Excellent

The cards are beautiful and the service is good. I bought 70 Geboortekaartjes but for some reason i only got 60. Its an understanding humam mistake, they send me the missing cards and where friendly all the time.

Alles dik in orde

Van begin tot levering alles correct, dikke pluim.

Handige tool en correcte service.

Heel ruim aanbod en het resultaat was boven verwachting. De kaartjes onmiddellijk naar de genodigden verstuurd en al heel wat complimenten gekregen.

The best

Goede kwaliteit, snelle levering.

Snelle levering, mooie afwerking

Snelle levering, mooie afwerking

schitterend en aan allen aan te bevelen

Ik vond het gebruik van de website zeer gebruiksvriendelijk. Tussentijdse berichtgeving van de verwerking van mijn order zeker in orde. Tijdspanne voor verzending tot aan de ontvangst minimaal. De bestelling stemt overeen met mijn verwachtingen. Gewoonweg super !

Vlot

Mooie producten

Prachtige geboortekaartjes

De geboortekaartjes werden snel en in goede staat geleverd. Mooie kwaliteit.

Vlotte service

De uitnodigingen zijn zeer gemakkelijk te maken en de kaarten worden snel verstuurd. Goede kwaliteit.

Bonne qualité mais prix peu abordable

Facile d'utilisation, bonne qualité de cartes mais le prix pourrait être un peu plus bas, plus que 2€ par carte me semble cher

Zeer professionele medewerkers

Zeer professioneel en hulpvaardig bij oplossen probleem.

Geweldig!

Ik ben ontzettend blij met de tafelkaarten! Ze zien er prachtig uit en het was zo fijn dat ik heel veel aanpassingen kon doen. De kaarten zijn netjes afgewerkt en ook nog eens heel snel geleverd. De goudfolie is echt prachtig, een absolute aanrader!

Uniek geschenk, prachtige doos

Gepersonaliseerde doos , een geschenk om te bewaren

Top servies. Luistert oor.

Supergoede service. Alles was in orde

Alles was in orde, niets op aan te merken

Snelle levering, leuke cadeautjes

Wij hebben de zeepjes besteld voor onze doopsuiker. Ze ruiken echt heerlijk en werden heel snel en zorgvuldig ingepakt geleverd. Heel tevreden van.

Mooie kaartjes en vlotte levering van de originele uitnodiging.

Wij hadden 2 soorten besteld, eentje als proefdruk maar de. proefdruk kwam 3 dagen later aan dan de originele... en´maar goed dat we alsnog de originele al volledig hadden besteld, want die waren, voor ons, mooier dan degene die we als proefdruk hadden gekregen. Maar al bij al zeer tevreden van de kaartjes en stickers!

Snelle correcte service

Binnen een week was bestelling thuis geleverd. Mooie afwerking.

Vlotte verwerking van de geboortekaartjes

Makkelijk aan te passen ontwerpen, fijn dat je de ontwerpen kan opslaan. Geboortekaartjes konden we 24u na bestelling gaan afhalen in Brugge. Tevreden van kwaliteit.

gemakkelijk en snel

Hele overzichtelijke website , heel handig dat ze woordje uitleg geven bij het zelf ontwerpen van een kaartje . Zeer tevreden van

De uitnodigingen voldeden volledig aan de verwachting.

We hebben via tadaaz onze huwelijksuitnodigingen gemaakt. Dit ging zeer vlot online. We waren tevreden van de proefdruk. De bestelling zelf verliep vlot en 2 dagen later hadden we alles al. De uitnodigingen voldoen zeker aan onze verwachtingen, we hebben er al veel positieve reacties over gekregen ☺️

Super facile.

Très rapide, facile à créer, beaucoup de choix et de coloris. Très satisfaits

Topservice!

Zeer mooi materiaal beschikbaar en snelle verzending! Ook topservice!

Goede kwaliteit en service

Snelle levering. Goede kwaliteit. Al meermaals besteld en telkens heel tevreden.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge