Goed maar te laat

Zie samenvatting

Zeer tevreden.

Snelle en correcte afwerking en levering. Reeds jaren tevreden klant.

Goede kwaliteit en prima klantenservice!

Onze kaartjes waren snel klaar en van prima kwaliteit. Zeer goede, vriendelijke en flexibele klantenservice. Zeker een aanrader!

Niet zoals verhoopt

Ik heb meerdere nieuwjaarsbrieven besteld. Product was niet altijd van dezelfde kwaliteit. Erg jammer!

Heel klantvriendelijk

Ik had een klein probleemje met de tekst, dit werd meteen door de medewerkers heel correct en vriendelijk opgelost.

Probleem bij het drukken meteen opgelost

Er liep iets fout bij onze bestelling waardoor de druk niet goed was. Contact opgenomen met de klantendienst en alles werd snel opgelost. Bedankt voor de snelle en goede service.

Très bon site pour faire des faire parts

Service rapide, et bien emballé, dragée de qualité

Levering nog op tijd voor kerst, ook al op laatste moment besteld. Tevreden

Dit is de tweede keer dan ik mijn kaartjes hier bestel, telkens alles netjes op tijd en mooi afgedrukt.

Prachtig!

De wandkalenders doe ik bestelde waren prachtig! De foto’s waren mooi gedrukt in de kalenders en ze hebben een goede papierkwaliteit. Het zal een plezier zijn om dit bij mijn familie te zien hangen.

Super goede hulp

Super goed geholpen geweest, dankjewel! Kwaliteit van de kaartjes ook heel goed!

Alles ging zeer vlot en perfect

Alles ging zeer vlot en perfect

Goed en niet goed

De kleuren zijn niet helder genoeg. Wel een toffe tas. Kan ze niet afgeven als kado. Jammer. Wel snelle levering, Toffe website...

Amazing Customer Service

I ordered a personalized calendar last minute on 22 December (Sunday), and although it was a Christmas present, I would have been happy having it for 1 January. Imagine my surprise when on December 23rd, I received a notice it would be delivered on 24 December. They now have a customer for life. I like Tadaaz because of the quality of the product and all that they do both in creation and delivery of their products. Their price is on average with other personalized calendars but the quality and service is amazing!

Vlug mijn foto’s gekregen

Topkwaliteit, topservice, echte aanrader

Al 3 jaar op rij bestel ik bij jullie kerstkaartjes. Ieder jaar ervaar ik een hele goede service. Snelle levering met een topkwaliteit. Doe zo verder!

Perfect!

Mooie kaarten, kwaliteit top, snelle levering! Complimenten gekregen van de geadresseerden. Volgende bestellingen zijn zeker weer bij Tadaaz!

Alles tiptop!

Vlot bestelproces, levering vroeger dan verwacht, alles prima!

snelle levering, mooie kaartjes

Ik bestelde dit jaar de kaartjes erg laat, maar ze werden toch nog de dag van kerstmis geleverd. Fijn!

Snel en mooie kwaliteit!

Snel en mooie kwaliteit!

Mijn bestelling werd op tijd geleverd, hoewel ik het door de drukte niet had verwacht. Heel tevreden!

Prachtig!

Belgisch bedrijf, mooie producten, snelle levering en leuk verpakt! Altijd een plezier om bij Tadaaz te bestellen! Een zekere aanrader!

Super mooie kaartjes! Heel klein min puntje is dat het ken merk heel groot is. Ik snap dat je het kenmerk er op wilt maar klein beetje kleiner. Voor de rest echt niks op aan te merken! Ik bestel hier zeker al mijn kaartjes vanaf nu!

Kwaliteit op tijd

Mooie kerstkaarten! Goeie kwaliteit van de foto's, vlot gemaakt en besteld. En waar de concurrentie niet tijdig meer kon leveren, was mijn bestelling van Tadaaz er 2 dagen later... Zeer tevreden bij deze!

Toffe eerste ervaring

Houden we in gedachten voor de toekomst

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge