Zeer vlotte levering ,correct drukwerk op kwaliteitsvol papier. Een aanrader.

mooi ontwerp en kwaliteit

heel tevreden van de kaartjes. met de voorgestelde ontwerpen ben je al goed opweg voor de afwerking

Je suis ravie de ma commande.

Creation intuitive et très facile. Résultats impeccable et d'excellente qualité. Livraison rapide Bref je suis ravie

Mooie kwaliteit en snelle levering

De kaartjes zijn eenvoudig om te maken ,mooie keuze uit kleuren en print papier.Snelle levering

Doordachte en simpel hanteerbare website met massa's mogelijkheden. Snelle verwerking en levering en faire prijs. Prachtig afgewerkt resultaat. Kortom, een aanrader!

Ik heb het rond kokertje besteld met kleurpotloden en wasco’s erin. De levering is heel snel gebeurd. Van de 20 stuks waren er toch zeker 5 waar iets aan was, een potloodstreep tot een opgedroogde druppel lijm? Voor de rest top en snel bezorgd

Snelle levering en product is zoals verwacht. Blij mee.

Zeer mooi resultaat

Goede en vlotte service met een zeer mooi resultaat!

Een zeer fijne snelle en correcte service top

Een heel snelle service van het te bestellen tot het geleverde producten in mijn geval kadootjes top team

Top service!

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Super tevreden

Heel tevreden en super vlotte levering. Top team daar

Fijne ervaring

Alles netjes verzorgd

Geweldig!

Ik heb 2 groeimeters besteld en zien er mooi en kwalitatief uit! Ik had me per ongeluk vergist van datum en dit hebben ze ook direct opgelost!

Heel mooie kaartjes maar onverwachts veel werk aan gehad

Het zijn heel mooie kaartjes maar bij de oefendruk kwam dit reeds in elkaar gestoken aan waardoor ik dacht dat dit bij het finale product ook zo zou zijn. Spijtig dat dit niet even van tevoren werd gecommuniceerd, ben een hele dag bezig geweest met de kaartjes in elkaar te knutselen.

Mooie afwerking, goede kwaliteit en super snel thuis geleverd ! Echt super dankbaar voor dit !

Een geweldige ervaring

Een geweldige ervaring!

Mijn ervaring bij Tadaaz is formidabel. Goede kwaliteit en super goede service!

aanrader

We zijn heel tevreden over het resultaat.

Prachtige kaarten, snelle levering

Er is een zeer uitgebreide keuze aan kaartjes. Het aanpassen ging vlot. Ook leuk dat ze bijpassende artikelen zoals enveloppen of bedankjes voorstellen. De levering liet lang op zich wachten. Erg tevreden!

Prima website, Heel tevreden

Eerst een proefdruk kunnen laten maken is gewoon top. Je kan heel gemakkelijk je ontwerpen aanpassen en telkens opslaan om nadien terug te kunnen vergelijken. Proefdruk bestellen ging vlot en werd snel geleverd maar de levering van de uiteindelijke bestelling verliep wel héél snel! Uitermate tevreden over het resultaat en de prijs.

prima en snelle levering

duidelijke website, overzichtelijk

uitstekende service

Mooie afwerking zoals gevraagd. Geen wachttijd.

Mooie afwerking

Door de proefdruk zie je of alles is zoals je het wenst, top!

Snelle, correcte en verzorgde levering!

Gewoon een zeer goede service en levering! Ik ga er zeker nog gebruik van maken.

Je recommande

Qualité d'impression, du papier, le choix, tout est top!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge