Positive

Zeer snelle en correcte service Super kwaliteit en kleuren hebben niet veel verschil met de werkelijkheid

Suggestions

Mensen zelf laten kiezen en spelen waar ze hun teksten of foto's plaatsen geen vaste lay out plaatsen en ervoor zorgen dat mensen zelf tekst velden kunnen verwijderen of byvoegen en meer kleurkeuze by lettertype

Pluspunten

snelle en correcte levering

Mooie kwaliteit, origineel,...

Suggestions

Leveringskosten. Ik dacht dat ons kaartje er groter zou uit zien. Leek zo op de website.

Pluspunten

Echt tevreden!

Positive

Snel en correct, én een mooie collectie

Pluspunten

snelle levering makkelijk te maken

op dik foto papier drukken nu is het eerder dik karton

Pluspunten

vlugge service, mooie afwerking,toppie!!!

Pluspunten

Zeer ruime keuze aan kleuren, grote, ontwerpen ... Zeer snelle levering. Goed verpakt. Een aanrader!

Pluspunten

Alles was goe perfecte formaat

Pluspunten

Verschillende soorten kaarten

Ik heb extra meer betaald om mijn bestelling op zaterdag te ontvangen en heb ze helemaal niet ontvangen. Dat vind ik heel spijtijg.

Pluspunten

gemakkelijke interface, tekst in alle kleuren aanpasbaar en levering zeer vlug!

3 D fotokaart misschien mooier met afwisselend foto en tekst...Is niet mogelijk via interface.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Ik heb kaartjes gemaakt voor het lentefeest van mijn oudste zoon. Hij vindt ze super, ikzelf ben ook wel onder de indruk.

Pluspunten

Zeer snelle service!

Pluspunten

Mooie ontwerpen Praktische editor Opslaan van meerdere ontwerpen Kwalitatieve druk Vlotte levering

Wat meer mogelijkheden in de online kaarteneditor zou fijn zijn: * Kopieren van tekst uit een kaart naar een andere kaart * Duidelijker zicht op welke kaart je aan het editeren bent (naam tonen) als je meerdere kaarten heb opgeslagen * Wat meer opmaakmogelijkheden

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snelle service, mooie kaartjes

Mijn kaartjes pasten niet zo goed in de enveloppe. Ik heb ze een boordje moeten inkorten.

mooie kaartjes

Suggestions

slechte prijsindicaties, op het einde van de rit komen er ineens veel kosten bij. Ik heb ook per ongeluk een vinkje aangevinkt dat zaterdaglevering "mocht" - zo stond het er - op een donderdag om enkele minuutjes over 14:00h. Wist ik veel dat me dat 3.5 euro zou kosten. Ik heb hierop gereclammeerd via de chat, maar omdat dat te lang duurde heeft iemand me terug opgebeld (waarvoor dank) en gezegd dat ze die 3.5 euro zouden terugstorten. Tot op heden heb ik dat geld niet teruggezien. Mijn klantno.: TA31302, datum: 11/03/2016, documentno.: 004803 id: 64821, LT 035029 Gaan jullie je belofte houden en me die 3.5 euro terugstorten?

• Would you recommend us? No

Positive

Fijne ideetjes, leuke retrotrend!!

Suggestions

Meer mogelijkheden het aanbod te kunnen draaien volgens foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi ontwerp

niet zo heldere foto (ligt niet aan de foto zelf)

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200