Top dienst na verkoop!

X

Heel goeie kwaliteit, heel snelle levering!

Super snel, mooi afgewerkt en kwaliteitsvol

Donderdagavond besteld en zaterdagmiddag geleverd. Mooie afwerking en handige opmaak. Wij maakten een eigen ontwerp.

Wij hadden een proefdruk kaart gemaakt vr de communie, mr is al meer dan 1 week onderweg. We hadden bij die bestelling ook bedank stickers en die hadden we zeer snel. Dus nu even spannend wanneer we het gaan krijgen, dan kan ik nakijken en de rest bijbestellen. Voor de rest altijd zeer tevreden over tadaaz.

Kwaliteit is fantastisch

De keuze is enorm Kwaliteit is top Mss wel wat duurder dan de concurrentie Vlugge levering

Zeer tevreden van mijn bestelling.

Alles wat ik besteld heb is mooi verpakt in eens doos aangekomen. Alles ziet er goed uit!

Op maandag product gemaakt en dinsdagavond kon het al afgehaald worden in brugge! Zeer mooi van kwaliteit. Absolute aanrader

Prachtige uitnodiging!

Prachtige uitnodiging!

Prachtige bedankkaart

Geen proefdruk laten maken, dus altijd een klein gokje, maar vanaf het voorbeeld zo tevreden met het resultaat!

Mijn uitnodigingen zijn helemaal zoals ik had verwacht.

Het was perfect en heel mooi .

Super tevreden!

Kaartjes ontworpen op de site voor het vormsel van de dochter en die zijn heel mooi geworden, snelle levering. We hadden te kleine enveloppen bij de kaartjes besteld en hebben er nieuwe toegestuurd gekregen, gratis!

Mooie afwerking, super service !

Alle bestelde producten zijn mooi afgewerkt en zeer netjes verpakt. Ik had een vraag en kreeg snel een antwoord, zelfs in het weekend. Achteraf nog een lief mailtje gekregen van een medewerkster. De bestelling was ook snel klaar en je kan het altijd afhalen, wanneer, hoelaat je maar wilt. Topservice ! Een echte aanrader!

Super kwaliteit!

Wij hebben voor de communie kaartjes en tafelversiering gekocht. Het was verassend mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Super service

Super service en zeer mooie kaartjes

Mooie kwaliteit van print, snelle druk en fijn dat je dit 24/7 kan ophalen!

We hebben de communiekaartjes en menukaarten laten maken bij Tadaaz en zijn oprecht blij met de kwaliteit van de prints, de snelheid waarmee we eerst de proefdruk ontvingen en nadien de echte kaartjes werden gedrukt. Bovendien bespaarde het me stress dat ik de kaarten meteen na de print kon komen afhalen, zelfs ruim na de kantooruren.

Super blij mee !

Kaartjes, heel mooie en goede kwaliteit.

Altijd heel tevreden!

Goeie kwaliteit en steeds een prachtig resultaat!

Kerstwensen

De flowerhoop is heel mooi maar op de foto’s staan op de achterkantkrrstwensen van iemand anders.

Perfecte service en heel snelle verzending. Prachtige kaartjes alsook de cadeautjes voor Meter,Peter

Heel blij dat we voor Tadaaz hebben gekozen voor het ontwerp van onze Lentefeestkaartjes alsool de cadeautjes voor Meter en Peter. Perfect. De verzending is ook heel snel en mooi en goed verpakt. Heel tevreden klant.

Snel en kwaliteitsvol

Ik bestelde heel wat elementen voor de communie van mijn dochter; kaartjes, stickers, naamplaatjes en een bedanking voor meter en peter. Deze zijn snel geleverd en zijn zoals omschreven op de website. Bedankt!

Je hebt veel keuze. Je kan de dingen aanpassen. Heel vlot verlopen en super tevreden van het resultaat

Alles heel snel ontvangen! De afwerking w1s ook dik in orde!

Superkwaliteit en service

Heel makkelijk om mooi kaartje te maken en supersnelle druk en levering. Heel tevreden van!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge