Ik had het bedankkaartje mooier verwacht.

Menu was perfect. Bedankkaart was wat minder helder (eerder flue) van kwaliteit. Misschien door de keuze van instellingen en doordat we geen proefdruk maakten...

Livraison et création rapide , juste un bémol pour la création le site devrait être plus ludique

Qualité top

Alles heel vlot verlopen! Mooi resultaat!

Mooie gepersonaliseerde bierviltjes en communiekaartjes

We hadden voor onze zoon zijn eerste communie gepersonaliseerde kaartjes in de vorm van een voetbal laten drukken. Voor aan tafel hadden we ook gepersonaliseerde bierviltjes met foto laten drukken. Alles is van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden van de resultaten!

Hele goeie ervaring en goede service Er zat in de proefdruk een lijn en na contact ben ik super goed geholpen en is er bij de effectieve bestelling een extra controle gedaan dat deze lijn er zeker niet meer inzat

belle qualité

belle qualité de produit

top!

er zat een foutje in mijn bestelling. op een zaterdag bericht gestuurd en dezelfde dag nog opgelost. de zending zou 1 dag later zijn maar zou dus nog net op tijd doorkomen.

snel en gemakkelijk in gebruik

snel en gemakkelijk in gebruik

Snel, kwalitatief, vriendelijk dus een topservice

Ik heb een zeer aangename ervaring gehad met Tadaaz. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Alles staat duidelijk omschreven. Voor de eerste verjaardag van mijn zoontje heb ik uitnodigingen ontworpen. Ik keek er enorm naar uit om mijn pakket te ontvangen en het resultaat te zien. Toen het aankwam, was ik meteen enthousiast: de uitnodigingen waren prachtig, van uitstekende kwaliteit en perfect afgewerkt. Er was wel een klein probleem: door autocorrect had ik de naam van mijn zoon verkeerd geschreven. Ik nam telefonisch contact op met Tadaaz en werd niet alleen vriendelijk geholpen, maar kreeg ook meteen een uitstekende oplossing aangeboden. Ik kan Tadaaz dan ook van harte aanbevelen.

Super blij met het mooie ontwerp.

Het ontwerp was heel mooie en super snelle levering.

super

besteld en 2 dagen later in de bus, prima kwaliteit

Een prachtige site, we vonden vrij snel om een keuze te maken voor onze uitnodiging te maken. Snel bezorgd, mooi en goed verpakt.

Goede kwaliteit en service

Tadaaz levert een geweldige service en kwaliteit!

Tadaaz levert steeds mooi en kwalitatief materiaal binnen een uitstekende levertermijn

Topkwaliteit

Hele mooie kaartjes ontvangen. We zijn er heel blij mee.

Supersnelle top service

Heel gemakkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Hele vlotte service en heel gemakkelijk om af te halen. Was snel klaar ook. Een echte aanrader met super mooi resultaat!

Superblij met de bestelling van de communiekaartjes. Ook contact met de klantendienst heel positief ervaren.

Leveringsproblemen maar goede opvolging

Bestelling geplaatst met speciaal gekozen zaterdaglevering via PostNL. Helaas bleek het pakket op de dag van verzending al meteen spoorloos bij PostNL, of misschien zelfs nooit verzonden. Niemand die het weet, aangezien PostNL niet scant bij het ophalen of inladen… De hoop om de kaartjes in het weekend al klaar te maken was dus snel verdwenen. Na het weekend contact opgenomen met de klantendienst. De bestelling werd opnieuw geproduceerd en deze keer via bpost verzonden, die het pakket de dag erna leverde. Helaas zaten er enkele stuks te weinig in vergelijking met de oorspronkelijke bestelling. Door deze samenloop van omstandigheden liep alles dus flink vertraging op vooraleer we de kaartjes konden versturen. Iets waar Tadaaz vermoedelijk zelf weinig aan kon doen. We zijn wel heel tevreden van de kwaliteit van het papier en drukwerk.

Mijn ervaring met Tadaaz is zeer goed verlopen

Mooie producten en een correcte afhandeling

Snelle levering, prachtige kaartjes met gouden opdruk

Top, kan niet beter; Geen opmerkingen

Onze kaartjes zijn prachtig en we zijn super tevreden over de duidelijke en vlotte communicatie. Jullie zijn toppers!

zeer snelle service!

ik was wat laat voor mijn communiekaartjes maar ik vermoed doordat ik een mooi simpel kaartje heb gekozen + afhalen bij tadaaz zelf, had ik ze de dag erna al. wauw! leuk dat die service ook mogelijk is, want op de post kan je niet rekenen.

zeer in orde

was de eerste keer en zal nog wel bestellen heel blij en correct

Wat een service!

Mijn proefdruk was gewoon perfect. Toen ik daarna mijn volledige bestelling ontving was ik eerst wat ontgoocheld. Er zat een heel fijn printfoutje over de foto. Via WhatsApp stuurde ik een foto en kreeg al snel een vriendelijk reactie. Mijn bestelling werd onmiddellijk opnieuw gedrukt en verstuurd. Ditmaal was de kwaliteit helemaal top!

Mooi

Altijd mooie kwaliteit, zoals beschreven.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge