Snelle levering van kerstkaartjes

Super service! We bestelden kerstkaartjes en ontvingen ze heel snel. Ik bestel zeker nog opnieuw.

Had zoveel keuze wist precies wel goed wat ik wouw . Was ook goede prijs en na het bestellen werd het rap geleverd super blij mee met het resultaat!

Top! ⭐️

De site is super handig in gebruik. De mooiste collectie kaartjes. We hebben weer prachtige kerstkaartjes dit jaar!

Mooie kwaliteit

Mooi kwaliteit en mooi afgewerkt

Heel mooie kwaliteit

Mijn kalenders zijn allemaal heel goed gelukt. Heel mooie kwaliteit en mijn foto's komen supermooi uit! Ook de verjaardagskalender met onze trouwfoto's en met goudfolie is prachtig!

Makkelijk en snel mooie kaarten maken voor elke gelegenheid

Mooie keuze aan kaarten voor al onze speciale gelegenheden zoals communie, kerst en ... .

Heel tevreden

prachtig resultaat, want soms is online kiezen afwachten, maar het resultaat is boven mijn verwachting! Zeer vlot geleverd, dank!

Mooi geboortekaartje - snelle service

We kregen ons mooi geboortekaartje snel toegestuurd. Goeie kwaliteit!

Niet helemaal duidelijk

Ik vind het wat jammer dat de kaartjes niet in glanzend papier zijn. Dit was mij niet duidelijk bij het maken van de bestelling. Dat had het kaartje nog mooier gemaakt.

Ontzettend goede service

Perfecte service in tijden waarin je niet overal nog even goed geholpen wordt als klant. Als er iets misloopt staat men meteen paraat. En het uiteindelijke resultaat is fantastisch.

Super goed!

Super goed, vlotte bestelling. Goede communicatie

Zeer goede service

+Mooie kwalitatieve afwerking +Zeer goede editor. Laat het toe om een volledig persoonlijk ontwerp samen te stellen van je geboortekaartje +Snelle levering. Geboortekaartje konden we de dag nadien (!) al afhalen en verdelen

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over het product, de afwerking en de levertermijn!

Maar kortingsbon niet kunnen valideren …..

Prijs , drukwerk , kwaliteit papier, aflevering correct!

Een aanrader en een ruime keuze van kaarten.

Deze keer ben ik erg teleurgesteld over mijn aankoop.

Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar tot nu toe heb ik alleen een deel ervan ontvangen. De rest is nergens in de post te vinden. Het ergste is dat u niet bereikbaar bent. Ik ben bevallen, er komen mensen op bezoek, maar helaas zijn mijn gesuikerbonen nog niet klaar. Omdat jullie de etiketten niet hebben meegestuurd. Met vriendelijke groeten Mevr.Ramazani Kadi LaBelle

Prijs kwaliteit toch ietwat te duur en er loopt wel snel iets mis

Mijn eerste bestelling was fout, de website is verwarrend waardoor er bij bewerking verschillende orders ontstaan en de laatst bewerkte versie onderaan niet zichtbaar was en de oudste versie werd besteld. Ik heb dan opnieuw moeten bestellen en toch terug de helft moeten betalen. Hierdoor gaf ik enorm veel geld uit. Toen de juiste kaarten toekwamen zat een beschadiging onderaan op de kaarten. Daarnaast bleken het aantal enveloppes niet in overeenstemming met het aantal kaarten en het aantal tickets met adres ook niet. Ik ben dus nog steeds in overleg om dit allemaal recht te trekken. Jammer . Toch wil ik graag verder met jullie werken. Maar het is een uitstervend iets kaartjes, ik ben aan het nadenken of ik dat volgend jaar nog ga doen.

Prachtig

Het ziet eruit zoals ik in gedachten had. Heel mooi, de ontvanger gaat er super blij mee zijn.

Mooi resultaat!

Snel gemaakt en snel geleverd! Mooie ontwerpen/sjablonen om mee aan de slag te gaan!

Leuke site om zelf kaartjes/uitnodigen te maken

Vlot zelf te maken. Vlugge levering. Heel mooie kwaliteit.

gebruiksvriendelijke website en mooi gedrukt resultaat!

heel toegankelijke website waar je personalisaties van je foto's vlot gaan en mooi resultaat. Prijs kwaliteit prima !

Alleen maar positieve woorden bij het plaatsen van mijn eerste bestelling. Mijn bestelling was met zorg ingepakt. Heel snel en correcte verzending. Top!

Qualiteit product echt goed,

Top product

Eerg snel, super mooi! To!

Erg tevreden, supersnel en mooi ook.

Zoals steeds top, snel en kwalitatief!

Een makkelijke site met leuke ontwerpen! De printkwaliteit is echt goed en we krijgen steeds onze bestellingen snel in huis. Wij komen alvast terug!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge