Dag Kelly, Dankjewel voor jouw reactie! Heel fijn te lezen dat je erg tevreden bent van de snelheid waarmee jouw bestelling geleverd wordt! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Dag Alina, Wauw, super om te lezen dat je heel erg tevreden bent van onze snelle levering! We wensen jullie gezinnetje alle geluk toe! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Dag Annemie, Dankjewel voor jouw mooie score! Heel fijn om te lezen dat erg tevreden bent! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Ilse, Wauw, super om te lezen dat je telkens bij ons jouw kerstkaartjes bestelt! Dankjewel voor jouw recensie! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Bonjour Joanna, Merci bien pour votre réaction et résultat! Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Bonjour Nathalie, Quelle resultat! Merci pour votre réaction. Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Dag Kenny, Wauw, wat een mooie score! Super om te lezen dat je al meerdere malen bestelde en telkens heel tevreden bent! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Valerie, Dankjewel voor jouw recensie. Heel fijn te lezen dat onze klantendienst je kon helpen bij de vragen die je had! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Dag Sofie, Wauw, super om te lezen dat je heel tevreden bent van het ruime aanbod en de tool! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Laura, Dankjewel voor jouw prachtige score! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Dag Mariska, Wauw, dankjewel voor jouw reactie! Super om te lezen dat je heel tevreden bent van de service! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Ann-Sophie, Wat een mooie score, dankjewel voor deze fijne recensie! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz