Belle sélection - livraison lente

Belle sélection de produits - livraison par contre bien plus lente que promis (livraison arrivé 4 jours ouvrables après ce qui était prévu au moment du paiement)

Commande de faire-part de mariage

Commande de faire-part de notre mariage. Ils sont très beaux et sont arrivés en 3 jours. Nous en sommes ravis !

Altijd tevreden geweest

Enkel deze keer zit er een type fout en zijn er kaartjes niet helemaal toegekomen , heel jammer zeker niet gewend van hun anders heel tevreden van de snelheid van de bestelling en vriendelijke mensen

Vlotte en heel goede service!

Zeer mooi kaartje

Graag zou ik ook wel spoedig mijn tweede factuur ontvangen a.u.b.?

Mijn ouders waren gelukkig met hun uitnodiging voor hún jubileumsverjaardag.

Met een beetje geduld werd de uitnodiging een prachtexemplaar.

Heel mooi producten

Heel mooie trouwkaarten en etiketten voor op bedankjes en snelle service

GOEDE KWALITEIT EN MOOI WERK

was de eerste keer dat ik bestelling plaatste .Erg content en vlotte levering

Aangename samenwerking en correcte uitvoering en afwerking!

Tadaaz heeft mijn opdracht perfect uitgevoerd en afgewerkt in een onvergelijkbare tijdspanne!!

Commande bonbonnières baptême

Je suis ravie par ma commande. Livrée très rapidement et conforme. Le tout bien emballé. Je recommenderai sans hésiter. Merci !

Iedere keer weer perfekt!

Mooie afwerking! Heel snelle levering!

Fantastisch mooi!

Naar jaarlijkse gewoonte maak ik gepersonaliseerde kalenders voor heel de familie alsook gepersonaliseerde nieuwjaarskaarten. De kwaliteit, zorg en snelheid waarmee alles wordt uitgevoerd is gewoonweg geweldig. Wij maken steevast op 31/12 alles aan en tegen 2/1 staat het pakket netjes geleverd bij ons thuis! Dank jullie wel en doe zo verder!

Uitstekende kwaliteit!

Zeer blij met de kwaliteit die jullie leveren!

Het ontwerpen van de kaartjes ging enorm makkelijk. Het is duidelijk wat je moet doen. De kaartjes zelf zijn perfect. Goede afwerking. Mooi. Levering was snel.

Très chouette découverte

Livraison rapide et belle qualité d'impression.

Aanbeveling, mooie stijl en zeer mooi verzorgd

Snelle levering! Mooi verpakt en zeer goeie kwaliteit.

Vlot en snel

Kaartjes besteld op don. 1 januari en al op maandag 5 januari ontvangen

Fine ervaring, goede kwaliteit!

Snelle levering, perfecte kwaliteit.

Mooi product maar niet op tijd.

Ik had een bestelling geplaatst om ter plaatse af te halen omdat ik het dan zeker op tijd zou hebben. Dit was echter niet het geval.

Super blij met mijn bestelling

Alles vlot en correct verlopen. Heel mooi. Ben echt tevreden . Na de fotoshoot volgt er nog wel een bestelling voor placemats en bedankingskaartjes

Top - snel - correct!!

Alles top!!

Afdruk fout

Op de website was mijn afdrukvoorbeeld perfect, maar toen het aankwam stelde ik vast dat er verschillende elementen versprongen waren op mijn eigen ontwerp.

Heel tevreden van de service en de producten!

Ik heb snoepzakjes besteld en ben echt heel tevreden ermee. Alles is perfect in orde toegekomen en heel snel geleverd! Ik moest alles nog assembleren en de snoepjes toevoegen en dat was het. Ik was klaar in nog geen 10 minuten voor 25 snoepzakjes. Zal zeker in de toekomst nog bestellen bij Tadaaz, dat is zeker!

Parfait!

Parfait que ce soit pour la personnalisation sur le site ou pour la livraison qui est très rapide. Je recommande Tadaaz.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge