Voor de eerste keer echt teleurgesteld

Ik had ene heel mooi ontwerp van mijn kerstkaartjes gemaakt met foto's en een tekstje. Bij het leveren van de kaartjes blijkt dat op de achterkant een voorbeeld tekst gedrukt staat, wat op zich niet erg is, want mijn tekst stond mee op de voorkant, en het doel was dat de achterkant blanco was maar een extra tekst op de achterkant was geen ramp ALS DAAR GEEN 4 VOORBEELD NAMEN BIJ STONDEN DIE HELEMAAL NIET ONZE NAMEN ZIJN! op mijn kerstkaartjes stonden dus gewoon 4 namen van onbekenden die niet bij ons gezin horen! Vermits de levering ook al 3 dagen langer geduurd had dan aangegeven en ik de kaartjes dus dringend nodig had en moest versturen heb ik er dan maar een sticker overgekleefd, maar ik ben er echt niet tevreden over!

Mooie kaartjes en prima levering.

Perfecte service / ervaring

Makkelijk en vlot bestelproces, correcte levering, perfect drukwerk. Tevreden klant.

Behulpzame medewerkers !

Dankjewel aan alle medewerkers, in het bijzonder aan Milan en Olivier om mij telefonisch bij te staan om mijn wenskaart te maken. Verzorgd resultaat en correcte, snelle service !

Rapide et de qualité

Xxx

Prachtige kaartjes

Een goede website, vlotte aankoop en stipte levering.

qualitatif

Rapide et Qualitatif

Mooie kaartjes

Mooie kwaliteit. Enkel jammer dat we te weinig envelopjes gekregen hadden.

super professioneel

makkelijk om te bestellen , zeer snelle leveringstermijn = toppie / blijven trouwe klant !

Geboortekaartjes

Na 1 dag al onze geboortekaartjes gekregen, top!

Mooi concept en zeer mooie voorbeelden, maar zeer weinig communicatie!

Ik kijk graag op tadaaz omdat ze meestal modernere en of originelere kaartjes hebben dan andere wel bekende websites. Ze zijn meestal wel ietsjes duurder, maar dat pak ik er graag bij! Juist kreeg ik bij al mijn bestellingen dit einde jaar niks van communicatie van jullie toe! Geen mail dat mijn betaling in orde was, geen mail dat mijn bestelling onderweg was… dat is echt ambtenaren, want dan weet je nooit zeker wanneer je bestelling gaat toekomen! Mvg Lien M.

Correct, snel en mooi.

Mooie verwerking en snelle levering

De kaartjes zijn mooi verwerkt en de uitkomst was nog beter dan verwacht. De levering was ook 1 dag vroeger dan voorzien, dus helemaal tevreden!

Top !

Uitstekende service !

Vlot en goede kwaliteit

Snelle levering en alles zag er uit zoals het ontworpen was

Nooit meer

De kaarten zijn niet recht , waardoor ze heel amateuristisch overkomen. Ik ben eigenlijk beschaamd om ze te geven aan de mensen .

Telkens zeer tevreden

De kaartjes van Tadaaz zijn makkelijk aan te passen naar je eigen voorkeur. Er is een ruime keuze aan ontwerpen. Het aanpassen gaat vlot.

Rapide et bonne qualité!

Bon suivi de la commande.

Tevreden over het resultaat.

Mooie kaartjes. Het opmaken zelf lukt, maar kan vlotter.

Gewoonweg wat we in gedachten hadden. Kwalitatief, veel keuze en eenvoudig te creëren snel geleverd. De ideale combo voor de late vogels onder ons.

Vlot!

makkelijk en correct

Eenvoudige sjablonen, zeer grote keuze, makkelijk te maken. Na aanmaak volgt er een snelle levering. Merciekes!!!

Prima service !

Zeer snelle en correcte levering en drukwerk voldeed aan alle verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar !

Snel klaar, goeie kwaliteit en makkelijk op te halen. top service

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge