Prima website, Heel tevreden

Eerst een proefdruk kunnen laten maken is gewoon top. Je kan heel gemakkelijk je ontwerpen aanpassen en telkens opslaan om nadien terug te kunnen vergelijken. Proefdruk bestellen ging vlot en werd snel geleverd maar de levering van de uiteindelijke bestelling verliep wel héél snel! Uitermate tevreden over het resultaat en de prijs.

prima en snelle levering

duidelijke website, overzichtelijk

uitstekende service

Mooie afwerking zoals gevraagd. Geen wachttijd.

Mooie afwerking

Door de proefdruk zie je of alles is zoals je het wenst, top!

Snelle, correcte en verzorgde levering!

Gewoon een zeer goede service en levering! Ik ga er zeker nog gebruik van maken.

Je recommande

Qualité d'impression, du papier, le choix, tout est top!

Leuke website en toffe artikelen. Snelle levering

Veel keuze, gemakkelijk en intuïtief. Snelle levering. Leuke artikelen, veel mogelijkheden om te personaliseren.

Travail soigné

L'impression des cartes d'invitations sont impeccable, rapidité de l'envoi et surtout l'emballage a bien protégé les enveloppes et cartes d'invitations.

Zeer mooi

Zeer mooie uitnodiging, kwaliteit! Waar voor je geld

Faire part naissance

J'ai commandé les faire part de naissance pour ma fille et je suis ravie. Les détails de dorure font toute la différence. Pour une première je suis très contente

Opnieuw superservice

Het leuke van Tadaaz vind ik dat je veel keuze in de ophaal- en leveringsmethoden hebt!

Top kwaliteit

Afdruk kwam perfect overeen met ontwerp.

Heel mooi en duidelijk site voor mee te werken. Ontwerpen super gemakkelijk Levering super snel

Mooie en tevreden bestelling

Vlugge bezorging, mooi en degelijk materiaal !

Qualité

Des faires parts et des remerciements de qualité ! Promesse tenue par rapport au produit vendu

Heel goede kwaliteit

De kwaliteit is super. Super snelle levering

Snel een leuk sjabloon gevonden en aan de slag te gaan voor onze eigen communie-uitnodigingen. Met bijhorend stickers zijn wij helemaal klaar voor het feest!

Communicatie

Er waren problemen met het aanvaarden van mijn e-mailadres. Het team sprong hier meteen op, om me te helpen. Hierdoor voelde ik me enorm geholpen. Jammer genoeg is mijn pakje nog steeds niet toegekomen en ligt het al sinds 11/02 bij de verdeler. Hopelijk kan ik het snel ontvangen.

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden van de kwaliteit van het product, Ook de levering is mooi optijd!

Expérience parfaite et qualité au top

Nous sommes ravis de la qualité et surtout du service fourni par Tadaaz Livraison ultra rapide et qualité d’impression géniale pour nos invitations de mariage

Heel positieve ervaring

Mooi en snel en afgewerkt produkt! Bedankt !

Alle prima

Alles vlot en prima verlopen

Super mooi

De geboorten kaartjes waren super mooi

Veel jaren

Mooi gedaan

Alles prima

Kaartje besteld en de volgende dag geleverd. Uitstekende service. Alles mooi verpakt: kaartjes, bloemetjes, strikjes (al geknipt). Top!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge