Mooie kerstkaarten

Makkelijk om kerstkaarten te maken met foto. Het resultaat is super mooi.

Mooi maar niet goed verpakt

De kalender ziet er mooi uit en zeepjes ook, alleen spijtig dat de doos net te klein was voor de kalender en dus 1 hoekje gekreukt/ beschadigd is.

Excellent

Prachtige mooie kaarten zoals beschreven.Zending en levering zoals beloofd

Kaartjes zijn mooi maar weer eens te weinig.

Net zoals bij onze geboortekaartjes kregen we niet het aantal dat we besteld hadden. We bestelden nu 40 kaartjes en kregen er 37. De enveloppen waren wel het correcte aantal. Dit is wel heel erg jammer want verder zijn we steeds tevreden van de kwaliteit van de kaartjes.

Mooie kalenders

Mooie kalender die snel geleverd werd

Supergoed!

Ik bestel al jaren allerlei zaken bij jullie en ben steeds heel tevreden. Snelle levering, kwaliteitsvolle producten.

Alles ging heel vlot!

Ik maakt een agenda voor 26 met foto's, dat ging heel vlot en de bestelling was er al heel snel. Prima service!

top !

zeer tevreden en mooie foto's gemaakt ! dank U

Super snelle service met een prachtig resultaat!

Zonder enige problemen , de mooiste kerstkaartjes gemaakt.

Zowel kwaliteit als service !

Hele goeie service en kwaliteit!

Niets negatiefs te melden. Altijd zeer fijn en het afhaalpunt nu is echt prachtig versierd!

daar word je blij van

vlot en makkelijk te ontwerpen met een prachtig resultaat in super kwaliteit

Vlotte app, veel keuzemogelijkheden en super snelle levering van een prachtige kerstkaart!

Het is een handige app met veel keuzemogelijkheden en de dag na mijn bestelling lagen mijn kerstkaarten al in de bus. De kwaliteit van het papier is ook heel goed.

Mooi

Makkelijk en veel keuze. Snelle levering!

Fijne service met snelle opvolging

Bij het bestellen van cadeautjes had ik persoonlijke items laten maken. Op de digitale designer zag alles er prima uit, al was de tekst in realiteit moeilijker leesbaar in het echt door te weinig contrast in de kleuren. Dit werd onmiddellijk opgelost! Heel dankbaar voor de hulp hierin.

Heel mooie en leuke kerstkaarten

Heel mooie en leuke kerstkaarten. Snell levering en alles altijd heel netjes en met zorg ingepakt

Prachtige kerstkaartjes door mij ontworpen, door jullie gemaakt!

Wat een gemakkelijke en overzichtelijke website. Helemaal niet moeilijk in gebruik en een zeer vlotte afhandeling, dit allemaal voor een superfair prijsje!

Creatieve wenskaarten zonder zorgen

Altijd leuke collecties, stijlvol of met een knipoog en helemaal aan te passen aan je eigen wensen. Mooie kwaliteit papier, fijne enveloppen in tal van kleuren, een snelle levering én een perfecte service.

Heel tevreden met de kwaliteit en snelle levering!

Heel tevreden met de kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering maar prijzig

Heel tevreden met het resultaat van mijn kerstkaarten ☺️Veel keuze maar vrij duur in vergelijking met anderen. Snelle levering ( toch indien je zelf tijdig bestelt)

Tevreden

We hebben een feestmenu met foto's gemaakt. Het was programma zou gebruiksvriendelijker mogen zijn. Met veel moeite uiteindelijk geslaagd in de opmaak. Wel tevreden over het resultaat.

Super efficiënt, mooi en hartverwarmend.

Leuke kaarten in een handomdraai gemaakt! Snelle service en faire service na verkoop.

Mooie kerstkaartjes

De kerstkaartjes waren heel mooi en van goede kwaliteit.

Zeer snelle levering en proefdruk mogelijk!

Zeer snelle levering en proefdruk mogelijk!

Alles prima in orde bij grote bestelling. Er ontbrak een klein onderdeeltje. De klantenservice reageerde al na 12u en stuurde dit onmiddellijk achterna.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge