Snelle service, mooi resultaat, Vlotte afhandeling.

Teleurgesteld door de grootte

Ik had de stolp met kurk en bloemen groter voorgesteld. Het is echt mini in vergelijking met hoe het om de site wordt voorgesteld. Dus helaas een teleurstelling voor ons.

Goeie service !

Ik had een geschenkje om de meter van ons boeleke te vragen gekocht, maar door omstandigheden kon dit niet ik de gevraagde manier geprint worden Dit werd gecommuniceerd en dit ging omwille van de feestdagen en levertermijnen niet meer op tijd kunnen bezorgd worden. Ik had hierdoor contact met de klantendienst en heb met hen een gepaste oplossing gevonden (ophaling bij hen ter plaatse) Ik ben echt heel tevreden voor de snelle en adequate oplossing waardoor ik de meter op de gewenste datum het geschenkje heb kunnen geven ! Bedankt hiervoor!

Goede ervaring over het pakketje.

Het pakje die ik had gekozen was zeer mooi, ook zeer goed verpakt waardoor het veilig tot thuis geraakte. De persoon in kwestie was er zeer tevreden mee. Ik had gekozen voor de 24/7 ophaal. Hier kon ik gewoon naar binnen zonder ergens mijn code van mijn order nummer te geven vooraleer de deur open ging. Ik vond dit eerst wat vreemd, want met slechte bedoelingen kon ik nog een pakje meenemen (uiteraard niet gedaan ;)). Maar een ophaal zonder enige vorm van bewijs vond ik dus wat raar. Bij bv. Bpost gaan lockers open na het scannen van bewijs.

Déçue

Je trouve le concept et les propositions géniales. Une fois reçue, la qualité n'est pas dingue. Etiquette mal collée sur la bougie, texte avec des écritures chinoises en plein milieu du mot(dû aux accents??). Bref, ca m'ennuie d'offrir ça.. et d'avoir payé autant.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Kwaliteit én snelle service

Heel tevreden met resultaat !

Perfecte kaartjes. Snelle levering.

Makkelijk en intuïtief om het kaartje te maken op de website. Vlotte levering. Mooi resultaat.

kwaliteit beneden verwachting

Ik heb wenskaarten laten drukken en vond de kwaliteit teleurstellend. De witrand was ongelijk rond de foto (hetgeen ik niet kon zien bij de bestelling) en de fotokwaliteit vond ik niet goed; het leek alsof ik de kaart thuis zelf afgeprint had...

Prachtig

De kaarten werden zeer snel geleverd en zijn prachtig!

Mooi afgewerkt product, snelle levering. Alles in orde.

Simple et efficace

Choix assez varié et process très clair Livraison rapide et respect de la commande.

Ravie, Rapide, Service impeccable!

C'était ma première expérience avec Tadaaz et je suis enchantée. Le résultat est superbe. Et puis j'ai contacté à 2 reprises le service clientèle qui nous a bien aidé et qui a eu la délicatesse de nous faire un geste commercial quand nous avons réalisé que nous n'avions pas assez de voeux et qu'il fallait en recommander. Comptez sur nous pour les voeux 2026!

het kan beter

bij de eerste druk was de foto te grijs tov het ontwerp die mooi zwart/wit was. de binnendruk omgekeert. dit na controle van uw dienst. ze worden hermaakt. bij de tweede druk was de foto nog grijzer en totaal niet scherp. de tekst staat juist. ik maakte al veel gebruik van Tadaaz maar deze keer was geen aangename belevenis. spijtig voor onze nieuwjaarswensen.

Top kwaliteit! Snelle service!

Tijdens de eindejaarsweek etc. Feestdagen Inc. Drukwerk binnen 3 dagen in de bus. Awesome

Indrukwekkend staaltje topservice!

zowel de website, de communicatie, de levering als de kwaliteit van het eindproduct: toppie!

Prima keuze

Mooi kaartje, telefonische ondersteuning

Uitstekende service én communicatie

Onze wenskaarten werden gratis en zonder discussie herdrukt omwille van het feit dat ik mij vergist had en de achterzijde van de kaart niet had aangepast en dus de template namen op de initiële kaartjes stonden. Zeer puike service, vlotte en directe communicatie én zeer snelle rechtzetting en levering. Gewoon TOP van Tadaaz!! Dankjewel daarvoor.

Mooie kaartjes, maar geen melding ontvangen

Bestellen al jaren onze Kerst/Nieuwjaarskaartjes bij Tadaaz. Tevreden over keuze, lay out mogelijkheden en geleverde kwaliteit. Maar dit jaar geen melding gekregen dat ze klaar waren. Het zijn de laatste weken van het jaar, 't is daar zeker zeer druk denk je dan. En zo gaan er een paar dagen overheen. Toch eens mailen .. blijkt dat er iets fout gegaan was met de melding dat de kaartjes klaar waren.

Beau

Bonne qualité mais je pensais qu'il y avait les enveloppes avec...

Betrouwbare service

Veel keuze, moderne templates, heldere communicatie, stipt nagekomen beloftes, én afhalen kan 24/24u! Chique service.

precies wat ik wou

Gemakkelijk om te maken. Goede kwaliteit van gedrukte foto's.

Voor de zoveeste keer perfect!

Altijd perfect

Carte trop petite

Fournisseur des enveloppe avec car pour le prix c'est un peu chère

Mooie kaartjes, slechte service

Verkeerde “buitenkanten” van onze kaartjes meegekregen. (Duits ipv Nederlands) Na een telefoontje gingen ze de juiste opsturen. We hebben de juiste aangekregen maar helaas zijn het er minder dan we besteld hebben.

Super, altijd goede service , mooi afgedrukt en op tijd geleverd

Ik maak al jaren gebruik van Tadaaz voor mijn nieuwjaarskaarten maar vroeger ook voor de communies van de kinderen. Altijd mooie afdrukken, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge