Er was een probleem geweest met de levering, en er is direct een nieuwe levering verzonden. Snelle reactie op mijn mail om dit te melden! Heel goede service!

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling is snel en netjes geleverd. 1 min-puntje. De envelop kleeft niet goed...

Toppie.

Sterke en mooie kwaliteit en zuiverheid van de foto's. Door een fout van mij toch mijn geld terug gestort gekregen van jullie. Knappe service; Ze zeggen soms in service kan men zich onderscheiden. Dat hebben jullie gedaan, vele andere site's zouden daar niet op reageren. Dat maakt voor mij het verschil om blijven te bestellen en klant te zijn of nooit meer te bestellen. Dank Vandeweghe Peter

Uitstekende kwaliteit, bijzonder snel geleverd en prachtige kaartjes

Elke keer dat ik bij Tadaaz bestel, is het dezelfde uitmuntende ervaring: de tool voor de kaartjes mee te ontwerpen is zeer gebruiksvriendelijk en snel, het ontwerp van de kaartjes is erg mooi, en de kaartjes worden snel geleverd.

uitstekend.

heel mooi resultaat. goudfolie geeft soms mindere afwerking op de randen kan en mag strakker.

Uitvoering liep volledig volgens afspraak: lay-out en timing.

Prachtig resultaat!

Het was de eerste keer dat ik via Tadaaz gewerkt heb. Een medewerker heeft mij telefonisch bijgestaan bij het digitaal ontwerpen van de kaarten. Hiervoor ben ik hem heel dankbaar.

Fantastische ervaring!

Ik maakte reeds eerder nieuwjaarskaarten, afdrukken in acryl voor ons huwelijk,... We zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid, de snelle service en een hele mooie afwerking van eigen ontwerpen. Top ervaringen!!

snel en correct

snel en correct

Belofte werd nagekomen

Mooi afgewerkt, stevig ingepakt, op tijd geleverd

Mooie kerstkaartjes

Tijdige levering, mooie prints

Top !

Super tevreden Beter resultaat dan verwacht ! Ik blijf een vaste klant. Aangeraden.

Magnifique

Qualité du produit super, broderie parfaite , délais respecter. Je recommande vivement. Merci.

_

TOP

Always professional always on time

Each year I order a calendar and each year I remain impressed with quality for a very fair cost. Delivery is always as promised.

Top produkt

Mooie en overzichtelijke website Snelle levering Heel mooie foto’s Proficiat

Perfecte service!

Heel snelle en correcte levering! Super tevreden!

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit

Heel tevreden!

Snelle en kwalitatieve service!

In orde

Was in orde op tijd geleverd

Supercontent!

Eenvoudig programma, mooi gamma en perfecte service

Alles was prima

ok

Heel mooi resultaat maar wel prijzig!

Wat me vooral positief getroffen heeft is de mooie samenloop van de rode tint tussen jullie ontwerp en het rood op mijn foto, alsof jullie hetx steeds op mekaar afstemmen. Ook de letters in goud-reliëf zijn uniek! De snelle service en de eenvoud die ik ondervond om de kaart te ontwerpen was bijzonder aangenaam. Wel mag de prijs niet meer stijgen, want dan wordt het te duur voor een enkelvoudige kaart

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge