2 stars: worse than expected

te hoge verzendkosten

3 stars: fine, a reasonable experience

Origineel Bijpassende enveloppen en stickers Tweetalig

Suggestions

Website doet het vaak niet Traag

Pluspunten

Snelle en correcte levering!!

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

snelle aflevering en mooie voorbeelden om van te starten met je Eigen ontwerp

Suggestions

De kleuren van onze proefdruk waren wel warmer dan de kleuren van de uiteindelijke bestelling. Wel beetje jammer.

Pluspunten

Alles was zoals verwacht, lettertype, kleur, net zoals op het pc scherm, alleen de kwaliteit van het papier maakte ik me onnodig zorgen, alles perfect in orde, ook snelle respons en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tekstvakken kon je zelf niet verplaatsen

Positive

voorbeeld kaart dat je kunt bestellen, direct contact als je vragen hebt. Snelle service.

Suggestions

Mss nog een kaartje maken waar de klant nog meer zijn eigending mee kan doen bv een foto minder of tekst meer kan maken,....

Positive

Snelle service, mooi product.

Kleur kaartje kon uitgebreider

Pluspunten

Snel en mooie kwaliteit !

Pluspunten

Als je iets bestelt hebt de volgende dag heb je het al goede kwaliteit en goede service zeker een aanrader

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

zéér vlugge service

spijtig dat er enkel witte enveloppen beschikbaar waren voor mijn ontwerp, en niet in dezelfde kleur als de uitnodiging .

Pluspunten

Wij werden heel snel op de hoogte gebracht via mail ivm onze bestelling. Die bestelling is dan ook heel snel aan ons toegestuurd geweest.

Pluspunten

mooi en snelle levering

controle aantal kaarten; wij hadden een kaart bestaande uit 2 delen; wij hadden teveel aan deel 1 van de kaart en een tekort aan deel 2 van de kaart.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

UITNODIGINGEN WAREN MOOI VAN DRUK ALLES WAS INORDE wij zullen nog beroep op jullie doen

COMMUNICATIE QUA VERZENDING WERD ONS MEEGEDEELDE DAT DEZE AF TE HALEN WAREN BIJ EEN FOTOGRAAF TE HERENT (enkele dorpen verder) TERWIJL EEN PAAR UUR LATER DE POSTBODE ZE BIJ HAD... PERSONEEL WAS HEEL VRIENDELIJK AAN DE TELEFOON.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Extra gadgets met foto bv als bedankje

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200