Mooi afgewerkt product.

Snel service en mooi afgewerkt product!

Volledig naar wens!

Kwaliteitsvol, veel keuze én snelle levering. Top!

Mooie kaartjes

Mooi, snel en zorgvuldig geleverd. Makkelijk programma om je kaartje helemaal naar eigen wens te personaliseren.

Niet zo’n fan

Ik bestelde voor de communie van mijn dochter de kaartjes, bloempotjes en ronde stickers voor op de bloempotjes als bedankje. De bloempotjes bleken totaal niet overeen te komen met de afbeelding. Op de afbeelding waren ze mooi egaal wit terwijl ik het echt deze heel grof met structuurverf zijn afgewerkt. Ronde stickers kleven hier nooit mooi op. In begin deden ze moeilijk over kosteloze terugname maar heb voet bij stuk gehouden en uiteindelijk deze kosteloos kunnen retourneren. Wel zelf moeten achter zitten dan pakketje reeds daar was en wanneer ik het geld terug zou zien. Veel tijd in gestoken dus Vandaag stopte in onze kaartjes in de enveloppen en bleek dat de foto op de achterzijde op sommige kaartjes echt scheef gedrukt is. Kwestie van een paar millimeter maar heel zichtbaar en jammer genoeg dus niet mooi. Ik zou hier door deze ervaring ook nooit meer iets kopen/bestellen bij Tadaaz.

Mooie uitvoering van onze kaart voor de communie van onze zoon. Zag er exact uit zoals op het scherm

Mooie papierkwaliteit ook.

Snelle levering, uitstekende producten en niet ver gelegen van mijn werk.

Ruim assortiment, snelle levering!

Ruim assortiment, snelle levering!

Aangename en vlotte kennisname.

Zeer vlotte en correcte afwikkeling van onze bestelling.

Vlotte service en heel veel keuze

Voor de communie van de jongste dochter voor de 2de keer bij TADAAZ terecht gekomen. Door het grote aanbod kon ze haar keuze gemakkelijk vinden. Het voordeel is dat je de mogelijkheid hebt voor een gratis proefdruk zodoende je ziet of het werkelijke resultaat zo is als je op de computer/tablet zag. Ook het effectieve resultaat mag er zeker zijn, alsook deze van al de attributen.

Heel tevreden van de vlotte service en de kwaliteit.

Heel tevreden van de vlotte service en de kwaliteit. Zeker een aanrader, heel veel keuze en toch nog ruimte om het nog persoonlijker te maken.

Super professionele aanpak en bediening met de mooiste ontwerpen als resultaat, om mee te pronken!

Tadaaz staat garant voor een uiterst professionele aanpak en een service die tot in de puntjes verzorgd is. Het resultaat? Prachtige, verfijnde ontwerpen met een indrukwekkende variatie, zodat werkelijk elke smaak wordt bediend en waar je met trots mee uitpakt. Wat bovendien opvalt, is de blijvende kwaliteit: zelfs jaren later ogen de ontwerpen en afwerkingen nog steeds stijlvol, fris en hoogstaand. Een absolute aanrader, met een welverdiende pluim voor het hele team achter Tadaaz!

Consistent goede service

Ik plaatste reeds verschillende bestellingen bij Tadaaz voor geboortekaartjes; deze werden allemaal zeer correct en tijdig afgehandeld. De optie om ‘single’ proefdrukken te kunnen bestellen, maakt het proces extra aangenaam. Mijn laatste bestelling gaf een probleem door het opladen van verschillende bestanden langs mijn kant (PNG vs. PDF) waar de klantendienst vlot en vriendelijk in assisteerde bij het zoeken naar een oplossing. Grote fan!

Alles was in orde. Stevig ingepakt en vlotte service!

Niks op aan te merken!

Al meermaals beroep gedaan op Tadaaz en iedere keer weer heel tevreden. Zowel van de service als van het resultaat. Onlangs per ongeluk de datum vergeten aanpassen en ook dit werd meteen geregeld. Verdient meer dan 5 sterren wat mij betreft!

Mooi resultaat!

Voor de communie van mijn zoontje heb ik die zakjes met kaart erond besteld. Allemaal op de gsm. Het schrijven van de tekst ging iets minder vlot (op de gsm) maar dat is dan ook het enige dat ik kan opmerken want voor de rest ben ik over de gehele lijn super blij: snel geleverd, komt volledig overeen met wat ik bestelde en mooie kwaliteit!

Uitstekende service

Snelle levering en heel mooie kwaliteit! Kon niet beter.

Perfecte mix and match

Zelf het thema kunnen kiezen voor de communie van onze dochter en kunnen aanpassen naar onze smaak. Alles past mooi samen.

Perfect!

Zeer goeie kwaliteit, heel vriendelijke klantenservice, top!

Met liefde gedaan. Dat merk zie je zo

Snelle verzending en mooi verzorgde kaartjes. Precies zoals beloofd is.

Mooie kaartjes, precies zoals we ze verwachtten.

Mooie kaartjes, precies zoals we ze verwachtten.

Heel mooie kaartjes

Heel mooie kaartjes veel leuke reacties op gehad

Prima kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service!

De geurkaarsen werden snel geleverd. Helaas was er eentje gebroken tijdens de verzending. Tadaaz heeft onmiddellijk gereageerd op mijn bericht en snel een nieuwe gestuurd. Top!

Heel makkelijk te maken, zeer vlot ontvangen. Prachtige kaartjes en fotocadeautjes.

Goede kwaliteit en kaart ziet eruit als verwacht.

Geen enkel probleem bij het ontwerpen van kaart. Voldoende mogelijkheden Goede kwaliteit Snelle levering

Snel en goed.

Gemakkelijk te ontwerpen, snelle levering.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge