge resolutie van de fotograaf komen niet scherp over op het ontwerp, ziet er beetje dof uit. Jammer dat je max 5 stuks moet bestellen, terwijl het interessant is als je ook al 1 of 2 wenst te bestellen. Vind het eigenlijk relatief duur voor de geleverde kwaliteit. Had er eigenlijk meer van verwacht. De gekozen kleuren komen ook anders over op Pc dan in werkelijkheid.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Ik had de foute enveloppes besteld en dit hadden jullie gezien en de juiste erbij gevoegd! Dank jullie wel! Ook tijdige bestelling, zoals beloofd!

4 stars: good service, well treated

Positive

alles tip top

Suggestions

voordruk proefjes waren veel later toegekomen dan 2 a 3 werkdagen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie afwerking

Foto is niet erg scherp. Had misschien kleiner model kunnen zijn, dan was foto ook ineens scherper geweest.

Pluspunten

Ik was zeer tevreden. Goede service, snelle levering. Klantendienst TOP!

Pluspunten

snel en gemakkelijk

Pluspunten

Snelle levering, vierkante bedankdoosjes heel mooi, de 3-luik uitnodiging ook heel mooi

Het bedankkaartje vond ik iets minder. De foto's zijn niet zo scherp.

Pluspunten

super snel en gemakkelijk

Pluspunten

vlot en gemakkelijk

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Vele leuke lay-out mogelijkheden

Kwaliteit van foto op kaartjes ondermaats (dit ten opzichte van de prijs), te grote pixel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er stonden fouten in het kaartje. Ik heb reeds 2 x een email gestuurd maar er antwoord niemand en dan krijg ik de uitnodiging om mijn ervaring met Tadaaz te beoordelen. ik ben zeer teleurgesteld en dit is een dure grap voor niets....

4 stars: good service, well treated

17 Gr P de Brieylaan